147

new koz

преди 12 години

Христо Смирненски "Приказка за стълбата" проблема е че на държавни постове са все хора успешно минали по стълбата, така се получава едно друго общество(мвр, съд, парламент и др.) което лесно се манипулира и управлява от организираната престъпност. Когато олигархии, престъпни синдикати и организирани престъпни групировки управляват не е демокрация.

146

Bacho Kiro

преди 12 години

Ами Робине, стани и ти буржоа, бе браточка. Ако можеш, разбира се. Ама тогава друга песен ще запееш ...

145

Робин Худ

преди 12 години

Мама ви *** капиталисти долниНа 1 май вече се подигравате на работникаЕксплоатирате хората докато се роботизират и забравят че са живиС една единствена цел - да станат боржуата по-богатиВсичко от което имаме нужда като ресурси ни се ПОЛАГА ПО РОЖДЕНИЕ БЕЗПЛАТНОЗащото сме граждани на тази земя и благата на земята са наши... на всички насНе е нужно да "слугувам" цял месец на някой провъзгласил се за по-високопоставен, за да имам достъп до чиста вода, чиста храна, чист въздух, пертол,газ

144

new koz

преди 12 години

159 Ако ние не се уважаваме кой да ни уважава. В България проблем не е само ниските заплати а и скъпия живот(които е по скъп от живота на германец примерно).

143

хаха

преди 12 години

тоя Младенов сънува.... някой да го бутне да се събуди!

142

new koz

преди 12 години

увеличихме м. р. заплата с около 21 процента, 1-во не сме в комунизма и това са глупости(може би за държавните служители важи), 2-ро в развитите страни минималната заплата се определя на час а не на месец(не сме роби и не работи ме от сутрин до вечер), 3-то в развитите страни всяка седмица се изплаща заплатата, 4-то много хора не си получават заплатата и няма къде да се оплачеш, 5-то така мога да продължа до без край затова ще спра до тук.

141

хахаа

преди 12 години

търся отговори.коя партия иска да вдигне данъците за едрите апаши,за да гласувам за тях.мразя иес мените и иес кифлите.кой ще вдигне данъците на канадци.американци и руснаци?изпиват ни кръвчицата и ни се смеят.давайте идеи.п.с.Не ми казвайте бсп и царо.за тях само бухалки.

140

Стефан

преди 12 години

Г-н Младенов, мен парите, като такива, не ме интересуват. Важно ми е какво може да се купи с тях. Кажете ми го по-просто - наистина ли повишихте с 21% покупателната способност на хората с минимална заплата спрямо преди 2-4 години назад?

139

хахаа

преди 12 години

до скоро симпатизирах повечко на герб,но съм потресен от действията им спрямо изкопаемите богатства на държавата.как може да дадеш на някакви калтаци от канада 25 милиарда долара,срещу такса от 2,3% и от горе на всичко да не ги облагаш с данъци??????баси мамата.това и в африка го няма.айде,таксата е такава в повечето държави,но след данъци става минимум 35%.уж се борят за всяко евро от европа,а подаряват бъдещето ни за стотинки!!!направо съм бесен.замен вече боко е минало-забравено.

138

Анонимен

преди 12 години

много ми се иска някои да разпечата всички коментари на хартия и ако може с по големи букви и да ги раздаде на депутати и министри за да могат да прочетат ,че тук все пак живеят хора които могат и да мислят много неща искам да напиша , но се страхувам че ще наруша всички правила на саита

137

Анонимен

преди 12 години

аз искам да попитам нали ние хората се явяваме работодател на министри и депутати нали в нормална ситуация работодателя определя заплатата е ....защо да не им направим на всички депутати и министри заплатите да са равни на минималната работна заплата - нали работят в полза на обществото бъзикат се с нас - ние внасяме данъци ..те си ги крадат ....иначе не мога да си обясня как 7 мил. държавица генерира БВП около 77 милиарда и все ми обясняват как пари няма ..

136

Кирил

преди 12 години

А с колко намаля фискалния резерв и с колко се увеличиха безработните и междуфирмената задлъжнялост?

135

хоп

преди 12 години

Брат ми работи за чуждестранна компания и казва , че от всички 7-8 клона в света на фирмата им в България са на първо място по производителност в годишната им класация . И знаетел и каква е ползата от това ? 50 лв бонус на месец :) . Колко ли взимат западните им колеги , въпреки че се представят по-зле. Вие как мислите ? :)

134

Анонимен

преди 12 години

*** - да го питам така, елементарна сметка за режийните: - преди билетчето беше 6 стотинки, сега е 100 - преди маслените продукти бяха до 3 лева, сега са до 20 и са химия, която има за цел рак - преди един апартамент не беше обримчен от мафията, наречена банка, която сега (единствено в БГ) си позволява мора да променя лихвите - преди горивата: без коментар, ясно е, че тая петролна мафия е сложила на колене държавата - т.н. и т.н.мазен *** ...

133

Анонимен

преди 12 години

опукаха 6 милиарда от резерва ...а бутат на хората 20 лвтези 6 милиарда са съдрани пак от нашия гръб и вместо да има добър стандарт в държавата ...пак някои някъде открадна едни пари или се раздадоха бонуси ****ти прехода 23 години ....

132

15656154416544

преди 12 години

Герберасти долни, крадливи, лъжливи, избихте стотици хиляди българи, чрез глад, мизерия, лекарствена и въобще здравна политика, чрез *** вашите гласоподаватели в глад и мъки да измрете дано всички *** начело с тъпата ви мутра

131

ля ля

преди 12 години

извинявам се това е до 148.....

130

ля ля

преди 12 години

дано по-бързо да се случи

129

ля ля

преди 12 години

ти не получаваш толкова че да си представиш как се свързват двата края - нешасник!

128

гневен

преди 12 години

Тотьо, как не те е срам да се гавриш с хората и да се хвалиш, че с 21% се е вдигнала минималната заплата, която продължава да бъде една от най ниските в цяла европа, не в ЕС...!!! има кой да те съди и теб и колегите ти!