12

Киркорчо

преди 12 години

Пълна камера със *** и газ, още газ, повече газ, и така по 10 пъти на ден!!!!

11

АЗ

преди 12 години

Като чета и гладам на какво се кефете, то наистина сме свършили като хора и държава. Не е лесно да си норален човек, но да се държиш по този начин наистина е страшно и болно. Господ да пази България.

10

Анонимен

преди 12 години

Аз.....шитените европолитици се правят,че няма проблем,но народите го забелязват и крайнодесните партии са в невероятен подем.Ще видим!

9

Анонимен

преди 12 години

Абе норвежкия изверг трябва да се пържи , ама айде от Вашингтон да не дават акъл , че тях не им пука за никой от тия 69 араби , защото те избиват хиляди по пустините , тук им пречи , че някой не им харесва идеята за глобализация и мултикултуризъм ... това ги боли единствено.

8

мамини сладки

преди 12 години

Аве стига сте се излагали, стига сте вярвали на всяка сребърна тепсия, която ви сервира какви ли не новини и събития и вие като децата от детската градина се хващате на приказката, рибата не се закача така на куката, както ви се хванахте тази нелепа история с Брайвик, как си го представяте този двоен атентат ей така да стане, но карай, много хора още вярват, че 9/11 го направи бин Ладен, а още повече вярват, че е убит миналата годиа при спецакция на US военни части, докато има овце ще има и ZION

7

Аз

преди 12 години

До тези по-долу болни мозъци, ако този *** направи нещо подобно в България и там нашите деца, дали ще сте толкова широко скроени. По-скоро имам чувството, че изпитвате обикновена злоба, защото за нещо друго трябва да ти стиска и не е необходимо. Осъзнати европейци и борци за чиста Европа сте толкова, колкото и ви стиска да се изправите с името си да защитавате каузата на такива като Брайвик. Просто малоценни и комплексирани болни хора. Никой не може да убива, защото му харесва.

6

АЗ ДО 5

преди 12 години

ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК НИКОГА НЕМОЖЕ ДА Е ЖЕРТВА.ПОЛИТИКАТА ЗА СМЕТКА НА СТОНТИЦИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА Е ЗЛАТНА.НОРВЕГИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НА НОРВЕГИЯ...И ПРЕСТАНЕТЕ С ВАШИТЕ ХАЛЮЦИНАЦИИ ,ЧЕ НЯКОИ ЩЕ ВИ ВЗЕМЕ ДЪРЖАЖАТА.

5

testis

преди 12 години

ne edobre

4

ало, ало

преди 12 години

Моля, прочетете "Размисли за гилотината" на нобелиста Албер Камю...ще ви отнеме само два часа от живота....

3

Анонимен

преди 12 години

Тцъ, Брайвик е жертва на продажните местни политици.Пича е виждал как норвежците губят родината си.Просто е искал Норвегия на норвежците.Просто е ,но се прикрива след време ще е звезда.

2

Левата ръчичка

преди 12 години

До 2: Да ти имам балканското самочувствие!

1

mao_dze_dun

преди 12 години

Глупости. Не можем да рискуваме да убием невинен човек, дори шансът за грешка да е по-малък от нищожен. Нека не слушаме нацията, която изби десетки невинни хора защото през 70те мислеше, че полиграфът е неоспоримо доказателство за вина. Ако не друго - защо да прекратим мъките на някое чудовище, когато можем да го наказваме до края на дните му, всеки ден. Американците са морално и общоествено-политически под европейците - те трябва да се учат от нас.