84

DO 96

преди 12 години

Тука не позна,не е евреин,но виж благодарение на него евреин не е останал в Комунистическата партия :}

83

Анонимен

преди 12 години

Статията е една измислица."Майко Божия" - така е правилно да се пише.Поругаване на храм е изкарано като акция срещу Путин.БГ медиите и западните такива, като чуят Русия и им става лошо.

82

Анонимен

преди 12 години

Българите си живеят в някакъв свой измислен свят.По чужбина не са ходили, с чужденци не общуват и в същото време имат мнение за всичко, всичко знаят.Не разбирате чужденците.Отидете някъде сред други хора, вижте как мислят как живеят.Българина мисли, че навсякъде са като него хората.Нито пък знаете, че това което тия шматки са направили е обида за религиозното чувство на русите.То нали българина не вярва и си мисли, че всички са като него.

81

с.до 92

преди 12 години

Българското правителство и съответно армия не оказва никаква съпротива на руснаците!Няма руски военни загинали в сражения на територията на България!Нашата страна се включва в антихитлеристката коалиция и даваме около 30 000 жертви!Имало е опция да сме със статут на страна победителка,но Сталин ни намества!После се получава една мила болшевизация по руски маниер и доста хорица си отиват от тоя свят!Ама това е друга тема!От руснаците също сме видели доста злини,пич!

80

Анонимен

преди 12 години

Путин много навътре взе да ги взима някои намеци. Сигурно вече не може да разграничи истината от шегата по въпроса за огромната народна любов към неговата светла и неопетнена личност. Или пък може и точно затова не толерира такива шеги.

79

Анонимен

преди 12 години

да ти е путкинска фамилията си е карма :) името на групата ми хареса, като и фамилията на супермена-***

78

до 88

преди 12 години

44 никакъв неутралитет не сме обявили,мисля че за 5 дни бяхме във война със целия свят и не забравяй имаш 100 хилядна добре обучена ,невлизала в бойни действия армия и режим в анарьия,напълно логично е руснаците да подготвят планове за инвазия...

77

с.

преди 12 години

Между другото паметника на съветската армия в София е построен през 1956-та за да се ознаменува окончателната победа над горяните!Това е най-дълго просъществувалото антиболшевишко движение в Европа и е много по-мащабно от широко рекламираното партизанско движение!Автора на паметника впоследствие емигрира в САЩ,ама това е друга тема!Без подкрепата на руснаците комунистите никога е нямало да се задържат на власт!Хубаво е да знаете тези неща!

76

с.до 83

преди 12 години

Навремето руските войници са правили същите неща в Афганистан!Нали се сещаш!?И Русия и САЩ са държави с имперски амбиции и се държат като такива!Много по-малки държави са патили и от едните и от другите!Както и от противпоставянето им!Навремето Сталин напада Финландия и бомбардира Хелзинки!Също не е било нужно точно както и бомбардировките над София!И едните и другите са еднакви!

75

Анонимен

преди 12 години

А пък аз казвам, че 44г. когато сме обявили неутралитет съветско-руските пълчища ни обявяват война и ни окупират. Факт!

74

Егати

преди 12 години

Това ако беше някъде в демократичен Ирак/Турция, в някоя джамия, щяха да ги закопаят някъде наблизо. Като ще се правят на итнересни , да ходят в PlayBoy бар, тъкмо ще е на място. В църквата .... нямат място тия уруспии.

73

ew

преди 12 години

На руския човек му трябва здрава ръка и крепостничество. Там демокрация не вирее.

72

Анонимен

преди 12 години

Просто цирк и от двете страни .

71

Анонимен

преди 12 години

Явно за железния супермен Путин дори и молитвите са заплаха.

70

до 81

преди 12 години

Не ,искам в Гуантанамо,че там сега има повече работа или може в Абу Гариб,а нее най-добре да ме изпратят в Афганистан да се снимам с мъртви талибани и да уринирам отгоре им.

69

Анонимен

преди 12 години

За неуважението към Божият храм 7 г. са им малко.Като искаш да пееш ходи другаде.

68

с.до 79

преди 12 години

Браво!Много справедливо изказване!Тююю,как не си се родил 70 години по-рано!Голяма кариера в НКВД щеше да направиш!

67

nekoi

преди 12 години

ама нали са се закачали с Бащицата и хоп 7 години.*********************************************???????????????????74 кьде го прочете това ??? или дай да си драскаме...

66

Анонимен

преди 12 години

Къф затвор беее.Лелеее кви са добрички.Е там към нова земя полигоните за ядрени опити.Да изкарат на силно облъчената земя 5-6 години.Може и да я копаят за да вдишват по-добре прахта.След няколко години ще се молят да ги разстрелят след като се запознаят отблизо с "прелестите" на раковото заболяване.*** и ***.

65

с.до 73

преди 12 години

Ати как точно реши,че на руското правителство му дреме за България!?На германците продават газ по 330 долара!На нас-дубъл!Техни си съображения както се казва!Енергийно зависими сме от тях и те се възползват безогледно от това!Като се изпокараха с украинците и в най-лютата зима ни оставиха да мръзнем независимо,че си плащаме добре ли беше!Ама било търговски спор!А после защо не ни обезщетиха!?Икономиката ни понесе страшни загуби!Айде стига тъпотии!