93

до 120 ясен гея

преди 12 години

Където и да влезе човек се натъква на скрити хомосексуалисти - лицемери, който се държат като расисти. И тука е така. По време на комунизма тогава *** идваха в поделенията да си търсят тъпкачи сред млади войничета - турци, *** и помаци. *** им купуваха лакомства от магазините , за да ги прелъстяват и после ги карат в апартаментите им за да правят оргий с тях. Днес няма казарма, което значи че *** едва ли не са на сухо. Има вече интирнит.....нали скапаняко-расист?!

92

Анонимен

преди 12 години

Агент на Мосад!Нищо повече!

91

Анонимен

преди 12 години

Пича е продукт на толерастите.Толерастята трябва да се преследва,защото не след дълго ще се появи и поведе християните някой,като сина на Австрия/оня с малкият мустак/, да не дава господ.

90

philip

преди 12 години

***

89

Анонимен

преди 12 години

Добре бе, баце, как може да мине за вменяем, след като си е изскубал веждите?!

88

Norway до 128

преди 12 години

А ти като си много толерантен и като защитаваш идеята "ми не съм аз човека, който решава, не е той човека, който решава, не е еди кой си, който решава..." много си прокопсал ли? Като не става с приказки, става с брадва. А ти си плащай издръжка на *** и бъди добричък, никой не ти пречи. :)

87

Анонимен

преди 12 години

Откачен ненормалник и позьор.Жалко за отнетите от него човешки животи...

86

Анонимен

преди 12 години

Патриот.

85

Анонимен

преди 12 години

Нормален, не би го направил.И да добавя, че има десни партии, които ако получат достатъчно подкрепа на изборите биха могли да прокарат закони за спиране на имиграцията.Тези убииства са зверства. Този е стахливец, жаден за слава.

84

Анонимен

преди 12 години

На мен ми се струва, че ни показват циркКаквото е сторено е сторено и не може да се видиИ май нещо разни ненорвежци са се опитали да се намъкнат в управлението на държавата и са последвали строги мерки...Жертвалия се отива в пандиза уж

83

Norway до 121

преди 12 години

Не, ***, не му дреме за талибаните, просто не ги иска в държавата си. И е разбираемо. Отиди, виж как се живее там и ще го подкрепяш с две ръце!

82

slk

преди 12 години

Демокрация...Едно време такива са ги бесели на първото дърво по пътя... а тоя убиец ще го превърнат в мъченик.

81

аааа

преди 12 години

до колкото е известно, със свит в юмрук ръка, интербригадистите и рот-фронтовци се поздравяват а не нацистите...тука некой нещо се е пообъркал.Във всъщност - се един дол дренки...

80

doc. N. K.

преди 12 години

Тази луда свина и скопено гнусно животно Брайвик трябва публично, пред всички световни телевизии да бъде рязано на малки парчета, бавно , в продължение на дни и после да бъде изгорен жив на бавен огън! Въобще няма нужда да бъде съден и да се доказва вината му и да се харчат пари за съдебни дела и експертизи! Това е цинизъм, да го показват по медиите как прави нацистки поздрави и дава интервюта! Явно вече западната демокрация е съвсем уродлива за да не може да даде заслуженото на подобни зверове!

79

Геро

преди 12 години

Доживотна присъда за фашисткия изверг. Смърт на фашизма!

78

Анонимен

преди 12 години

Не бих казал, че е нацистки жест *** кой съм аз...Журналистите по определение имат право да си измислят.

77

И

преди 12 години

Ще го осъдят и затворят за пред хората, пък ще си изживее живота под чужда самоличност на някое гъзарско място. Ако пък превърти и реши да разкрива истината за онези атентати, ще бъде скоропостижно самоубит в килията си. Този филм сме го гледали вече... :(

76

do 83

преди 12 години

Щом си толкова ербап, покажи си грозната *** бе ***, да те видим.....

75

Анонимен

преди 12 години

*** по-*** комунист нацист.. Това е .. В система на капитализма само некадърността и необразоваността може да ти бъде пречка за недостоен живот ! Няма значение кой какъв е, никой няма право да отнема човешки живот !

74

Анонимен

преди 12 години

Нещо ми се струва , че законите ни са много сбъркани ! Аман от дискриминации , права и тем подобни ! За всяко престъпление трябва да си има адекватно наказание и да се прилага веднага . И трябва да имаме право на самозащита .