294

Анонимен

преди 12 години

Не знаят какво да правят без да им се скарат от Европа че не знаят!!!

293

Анонимен

преди 12 години

Помощите ли да им спрем? То тогава те няма да мързелуват ами ще крадът целодневно!

292

Анонимен

преди 12 години

Не знаят също какво тръбва да се прави с ***,което да не им развали угодническият имидж пред Европа! А нека си признаем-проблемът с *** е колосален,и ние нямаме ресурси да се справим с него сами,твърде късно е! Но ако не се предприеме нещо бързо-то тогава ще е по-зле,това е факт! Какво обаче? Гражданите за Европейско Развитие на България-смех!-не знаят!!! Затвори ли да строим след магистралите? ако ги пъхнем в затворите,кои ще им гледа чаветата?

291

Fifi

преди 12 години

СТРАШНО СТРАШНО!!! А МУТРАТА СТРОИ ЛОТОВЕ!ХОРА ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ!ТАЯ БЕЗДАРНА КОМАНДА НА ГЕРБ ЩЕ НИ ОПУСТОШИ.СТАНАХМЕ *** ОТ ГЛАД И НЕМОТИЯ.

290

Анонимен

преди 12 години

Проблемът не е само че няма пари,а че хората на власт не са там за да ни решават проблемите!Те не искат никакви проблеми!Поради две причини-не знаят какво се прави! и не са притиснати да научат!

289

Анонимен

преди 12 години

Също да знаят отговора на въпроса как биха постъпили с рецидивисти,и колко пъти човек може да влезе в затвора преди тои да се превърне в негов постоянен дом? И колко човека биха били ухапани от кучета,преди да се вземат мерки за решаване на въпроса веднъж завинаги?

288

Анонимен

преди 12 години

Защото тези мафиоти кукловоди нямат никакав интерес да предизвикват вниманието на Европа.Защото то може да се насочи към тях,а те са си добре!Другото изискване е за кадърност-щом сме в Европа,и нейните закони сме приели,то трябва да я познаваме добре! Имаме ли такива хора,които имат 6анс да бъдат избрани?Не говоря да познаваш Европа от залите в Брюксел!!! Ами хора които да знаят как са се справили със бездомните кучета? При тях няма ли организации защитаващи животните,или те са само тука в БГ?

287

Анонимен

преди 12 години

Положението в България оттадвна е извън контрол.Каквито и мерки да се вземат сега,те 6те дадат резултат най-рано след 10 години.Въпросът по-скоро е: имаме ли шанс да изберем на власт кадърни и необварзани със ДС и всякаква друга мафия хора? И то ще ни трябват не един,а хиляди,които да поемат страната?Къде са тези хора? И могат ли да бъдат събрани на едно място?Пак казвам-кадърни и без мафиотски кукловоди?

286

Mariana

преди 12 години

do 262 Alova... na devoikata ne i puka, che ne neinata baba e iznasilena, ubita i zahvarlena...Alo, sled niakolko godini + - shte si sashto pensionerka i sigurno shte plachesh niakoi da ti obarne dori vnimanie. ***!!!

285

Анонимен

преди 12 години

пишете как се казват виновните бре, да ви м*ка

284

ico33

преди 12 години

Смъртното наказание да се връща ..простичко е!

283

LSFC

преди 12 години

Tова става така, защото управниците ни са м*нгалите Само Хитлер може да ги интегрира !!!!!!!!!

282

Анонимен

преди 12 години

darjavata spi.ostava naroda da ja sabudi.s 6amari...

281

d

преди 12 години

сега ще лежи в затвора за 6ти път.. и пак ще го пуснат ..коментарът мисля е излишен !

280

анонимен

преди 12 години

Ямбол, Ямбол, за тези *** смъртна присъда обесени с главата на долу на площада в селото дето за извършили престъплението, така повече другите *** няма да посягат защото знаят какво ги очаква като ги хванат ! Всички да знаят, *** ги е страх от много бой, само тогава са на подчинение !

279

Ястреб С*

преди 12 години

Баси и бантустанските истории! И Ленче, не ни се пени на турците - огледай се в огладалото и ще видиш, че българският народ пукната драхма не струва! За хора с робски *** свободата не е благословия, а проклятие! И моля ти се, престанете да ми се надувате с тия *** мегаломаниячни претенции като "ние българите сме били толкова високи, толкова дебели, толкова големи, толкова умни, толкова културни, толкова ...." Каквото сте си сега, това сте си били и в миналото! Хайде чао!

278

Анонимен

преди 12 години

Нали все сте много толерантни .... *** трябва да убият някой друга ваша роднина и тогава да наречете на тоя лош белтъчен материал с истинските му имена!!!!!!!!!!!!!

277

veshin

преди 12 години

UJAS I POZOR !!!

276

Карр

преди 12 години

Ще им друснат сега по една условна присъда на тези рецидивисти - ех демокрацийо !

275

angel

преди 12 години

Българите са пу..ки, ДА! Аргумент- народ, който е имал силни царе, народ, който е бил завоевател бива поробен от османлиите и се оставя 500 години да поругават майка му, сестра му, жена му, дъщеря му.На какво се дължи това и до ден днешен не мога да си отговоря??! По - добре смърт, отколкото такъв живот, но явно пък затова сме се запазили досега въпреки всичко. Между другото именно турците довеждат *** в родината ни. Допреди това няма сведения да е имало *** у нас.