11

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям напълно искането на балчиклии! Това все пак са наследниците на строителите на двореца, това си е тяхната градска градина (нещо като борисовата градина за софиянци, само че несравнимо по-красива), а от СУ не се наядоха свинете алчни, както може да се види и по космически увеличените им семестриални такси напоследък, разбира се, без всякакво покритие откъм качество на образованието.

10

tuz

преди 12 години

*** varnete mi parite !!!

9

Алов

преди 12 години

Каква е тази идиотщтина? За толкова време толкова ли не мойаха накраиа да изсекат тази градина?

8

BB

преди 12 години

Двореца трябва да се върние на Балчик .Ректорът на СУ Св. Климент Охридски проф. Иван Илчев e *** ......

7

Македонец

преди 12 години

Българина е такъв *** винаги

6

Анонимен

преди 12 години

"Гражданите" на Балчик си представят как с една лична карта ще вкарат 2784 туриста срещу левче през сезона. Ден година храни. Прав е 7, защо ние от София си плащаме за зоопарк и музеи примерно. Ако не се лъжа, СУ поддържа градината, а не "гражданите". Тия май завидяха на равданчии.

5

Absurde

преди 12 години

Еи тва българина още си мисли че тато ще му оправи пенсийката... Нмя безплатен обяд бе ... А з като съм от София да ходя безплатно софийските музей, зоопаркове, ботанически градини...

4

Радо

преди 12 години

Ама АЛЧНИ АЛЧНИИИИИ Не се наядаха тея от СУ!Все едно Балчик е мегаполис и СУ си прави парите от тях...Този въпрос се отнася до човечност,да дадеш на хората, които това им е гордостта да се порадват безплатно, но не СОФИЕНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЯДАТ!Аз работих точно в Двореца, няма да ви кажа КОЛКО НАДМЕННИ СА ХОРАТА ТАМ, думи нямам :Х Помолих хората да мръднем 1 табела на 2 метра от мястото на което беше...ПАРИ МИ ИСКАХА!НЯМАТА НАЯЖДАНЕ ТЕЯ ***!

3

Анонимен

преди 12 години

1. Г-н Професор Илчев, ние не сме "някаква категория привилегироване граждани", ние сме наследници на строителите на Двореца....2. Вие обещахте ли в телефонен разговор с Кмета на Балчик, ще проблема ще се реши, или Кмета и медиите лъжат????3. Д-р Косев, има, има регламентиращ документ.... т.5 от двустранен протокол за безплатния достъп на балчиклии....чететеееееееееее....може е доцент да станете....

2

С

преди 12 години

Нямат никакво право, правото им го определя СУ. Това, че досега практиката е била недобра, то си пише даже - имали са "привилегията", не означава, че сега са ощетени. Друг е въпросът, че таксата е космическа за нашите стандарти - 10 лв. !! ?

1

Анонимен

преди 12 години

Имат право!