47

Анонимен

преди 12 години

Подлогата на премиера!

46

ЕС

преди 12 години

Моро---яйцето!Миро---Старата планина!Миро---Ирландеца с 20 годишното месо !Миро---келепиро !Е,толкова .....за 3годинки!

45

ЕС

преди 12 години

Брееееей,много здрава гърбина имат този Бг народ -----23г.---бой ,бой, бой по гърбината ,и още ТЪРПИ?

44

pege

преди 12 години

иде края на мандата трябха човека добре да се налапа, че след това не се знае какъв ще го лае.

43

Професора

преди 12 години

Този е един от най-некадърните в правителството."Той обясни, че се чувства поласкан, че 91 организации за защита на животните искат оставката му" те го плюят,а той се гордее-без коментар.Вместо да сложат ограда по границата с Турция те ще погребът животновъдството в югоизточна България.

42

Тодор Колев

преди 12 години

Любовта към животните, опитваща се да очовечиживотното, води до омраза към човека!

41

М

преди 12 години

Пари няма за заплати, за пенсии, за болните хора, за детските домове и т.н. Моля, започнете с евтаназирането!

40

тошко бирата

преди 12 години

Човека си е много умен, но нищо независи от него. Боко и евреина го държат вързан.

39

Анонимен

преди 12 години

Правейки се на убита лисица Миро-келепиро обвини дървената мафия за проблемите, а дали не забелязва, че и днес тя стои много близо до него. Иначе как да си обясним, например, факта, че Държавно горско стопанство Етрополе, продаде за две години над 50 хил. кубически метра дървесина за огрев на цена около 6 лв. кубичния метър?

38

Анонимен

преди 12 години

Точно така!Ти го плюеш Мършата,той мисли,че роса го роси!*** *** не хваща!

37

Иван

преди 12 години

ами да, ясно е, че за Миро-келепиро са по-важни интересите на тесен кръг фирми около него, отколкото интересите на големите преработвателни компании, даващи работа на хиляди хора и произвеждащи милиони левове продукция. В противен случай нямаше да ги остави да бездействат с месеци. За министъра конкуренцията означава да знае предварително на кого и на каква цена ще се продава дървесината. Фактът, че тази цена е с 40% под пазарната и ощетява обществения интерес с милиони левове не го трогва.

36

Анонимен

преди 12 години

Всяка година екозащитни организации у нас прибират десетки милиони левове за обгрижване на бездомни ***. Касите на кучешката мафия се пълнят с несметни богатства от спонсорски сдружения в чужбина, които осигуряват между пет и десет лева на ден за издръжка на пес, който е закрилян от някоя природозащитна фондация.Скандалните факти лесно обясняват неистовата съпротива, която любителите на свирепите *** оказват на службите, които се опитват да въдворят ред в заплашващата да вземе страхотни размери масова истерия. На фона на все повечето изядени и жестоко нахапани граждани, други продължават да осиновяват стотици безпризорни кучета, с намерението да печелят пари от това.Организации от подобен тип са най активни в големите градове. София естествено държи здраво и сигурно първото място, като според официалните данни само там безчинстват близо 9 000 улични кучета. Във втория по големина град Пловдив пък са регистрирани около 1 000, но според запознати бройката им е в пъти по голяма.Защитниците, полагащи фиктивни грижи за безстопанствените животни, гушват по около десет хиляди лева всеки божи ден, с които уж купуват храна и различни консумативи. Простата математическа сметка показва, че за година организации от подобен тип прибират колосалните 36 000 000 лева.

35

антинайденов

преди 12 години

а спомняте ли си за шмекериите на министър Найденов за продажба на дървесина през борсата, които взривиха бранша. Действията му по регламентите за условията за добив и търговията с дървесина показаха истинското лице на министъра. Министърът не се интересува и не уважава труда и мнението на хората от бранша. В противен случай нямаше безцеремонно да затрие 6-месечен труд за изработка на проект за наредба.

34

Анонимен

преди 12 години

а те всички са от една порода, като тапирите, дебелокожи, почти без вратове и нискочели, и почти толкова мозък имат, може би и малко по-малко, в говорене леко ги превъзхождат само, но леко

33

Разбиращ

преди 12 години

Факт е, че НПО-тата защитаващи ***, точат пари като луди от немски, френски и други организации, и затова нямат интерес проблема да се реши.

32

и още факти

преди 12 години

Нека да си спомним и подписаната финансова рамка за 2012 г. със земеделските производители, с която се прие бюджет, намален с 50 на сто. Всички ограничения се обясняват с кризата, а в същото време бонусите на Държавен фонд Земеделие и в Централното управление на Министерството на земеделието и храните са от порядъка на 3 млн. лв.

31

факти

преди 12 години

Факт е, че по времето на Найденов са регистрирани 18 национални протеста! Може би най-голямата лъжа, която министърът реализира вече повече от две години, е нотификацията за връщането на акциза на горивата за земеделските производители! От 2010 г. само се обещава, но все още няма резултат и тенденцията е да не се прилага тази норма и през 2012 г.!

30

Ина

преди 12 години

Факт е, че през последните две години ръстът на цените е повече от 25%! Рекетът на дребния и среден бизнес е тотален! През 2010 и 2011 г. вносът на продоволствени стоки отчита ръст! Дойде ред и на яйцата, и Найденов се яви защитник на потребителите, като пропусна да каже защо прилага директивата за щастливите кокошки, защо не бяха осигурени средства по Държавен фонд Земеделие за инвестиции в бранша и така нататък.

29

Драго

преди 12 години

и друг фрапантен пример - Напоителни системи. Скандално назначаване на Георги Харизанов за председател на борда човек без образование, осъден и така нататък, по системата на новоназначени специалисти, които нямат нищо общо със спецификата на работата! Не е случайно, че изчезнаха язовири от баланса на Министерството на земеделието и храните.

28

Ивка

преди 12 години

Друг фрапантен пример. На Агенцията по рибарство и аквакултури колко са сменените ръководители? Дотук трима. Пълен провал в усвояването на европейските средства! Назначения странни на музиканти, рехабилитатори и така нататък.