241

Анонимен

преди 12 години

"Първанов: На бас, че АЕЦ Белене ще има"Аз на бас с човек, който преди това си е бъркал с палеца в г.за не се хващам.

240

Айдееееее

преди 12 години

Американски, герберски, еврейски и турски зомбита - Налазвайтееееее!!!!!!!!!!!!! Аз не мисля, а повтарям каквото каже господаря! - това е вашето мото!

239

Анонимен

преди 12 години

Тоз мисир се изказва също ,като Боку -простотията е заразна. Може да му дават ками от кремъл, но тук е България и мераците на пияндурниците от Север са без значение. А той като е взел комисионни да е мислил. Руснациоте как утрепаха ЛуКАНОВ,.

238

Анонимен

преди 12 години

На бас, че ГОЦЕ НЯМА ДА ГО ИМА!

237

Анонимен

преди 12 години

Нашите управници да разберат че ако НАРОДА НЕ ИСКА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!

236

Анонимен

преди 12 години

НА БАС ЧЕ КАТО ИЗЛЕЗЕ НАРОДА НА УЛИЦАТА И КАЖЕ: НЕ! ЩЕ СЕ СКРИЕШ В *** ***!

235

Анонимен

преди 12 години

Значи българина да плаща аец белене само и само да е доволна Русия ТАКА ЛИ ГОЦЕ?! ЕЙ ПОДЛОГОООООООО!

234

Анонимен

преди 12 години

zashto niama edna frakcia v balgaria kato raf ili chervenite brigadi da vi razkaje igrata ,da se nadiavame che edin den i tova shte stane da se otarvem ot vaz karleji mrasni dolni .

233

сашо

преди 12 години

ДОНОСНИКА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА КОМИСИОНИ,ИЛИ ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО.

232

KIKO

преди 12 години

*** NIAMA SRAM !!!

231

вятър и мъгла!!!

преди 12 години

Само едно немога да разбера,защо Гоце и Станишев са хванали за това Белене като удавник за сламка?Та нали Гоце беше десет години президент,а Станише изкара един пълен мандат като премиер,защо не започнаха стоежа на АЕЦ-Белене???Или това сега тука е пълна демагогия,видите ли колко сме загрижени за България!?

230

до 270

преди 12 години

Ще има АЕЦ ако ти *** почнеш здраво да бачкаш, ама ти явно си свикнал само да лежиш и да лапкаш и затова си мислиш че някой друг ще ти плаща тъпата централа.

229

ами сега мръснико?

преди 12 години

лк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава."Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

228

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ ще има но не защото потурляка от пеунишко е казал а защото здравият разум ще натделее а Боко тиквата ще го пратим в затвора където е мястото на НАЙ-ГОЛЕМИЯТ хайдук от 1990 година насам.

227

Ноу-Хау

преди 12 години

Не мога да разбера човека от снимката не беше ли безпартиен цели 2 мандата, а и към днешна дата все още е така. Имаше някакви ДС-та, БСП-та, АБВ-та ЩЩД-та, край него, но що ще майка си у Плевен да-ге не разбрах ? Аз, ще Ви кажа уважаеми съформуници. ИЗЛАГА СЕ ! Там му е силата на Първанов. Даже има и ноу-хау по излагации.

226

saki

преди 12 години

Първанов драги въпроса не е в референдум, защото и един българин да е против тази централа, тя не бива да се строи.Все едно 8 млн. българи да кажат на референдум че пушенето става задължително и аз да се съглася.Колкото до плевенчаните ,те горките от алчност чакат да им поскъпнат жилищата , ако се построи АЕЦ Белене . т.е . жалки мързеливи рентиери.

225

ГОЦЕ

преди 12 години

На бас ,че ще изкопаме най-скъпия гьол на планетата Земя.

224

АБЕ

преди 12 години

Откъде накъде Боко Тиквата ще плаща с парите на данъкоплатците 2 милиона евра на некаква си банка за доклад,и след като този доклад е готов,Боко Тиквата не го публикува,за да видимЕ всъщност какво пише в него!!??...Като какъв се изживява този ***? Надмина по простащина и наглост учителя си, другата Тиква,Бай Тошо,правешкия ***!...

223

qq

преди 12 години

Руската агентура в България става все по-нагла, безобразие. Тия комунисти-русофили са за изтребване.

222

Не е верно!

преди 12 години

Първанов и Доган в обща прегръдка.... за стабилен тиквен рейтинг! С'а не разбрахте ли, ч БСП, ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо?