102

Анонимен

преди 12 години

Католиците се подкрепят, англоезичните се подкрепят, само ние ни рак,ни риба. Изброените не ни щат, но имат интерес от разединението на славяните и православните.

101

барак обама

преди 12 години

ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ Е ВЕЛИКА

100

ДО176

преди 12 години

ей болен мозък ако не беше РУСИЯ сега щеше да носиш фес и да носиш шалвари и да се дупиш по 5 пъти на ден

99

BIG AL

преди 12 години

"С всички средства"..Имаше такъв роман за МАФИЯТА..Руската КГБ мафия не се е отказала от България, напротив , пуска в ход всичко налично: Православие, руска агентура , АЕЦ-и , газопроводи, купуване българска земя за стотинки/Камчия / , купуване на недвижими имоти- в затворени комплекси, руски фирми и пране на пари ,'приятели на Русия "- дружества и станкишопови и т.н. ..)А най- добре е за тях - да ни НЯМА и тук да една смесена етнически държава, размита и неясна , която да се "управлява" от Кремъл::)))Все пак нямат такава ЗЕМЯ , местоположение ,климат , близост,геостратегическо положение , вече с доста руснаци -български граждани и бракове , руски фирми .......сравнени с други околни държави на Империята ...Отваряйте си очите..Искат да я няма или да им е пак подвласта , "някаква " си Балхария - с няколко милиона души население ....ДОБРО място за техните стремежи ....

98

63 до 154

преди 12 години

Анонимчо, с какво толкоз те плени Чичо ти Сам? С бруталността си? Със спомена на софиянци за 10.01.1944 г.? С Дрезден? С Хирошима, Нагасаки? С Корея? С Виетнам? С Гренада? С Куба? С Иран? С Афганистан? Да не продължавам. ------------------------ Че ти дурачок болтаеш... С всичко това ме плени Чичо ми Сам, яд ли те е? Съединените Щати са образец, руснаците са гола вода... И не думай, что я ни одних, ни других не знаю. Видал!

97

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Добрият българин трябва да е преди всичко руски агент , завършил КГБ школа , с руско - съветско гражданство, член на руската държавна мафия, с жена рускиня , с добри връзки със съветските другари и безпрекословно изпълняващ всичките им поръчки - от АЕЦ -а , до най- малкия руски интерес - ПОСТАВЕН винаги НАД българския интерес ..:))Тама ние в расия- схващаме - "най- добрия" българин :)))

96

галактика

преди 12 години

"Нека мирът и благоденствието да са над тази забележителна земя и над българския народ" - е само това ми стига да чуя .....

95

Хасму

преди 12 години

Ама то е изпаднало, горкото, освен крясъци с главни букви, друго не видяхме. Абе, майна, къде ви ги набиват тези глупости в празните чутури. Светни ни с някой линк, например.

94

Хасму

преди 12 години

Еее, може да няма "арабизиран", но според професора траколог има "славянизиран"

93

Хасму

преди 12 години

153-и, тракийчето, е някакво заблудено футболно фенче/личи си по изказа/, от Ботев или Локо Пловдив, по вероятно на локото щото те са по-***. И така и не ще да разбере, горкото, че ние освен славянския български друг език не говорим и пак напира - Алжир, Мароко, арабски, берберски. Пий хапчетата и лягай, казах, че ваш`те ще го духат утре във Варна

92

До 63

преди 12 години

Анонимчо, с какво толкоз те плени Чичо ти Сам? С бруталността си? Със спомена на софиянци за 10.01.1944 г.? С Дрезден? С Хирошима, Нагасаки? С Корея? С Виетнам? С Гренада? С Куба? С Иран? С Афганистан? Да не продължавам. Колкото до Русия, яко им дъ! Гледай "The Day After" и, ако имаш малко фосфор в ***, може (евентуално) нещо да ти присветне. Россия - крепкый орешек! Понял, ***?

91

до посрания трак

преди 12 години

С пристигането на прабългарите, предвождани от хан Аспарух през 670-те години, последвалата между тях и местните славянски племена война с Византия, са положени основите на Първата българска държава, период през който се установява православното християнство като държавна религия и славянският старобългарски като държавен език, с който България става държава от славянски тип, достига се до най-голямото териториално разширение на нейните граници, което я превръща в една от най-големите и силни държави на европейския континент, с излаз на три морета, при управлението на цар Симеон Велики.

90

Хасму

преди 12 години

Тракийчето, там е работата че и генетично сме слявяни - bnt.bg/bg/news/view/59873/otkritie_za_genetichnija_proizhod_na_bylgarite

89

Хасму

преди 12 години

и за лека нощ:СЛАВА НА РУСКИЯ ПАТРИАРХ! СЛАВА НА ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ!Това посещение е пъти по-важно от посещението на римския папа, когато всички българофоби ореваха света що за голяма чест било.

88

българин

преди 12 години

123 , не се връзвай на простотиите на турските платени драскачи и техните ***

87

Хасму

преди 12 години

Тракийче, те славяни живеят в половин Европа, к`во ще правим в Сибир, бре? Ама ти си за Анадола, притвоите братя манафски.

86

Анонимен

преди 12 години

аз съм българин от славянски произход , не съм фес или ***, други въпроси ?

85

Хасму

преди 12 години

118-и,промито мозъче, и от къде е видно, че не сме славяни. От тезисите на кандидат-члена на БКП И. Костов ли? Остави Мароко и Алжир, те и тунизийците се смятат за картагенци, макар да са си същите миризливи арабели. Моя майчин език е славянски, както дедите, аз и децата ми сме славяни. И хайде моля, да не съм славянизиран насилствено.

84

Анонимен

преди 12 години

тракиецо измислен да те питам тебе ти на какъв език пишеш на тракииски или ...

83

Bali

преди 12 години

За какво ни Руснаци??? Нали американци имаме......