11

bglawyer

преди 12 години

А, да не са се объркали нещо? Само 10% да не са регистрирани!

10

Анонимен

преди 12 години

Вечер и сутрин в кварталния парк е пълно с кучкари извели любимците си да свършат "голямата работа".Какво плашат за това че замърсяват парка?

9

Г-жо Фандъкова!

преди 12 години

Интересува ме, какъв процент от кучетата в *** дворове са регистрирани?Защото преди малко чух по новините наглите думи на млад ***: Продавал цигари без бандерол, за да си изкара 1000 лв месечно.Нямало да го прави, ако му осигурят законна работа със заплата 1000 лв месечно! За 400 лв нямало да работи! Той не плаща данъци, но взима помощи и прави ***, които се почистват с НАШИ пари!Ние, етническите българи-висшисти, започваме работа в БАН с основна заплата 295 лв! И плащаме данъци

8

Г-жо Фандъкова!

преди 12 години

На 12 май държим да видим по телевизията, в централните новини, какво се е случвало този ден в *** махали! Колко *** ще излязат, за да чистят като нас!Защо питам ли? Защото преди малко, по телевизията, видях нагло, малолетно ***, което обясняваше без да му мигне окото, че разнася цигари без бандерол, защото трябвало "да си изкара хляба"!!! А ние знаем какви суми държавата вади силом от НАШИТЕ джобове, за да осигури и хляб, и салам на подобни *** и на мързеливите им майки!

7

Анонимен

преди 12 години

Г-жо Фандъкова, глоби за нередовните кучкари. Не символични, а такива,че повече да не си помислят за заобикаляне на закона.

6

Има питане!

преди 12 години

Г-жо Фандъкова! Има друг важен въпрос.Миналата година по Ваше нареждане, но с НАШИ пари, бяха разчистени незаконните бунища, създадени от *** около техните жилища. Ние, работещите софийски данъкоплатци излязохме в почивния си ден да почистим нашия град чрез безвъзмезден труд.Неработещите и неплащащи данъци на общината *** не си направиха този труд. Чистихте им, плащайки с НАШИ пари.Сега, моля, покажете ни чрез телевизията какво е състоянието на площите, почистени с НАШИ пари!

5

Стф

преди 12 години

Бас държа, че хейтърите тук през живота си не са се грижили за домашен любимец. Я си вземете едно куче, я излезте малко от спарените апартаменти, отидете на планина за някоя друга седмица, на море или на село, таман ще си видите бутрандясалите ливади, може да ви дойде акъл и да ги прекопаете. А номер 1 - замисли се с дали си по-полезен на планетата земя от всяко едно, било и бездомно куче.

4

Striker

преди 12 години

Ясенчо, за кола над 10 години - такса 1000лв., за остъклен балкон - глоба 1000лв., за повече от една кола на собственик - двоен данък на втората. И после ще забравиш колко си жалък и как през лишеният ти от смисъл животец, дори кучетата му пречат.

3

я стига бе

преди 12 години

Стига с тези кучета, не кучетата са проблема, проблемът сме ние. Има кучета има проблем, няма кучета няма проблем, просто и ясно. Който иска кучета да си ги взема в къщи, аз не искам когато изляза на вън с внучето си да настъпи детето кучишко ***, това е жива болест и спрете с тези кучета. Трябва да мислим за много други неща как да се спасяваме от тая криза която ние налегнала и няма май да можем да я изгоним от БГ. Вместо да дават пари за кучета, да ги дадът за бедните.

2

Тъмна

преди 12 години

Данък за автомобил над 10 години 1000 лева, номер 1! Няма деца, защото ги газят по пешеходните пътеки. И в рамките на разумният тон вече-защо няма деца? Защото обикновения българин НЕ МОЖЕ да си ги позволи. Ето това е наистина проблем, от който ни разсейват с кучета, магистрали, АКТИ, метро и т.н. А българинът кълве на такива простотии и забравя, че няма какво да яде. Свикнал е.

1

Анонимен

преди 12 години

24 лева такса за едно куче, което *** и пикае по 2-3 пъти на ден по детските площадки и парковете не ми се вижда като честна сума. 24 лева на месец ми звучат далеч по-добре плюс големи глоби за собствениците, които не чистят след кучетата си и/или ги изкарват без намордник.