67

Кире

преди 12 години

Добре,че има интелигентни хора в тая държава да кажат нещо умно,че с тия форумци и оня от телевизора от сутрин до вечер ще вземат хората да затъпеят!

66

Иван

преди 12 години

Какъв апетит за обрулената държава с опоскания фискален резерв.Сън не спи русначето да се докопа до властчицата.Започна се - сега очакваме някое клипче да пусне .

65

realist

преди 12 години

Доган е с ГЕРБ сега и ще го съсипе, както и тройната коалиция. Който се е хванал с Доган не е прокопсал.

64

hagen

преди 12 години

Тоя освен от червеноармейски *** разбирал и от банково дело.

63

Анонимен

преди 12 години

требе да се мисли, тва е

62

Анонимен

преди 12 години

абе що нещата се повтарят, след 15 год отново сме там отдет трагнахме 97 година, глей са бордо ша се сруди таа зима, лево ше го освободят от еврото и ша стане EUR 1,00 - BGN 6,00 тиа ша ги гонят с камъне , ама кво от тва

61

Анонимен

преди 12 години

Айде бе голяма работа,че няма да има пари за пенсии.1995 година БСП,като бяха на власт фалира цялата държава като раздаде парите на мутрите.Що пък ГЕРБ да не я фалира пак.Българския народ е корав,ще издържи!!!Давай Бойко вземи парите за пенсии!

60

optimist

преди 12 години

до 72 - Збогом възмутен, най-добре се пиши "червен". До свидания!

59

Анонимен

преди 12 години

тиа опоскаха сичко с некадарноста си, ометоха дет що има, сега и сребарнио фонд искат да опоскат, баси, аре стиа, гола вода, шлушай команда равнис, мирно

58

Анонимен

преди 12 години

Станишев е абсолютно прав. Герберчетата опрапастиха всичко и сега се чудят от къде да изсмучат парички, че да замажат положението. Видяхме ги какво могат и вече става наложително да си ходят.

57

възмутен

преди 12 години

До 53 - А-а-а, има, има - купува си ги!

56

с.

преди 12 години

Абе честно казано изобщо не ми дреме кой е политически труп!Дори и да е така такива като Станишев,Костов и прочее гладни няма да останат!Всъщност дори и внуците им!Ама ние какво правим,пичове!?Безработица,безумни цени,замразени заплати и пенсии и задълбочаващи се проблеми!

55

Анонимен

преди 12 години

Кога живеехте по - добре? Защо милионерите станаха милиардери а хората мизеруват?РОДЕНИЯТ ЗА РОБ СИ ОСТАВА РОБ ЗАЩОТО ВЯРВА НА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.Защо няма нито един осъден за далавера от предишното правителство? Може би защото не е имало далавера или пък защото сега се повтарят

54

възмутен

преди 12 години

До 71 - Кой е политически труп, бе? С всички фалшификации на последните избори ли се хвалите? И на всичкото отгоре нагледно показани и документирани и защитени от органите в тази държава, които трябва да следят за честността на избори! Дръжки! Опъвайте сега каиша на фалшивите ви управляващи! Лошото е, че и ние страдаме покрай вас!

53

optimist

преди 12 години

Народът не е глупав! Ако БСП управляваше добре, нямаше ГЕРБ да ги мачкат 4-5 избори по ред, а щяха да вземат втори мандат. БСП са политически трупове. Збогом, както би казал проф. Данаилов.

52

Topalov

преди 12 години

Ало "ДНЕС" , абе не можете лиш да инсталирате някакъв филтър за Простаците, я вижте какви неща публикувате , например коментар 30, 31, 32 Докога модераста ще гледа сеир,той задължения няма ли !!! Ще ви докладвам на КЕС за това безобразие !

51

Анонимен

преди 12 години

тиа ни сасипаа, потрошиха парете, скапаха бизнесо,ората останаха без работа, баси не е истина, магистралете криви, баси ***, помните ли зимата 97-***, е натам сме се запатили, вервайте ми, па че си говорим, то с равнис мирно остави не се управлява даржава, жалкото е, че па ние ша го отнесем.

50

JJ

преди 12 години

Хубави комунистически изявления. Надявам се всички вие помните курса на долара 97 година, както и опашките за наливно олио, както и всички други опашки ... Мисля помните , че Станишката не можа да събере хора да отиде на изборите дори, защо ли ?

49

с.

преди 12 години

Абе то,че *** и Тройната коалиция са за бесене е неоспорим факт!Но в случая Станишев е прав!Такива или онакива все пак някакъв фискален резерв имаше!Сега всичко е изхарчено!Посегнаха на частните пенсионни фондове,а сега посягат и на този фонд!И това на фона на постоянно галопиращи цени,бясна безработица и задълбочаваща се икономическа криза!Само слепец или *** би отрекъл това!И да ме наричате комунист ми е все тая!От ден на ден се живее все по-кофти!Фактите са си факти!

48

Анонимен

преди 12 години

Безработен съм , но никога няма да гласувам за БСП, те са част от проблема