216

Анонимен

преди 12 години

В България до субсидии стигат само големите мафиоти, малките и средните трудно се уреждат! ------------------- Значи така трябва. А в Турция как дават субсидии? Оставили са една каца с пари и всеки си гребе безконтролно?

215

Анонимен

преди 12 години

Русия е пример за упадък, простотия и шизофрения

214

Анонимен

преди 12 години

САЩ и цивилизация... я виж, има отдолу две новини за застреляни като кучета. Едно време в уестърните четях за Аризона, но и сега няма голяма промяна. Нали се пробваха южняците преди стотина години да се разделят с янки дудъл ама не стана , за съжаление на цялото човечество.

213

до 253

преди 12 години

Така каза другаря Путин ли :))) рефереднумите по този въпрос не са рядкост в цивилизованите държави :))) последните за които се сещам бяха в Квебек- Канада, Пуерто Рико, Гибралтар ................

212

до 252 от славянин

преди 12 години

А нима радарите за ПРО-то могат да се скрият!? А и част от американските военни специалисти са скептици относно надеждността на противоракетите им!

211

до 252

преди 12 години

Те не ги крият, а напротив.

210

до 250 от славянин

преди 12 години

Ти наистина живееш в приказка от 1001 нощ!

209

Анонимен

преди 12 години

Искандер беше ползван в конфликта с Грузия и беше много "ефективен" в обстрела на жилищни блокове.Смешно е да се плашат западняците че можеш да скриеш такива мобилни установки на равнинна територията с големината на Косово.

208

до 241 от славянин

преди 12 години

Навремето България беше държава и мислеше за себе си като поддържаше многоотраслова икономика, а сега няма държава която да го прави! Всичко, което беше строено преди 1989 година беше анатемосано и разрушено с пещерна омраза или приватизирано за жълти стотинки! За разлика от другите бивши соцстрани, което е доказателство,че българинът е болен от тежка проклетия!

207

до 249

преди 12 години

Ше се проведе референдум, като във всяка нормална и цивилизована държава :)

206

о 245 от славянин

преди 12 години

Я си представи, че Тексас или Калифорния например пожелаят да се отделят от състава на САЩ и да станат независими държави, как ли ще реагират тамошните ''демократи-хуманисти''!

205

Анонимен

преди 12 години

Изчетох последната страница коментари и не видях нищо свързано с темата. Българският *** като види новина свързана с Русия и полудява. Хубавото е, че на наша територия засега няма да се разполагат елементи на ПРО, после не можем да ги изгоним янките със столетия.

204

славянин

преди 12 години

В България до субсидии стигат само големите мафиоти, малките и средните трудно се уреждат! И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ САМО НА ОСНОВАТА НА НЯКАКВИ ПРИВИТЕЛСТВЕНИ СТАТИСТИКИ, ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ПОЧНИ НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА! Говорете само ако имате личен контакт със конкретни земеделци, а не с наизустени статистики! То според статистиките ние цъфтим и връзваме ама действителността е съвсем друга!

203

Анонимен

преди 12 години

Русия е най-голямото зло на земята, поне докато се управлява от ФСБ

202

Анонимен

преди 12 години

До 240 Славянче нещо за Чечня ще кажеш ли или това е изконна руска територия , пълна със славяни е малко чичо Сталин се е опитал да и смени етническия състав , колко ли са умряли в конските вагони на времето и колко умряха само преди 10 години от бомбардировката на руснаите , непрекъснато говрите за индианци преди 150 години но не и за чеченци преди 10 години .

201

Анонимен

преди 12 години

алчни гадни руснаци с имперски амбиции и с убииствено отношение към България

200

Анонимен

преди 12 години

Славянче ти колко в час си , известно ли ти е че в момента се обработват повече площи със зърнени култури и при това при значително по високи добиви а да не говриме за техниката от колкото при социализма , непрекъснато нарастват лозовите масиви и то какви , същото се случва и с овщните насаждения , събсидии има и европрограми има , нио трябва акъл за да ги вземеш , единствено животновъдството може би е в тежко положение , конкуренцията смазва нашите производители , винаги има изход и ще се намер

199

Анонимен

преди 12 години

Е, като не си комунист, какъв си? По убеждение?

198

Анонимен

преди 12 години

Навремето турците как не са правили дъмпинг? Навремето как е било възможно нашите зеленчуци да са конкурентни на турските?

197

до 236 от славянин

преди 12 години

Прочети историята на САЩ и ще разбереш къде са били расистите! И не е ли крайно време да си смениш зациклилия софтуер в кратуната за комунистите!?