41

Анонимен

преди 12 години

всеки има право да живее живота си, както реши, не мисля, че някой има право да казва на друг как да го прави, събудете се не е 2012 е, комунизма мина, време е да си отиде с него и ограниченото мислене на една голяма част от вас

40

До 21-ви

преди 12 години

МалицА,полициЯ и прокуратурА ,ей братле веднага да отваряш учебниците по български език и литература за трети и четвърти клас.Естествено ако си бил в първи изобщо!!!

39

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

При управлението на партия Граждани за Европейско Развитие на България/ГЕРБ/ убийствата се разкриват . При това управление бяха задържани и неутрализирани групите на "Килърите","Наглите" , "Лихварите" , "Изнудвачите",сега и това жестоко убийство бе разкрито! Удари се гръбнака на организираната престъпност ! Вие да не мислите че все още Ви управлява правителството с мандат на ДПС ? При което изнудванията,кражбите,рекета,отвличанията бяха в апогея си ! Или мислите че на власт е мутрата Бинев ?

38

do 41

преди 12 години

Стига бе.

37

lollypop

преди 12 години

Абе и тя не е била света вода ненапита-то е ясно, но пък и никой не заслужава да умре по такъв начин!

36

new koz

преди 12 години

До 21 И най извратената въображение не може да си представи безобразието на Българските държавни институции(служители) и по точно мвр и прокуратурата. От подобни индивиди може да се очаква всичко и никой(от обикновените хора, тези без връзки и пари) не е застрахован че няма да попадне в ръцете на *** от мвр.

35

соц цоц ченге

преди 12 години

Като беше соц ги изнасилвахме, ама те не смееха да гъкнат. И ги копахме после и никой не може да ги намери. от шести отдел чистеха след нас.

34

до 31

преди 12 години

Да не искаш да кажеш, че през соца децата не ходеха на дискотеки? Но тогава никой не се стахуваше. Просто факт.

33

do 31

преди 12 години

не знам, кой би си сложил твоя ник, твоя работа. Но точно в нормалните държави може да бягаш в парка и през нощта. Просто те осведомявам, например в Швеция. Жал ми е за хората на тази страна - България.

32

до Алов

преди 12 години

***, ти ли беше третия? Признавай си!

31

САКСКОБУРГОТСКИ

преди 12 години

Невинен е, вервайте ми!

30

Bobo

преди 12 години

До АловПожелавам и на твоята дъщеря подобна смърт , за да не я блъсне някоя кола.

29

до 1 и 2

преди 12 години

Тя,все си мисля,че може да си ляга с колкото си иска!!!Това обаче съвсем не означава че трябва да бъде убита!!!Вие сте толкова зле ,че вместо да ви се вбесявам на коментарите ми става жал за вас!!!Потърсете моментално помощ-имате нужда!!!

28

.

преди 12 години

Тоя свинар горе се бил засилил да бяга към Южна Африка , държава от която не се екстрадират българи.

27

Алов до 28

преди 12 години

И как са се гаврили? Тя сама си ги е събирала там клиентите по парка.Що не удушат някоя нормална а точно тази ? Хубаво ,че я ликвидираха ,та да не даде бъдещо генетично увредено поколение ,което да се търкаля по парковете.

26

българскa курва

преди 12 години

В нормалните държави "децата" си седят вкъщи а не ходят да се дрогират по концерти и после да ги клатят до сутринта тълпи мъже по градинките.

25

Яна

преди 12 години

Клошаря беше бе не е тоя. А тва, че 2 пъти го оневини детектора на лъжата простия клошар това е друг въпрос.

24

Анонимен

преди 12 години

Може да е тръгнала с някакви, които е мислила, че ги познава. От къде да знае, че понякога и образованите хора може да са с отколонения. Кажете, че на никой от вас не му се е случвало да си тръгне с пиян мъж. Ама това не е завършвало с убийство, нито с гаврене. Тя, ако не се е съпротивлявала, да не са я удушили вероятно. Знаете ли какво е било, та съдите?

23

Анонимен

преди 12 години

Абе не ви ли е срам, бре! С това момиче са се гаврили 3 човека и с ая убили по особено жесток начин. Що за *** трябва да си, за да наречеш това дете '***" За какво е виновна? За това, че не е съобразила, че живее в Чалгария и всеки може да е потенциален разбойник. Ами в нормалните държави, нормалните мъже не изнасилват жени.

22

user

преди 12 години

***, ти определено имаш нужда от силни медикаменти. Какъв е този *** коментар?! *** работа.