35

Анонимен

преди 12 години

Редакторите добре знаят какво да правят за да им се четат ненормалните издания. Дай да се плюе само. Лоши новини и нещо пошло да има. Жалко за случилото се ама пък прекалва се вече.

34

Анонимен

преди 12 години

Пешеходец на пешеходна пътека е с предимство! Шофьорът е длъжен да спре на достатъчно разтояние за да осигури безпрепятствено пресичане, а не да гони пешеходците с автомобила, да форсира нервно и да спира почти до пешеходеца с надеждата, че последия ще се уплаши и ще му даде предимство. Човешкия живот е ценен и никой няма право да го отнема, дори да е имал предимство. Пешеходеца е беззащитен, пазете го, може да пресича дори неправилно, това не ви дава право да го прегазите като куче.

33

скапани спирачки

преди 12 години

На тойотите са им скапани спирачките! Затова не си купувам такъв автомобил!

32

Асен

преди 12 години

Правилната новина е ДЕТЕ БЛЪСНА ДЖИП НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА.

31

Мара подробната

преди 12 години

Водачът да накаже ДЖИПА за лошата постъпка.

30

Линч

преди 12 години

Поредния *** с джип ,някои не с джип,ама селяци със смазано самочувствие. Хора,не чакайте на престъпниците от властта,а взимайте нещата в свои ръце...! А на джигитите пожелавам повечко дебели дървета и без невинни!!!

29

Анонимен

преди 12 години

детето също не пресече на пешеходната пътека

28

до Калин

преди 12 години

Как е пресичало ли ?! Ами , на пешеходната пътека . Нали знаеш едно място , което е обозначено точно с тази цел и на което пешеходеца е с предимство / независимо дали е с придружител или не /. И всички водачи на автомобили са длъжни да намалят и да спрат , когато има пресичащи .

27

Judge Dredd

преди 12 години

До 26:Не само в Германия я има тази практика, но примерът е отличен.

26

баровец с Х6

преди 12 години

Аре бе, кво се пените. Блъснали някакво лапе, дето вървяло като кон с капаци. Следващия път как мислите - дали ще гледа?

25

Анонимен

преди 12 години

С нетърпение чакате такива новини, за си развихрите страстите. Вероятно 100 коментара за час ще се появят сега.

24

Анонимен

преди 12 години

детето пресече на червено, като не знаете как е станало не пишете заучени фрази

23

Анонимен

преди 12 години

Безработните дето висят за помощи с месеци могат да ги оборудват със светлоотразителни жилетки, да им дадат по една палка и да помагат на дечицата да пресичат безопасно пешеходните пътеки, ето ви идея от Германия!!!

22

спонсор на МВР

преди 12 години

Българските шофьори/шофьорки убиват повече деца, отколкото уличните кучета!

21

Анонимен

преди 12 години

Водачът на джипа е виновен както и да го погледнете. В населено мчсто се кара с такава скорост, че да имаш време да спреш при евентуална ситуация. Край училища трябва да се кара с 30 км/ч, задължително трябва да има маркировки с пешеходни пътеки за децата, (във Варна няма такива между другото се изтриват при първия дъжд защото ги правят с водни боички).

20

тъпо и упорито

преди 12 години

Тъпият български шофьор продължава, тъпо и упорито, да не се съобразява с пътните знаци и продължава, тъпо и упорито, да мачка деца по зебрите!

19

До 7

преди 12 години

Какъв придружител бе човеко, детето е на 12 навършени? Ти като беше на 12 с мама и тати ли ходеше, защото повечето от нашето поколение 70--80-те от 1 клас си джиткахме сами! Другото няма да го коментирам: пешеходна пътека е!

18

Луд Гидия

преди 12 години

Когато почнат да ги линчуват такива шофьори на самата пешеходна пътека, тогаваще се научат какво значи "пешеходна пътека", включително и олигльофрена Калин.

17

Judge Dredd

преди 12 години

Калине, пешеходецът е с предимство на пешеходна пътека тип "зебра". Към пешеходната зона се приближава човек с повишено внимание и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спира, за да пропусне пешеходецът. Що ми не дойдеш на моя територия (на запад от Сърбия) и си не пробваш философията тук?! Така ще ти отеснее и Австрия, и Франция и т.н. ..., че ще се чудиш защо не можеш нормално да се изсереш. Нещо да коментираш още?!

16

Анонимен

преди 12 години

Виждате ли сега защо се покачва цената на гражданската отговорност?