199

бай тодор

преди 12 години

ква я мислехме ний,ква стана тя

198

Анонимен

преди 12 години

Дянков съумявал да пази фискалната дисциплина ?! Как я пази , като похарчи фискалния резерв , а сега е хвърлил око и на сребърния фонд ! Както похарчи и парите от резерва на Здравната каса ? Големи пазачи се изкарахте , ама сте пълни некъдърници и разсипници !

197

Анонимен

преди 12 години

И ТОВА ГО КАЗВА БОЙКО !!!гледайте - КОЛКО БЕДНИ СМЕ БЪЛГАРИТЕ ИМА ГО ЮТЮБ !!

196

Анонимин

преди 12 години

До 238: Ама ти правиш същото - цял мандат на Бойко Борисов мърмориш, че той ти е виновен.За какво по-точно - че си мързелив ли?

195

Гогата

преди 12 години

"Който не иска високи доходи, е за убиване!"-каза ТикватаГАВРА С НАРОДА

194

Костов

преди 12 години

До 235: Нееее, грешиш, работя и още как.Апък ти като си с добри доходи би ли обяснил злобата в коментара ти под 233?

193

до 234

преди 12 години

Които имат акъл и работят, не се хващат на простотиите на другаря Боко Тиквата, който вечно мрънка и се оправдава, вместо да се хване да работи. Ама то е по-лесно вечно да твърдиш, че някой ти е виновен и затова нещата все не се получават. Ето така наш Тиквун изкара един мандат като главсек на МВР, 2 половинки мандат като кмет на София, сега е на път да изкара и премиерски мандат. И все мрънка, че друг му е крив, а той е невинен......

192

мечо пух

преди 12 години

Само психопат може да се фраска с корекцията от 270лв на 290лв /що то тава са пари с които само икономически гений може да изкара месеца/ като вдигане на доходите.

191

!

преди 12 години

СРАМ МЕ Е ЧЕ НЯКОГА ГЛАСУВАХ ЗА ТОЗИ ПРАЗНОГЛАВ ***. ГЕРБ СИ ОТИВА ДОГОДИНА...ЗА ЩАСТИЕ

190

Bob

преди 12 години

@ Костов, ти май си без работа. Аз работя и не се оплаквам от ниски доходи.

189

Костов

преди 12 години

До 223 Bob: Радвам се, че си ме разбрал - някой има акъл и работи, друг жули водката и псува.И животът му минава.....за което не му е виновен Б.Борисов!

188

Bob

преди 12 години

@ Костов, трябва работа, например, садене на картофи и отглеждане на "овчо", по думите на клатещия се бандит. Да се яде мас и да се рита топка, да се харчат и малкото пари на държавата. Да мълчим и да не протестираме, да си траем, е да гледаме някакъв пуяк как се дуе... Несретници сме, да, вече съм на кило водка, и пиша по форумите. Легни си.

187

Тиквони

преди 12 години

Зад Вожда е написано :ЗАЕТОСТ - слаба , едвам се намира работа в СФ и то не по специалността ,куп изисквания за по 2 езика , 5г стаж и кво ли не и накрая 6-800лв .В провинцията как живеят хората не знам . Безработицата расте неимоверно .ДОХОДИ - ниски , както винаги са били , обяснява ни се с ниска производителност , но дори и да си производителен за 3-*** австрийци , то никой няма да ти даде повече , защото са се наговорили за толкова.СИГУРНОСТ -избиват ни по пътищата,по селата изнасил бабите

186

до 229

преди 12 години

С малко работа и малко акъл визирам неквалифицирана смотана работа на запад получават 10-15 пъти отгоре . Ти говориш за друго , ти говориш за разни ИТ сфери където можем малко да се доближим до нормалните хора . Е , представи си , че не може 7 млн българи да работят ИТ . С какво един продавач там е заслужил да взима 10 пъти от един продавач тук ? Хайде у лево , *** *** на западни *** дет вярваш като ти се обясни , че видиш ли ниска ни производит затва сме толкоз бедни.Я у лево.

185

хм

преди 12 години

Абе как така днес няма изнасилена и убита баба някъде по селата ?

184

Костов

преди 12 години

Днес форумът е зает от нещастни и неудовлетворени българи! От коментарите оставам с впечатление, че всички критикуващи са обедняли по време на управлението на Бойко Борисов, а преди това са били.....богати ли?!Не, вие сте същите мърморещи несретници, които само чакат някой да им направи живота по-добър.Е, така не става - пред компютъра или на масата със салатка и ракия.Трябва работа и ...акъл, ама това само който го има!

183

НЕизбирател

преди 12 години

Ооо, започнахме рано, рано с предизборната кампания ми се струва. а се присмиваха на предходното управление. Един дол дренки, ама тези са по-нагли. Не се радвам на увеличиние, защото много преди да ги получа, отдавна ми измъкнаха от джоба не 20 лв. а цели 50 на месец. Увеличиха всичко,газ, бензин, хляб, нафта, въздух,вода..скоро и за фотосинтеза ще плащам.Хич да не ми се хвали, безработицата расте, нашите доходи намалят за разлика от техните банкови сметки. Да гласувам- НИКОГА!

182

отИзтрит коментар224

преди 12 години

Днес.бг защо ми изтрихте коментара бе??? кое не ви хареса, че сега всички знаят, че Боко дава златото в Крумовград на стойност 1.3b.$ на канадска фирма за жълти стотинки или че вече всички прочетоха книгите на Георго Стоев и знаят за Боко Ларжа и че е бил наркодилър и абсолютна мишка?????? Кажете, на кого слугувате днес.бг, кой ви плаща??????

181

Smurf

преди 12 години

Ще се повторя . Не беше ли Бойко Борисов министър предеседателя който пред два три месеца в Прага предложи на европейските държави да си намалят заплатите и пенсиите. Значи шизофренията много сериозно го е хванала.

180

Анонимен

преди 12 години

Абе всички журналисти в България му дърпат ципа на този всеки ден ! Няма един журналист да му зададе въпроса "КАКВО СТАНА СЪС ЗАВОДА ЗА *** В СОФИЯ КОЙТО ОБЕЩА ПРЕЗ 2005-та година ?" Лапането от там за него е доста угодно, както и въпроса с кучетата в София !