42

Анонимен

преди 12 години

Мдаааа трябва да останат пари за крадене от тройните разбойници!

41

С.

преди 12 години

Спри се бе аватарчо да бълваш странични неща и говори по темата:Би ли си вложил парите в български ДЦК?---"при добро управление печели, а при лошо губи":1. Кое точно ти гарантира доброто управление?2. Кое точно гарантира, че догодина ЕС няма да го тресне още по-сериозна дългова криза (с дефолт на цели държави, и т.н.). Какво правим тогава?

40

Анонимен

преди 12 години

АВАТАРЧО,ВЪРНИ СЕ МОЛЯ ТЕ В ЛУДНИЦАТА ДА СИ ВЗЕМЕШ ХАПЧЕТАТА,ЧЕ ЕДИН НЕНОРМАЛЕН ИКОНОМИСТ НА НАШАТА НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА СТИГА,А С ТВОИТЕ БЕЗУМНИ КОМЕНТАРИ ВЕЧЕ СТАВА ВЕЧЕ СЪВСЕМ ТАШКЪН!

39

до 46

преди 12 години

Въпросът ти е малко глупав.Защото държавата инвестира в самата себе си, при добро управление печели, а при лошо губи.Друг е въпроса, че ако държи парите задължително ще изгуби заради инфлацията (намаляваща покупателна способност на парите)

38

Avatar

преди 12 години

Глуповатий С.,Нормалните нива на неразплатени средства по време на сърГЕЙ са били над 800 милиона лева - почти двийно на това, което държавата дължи в момента. Но тогава никой не казваше, че някой унищожава средния бизнес. Я да ми посочиш, *** селски, десет фалирали фирми от средния бизнес? А фалирали бензиностанции, както бяхте оревали орталъка по медиите преди година и нещо? Мммм??? Смрад долна комунистическа!

37

С.

преди 12 години

И отговори на въпроса бе *** нещастен:БИ ЛИ СИ ИЗТЕГЛИЛ ДЕПОЗИТА ДА ГО ВЛОЖИШ В ДЦК?Или повече от 200 лв накуп не си виждал?

36

С.

преди 12 години

Аватарчо, платено нещастно драскач-че, имаш паразитна думичка - "***", май баща ти така ти е викал като малък?Дянков почти успя да унищожи средния бизнес, най-малкото, половин милиард не е разплатил на частни фирми. Но това е ДРУГ ВЪПРОС, какво е направил или ненаправил. Тук се обсъжда ползването на Сребърния Фонд. Квото и да клакираш, това е най-голямата глупост, която може да се измисли, просто щото твоя приятел дянкофф няма друг начин да си държи дефицита нисък. Затова, харчим НАРЕД!

35

Avatar

преди 12 години

Анонимен (43)Кутева ти свърши в устата и реши да я проветриш с този си постинг ли?

34

Анонимен

преди 12 години

Аватарчо в момента се мисли за свръх учен икономист,но до вечерта може вече да се изявява и като Наполеон!

33

Avatar

преди 12 години

С., ми като не си министър, де се месиш в министерските работи, а, *** селски? Гледай си козата и остави умните и образованите да си вършат работата. Когато ти станеш финансов министър и успееш не само да крепиш държавата с най-нисък бюджетен дефицит в Европа по време на най-голямата криза, но и на два пъти да вдигнеш пенсии и минимална работна заплата, като в същото време осигуряваш пари за инфраструктура, музеи, спортни съоръжения, пречиствателни станции, театри, архитектурни разкопки и пр., тогава ще искаш да ти обръщаме внимание. За сега си един беден ***, който търси вината за собственото си оскотяване и бедност в успехите и постиженията на някой друг - типично по комунистически!

32

pi4a

преди 12 години

Пак ще изчакаме да видим дали сме прави - Европейска институция, народно мнение типично за ГЕРБ. Защо не закриият властта и да мааме под диктовка. Ами като сте взели решение колкото и да е пагубно носете си кръста.

31

тоя луд ли е?

преди 12 години

п.орешарски казва "По думите му това е все едно семейство да изхарчи всичките си спестявания и да остане да чака на края на месеца заплата" и тоя е бил финансов министър! а на какво трябва да се разчета в една нормална държава,БЕ?!!! това беше като смешките на шкумбата преди 30г. -"СМЕШКИ"!!!! дето бай тошо бил ген.сек. на патията, бил в прецедател на министерски съвет и т.н. още длъжности и с това доказал, че българинът с една заплата не може да издържа!

30

С.

преди 12 години

Аватарчо, отговори на въпроса!Би ли си изтеглил парите от депозит в банката, и да ги вложиш в ДЦК?Аз няма какво да ти показвам дипломата си, щото не съм министър. BTW, твоята любима еврейска *** Дянков няма нито едно сериозно постижение в истинския живот - драскач на книги, дето не е виждал реален бизнес в живота си. Искай му неговата диплома и постижения.

29

Avatar

преди 12 години

Кой си ти бе, С., регистрирай се, покажи диплома на икономист, дай да ти видим биографията - какви са ти финасовите постижения и т.н. Инак - кой си ти, че ще казваш кое - да и кое - не? Ае у лево, комунасте мухлясъл!

28

С.

преди 12 години

Тъпчо "Ми"Не става въпрос за комунисти и антикомунисти. Това е чисто икономическо решение. Ама финансовото министърче с педераския гласец не е тук за да помогне на държавата си. Или поне не му стига акъла за това. Затова на глупавите му идеи - НЕ! Независимо дали този дето ще харчи Сребърния фонд е комунист, гербер, син, или какъвто и да е - това действие е икономически опасно, затова - НЕ!

27

Ми

преди 12 години

ХА-ХА-ХА колкото и минуси да слагате на нормално мислещите - вие *** ще си останете прости завинаги - от минусите не се поумнява :)))))

26

С.

преди 12 години

На *** герберски *** ще им го обясня простичко: Уважаеми любители на еврейския предател Дянков, имате ли пари в банката на депозит? Ако имате, бихте ли си изтеглили парите, които сте спестили с години труд, и да ги вложите в ДЦК? Кажете бре! Ще си вложите ли спестените пари в ДЦК? Не, нали? В тези времена кой иска да си държи парите на нещо различно от сигурна лихва. Ама Дянков ей това иска да направи с нашите общи пари. Сори Дянков, *** си, ходи си, не пипай нашите пари!

25

optimist

преди 12 години

ДОЛУ БСП!

24

Анонимен

преди 12 години

Дянков иска да играе на тото с държавни средства

23

Avatar

преди 12 години

Този същия Курвешарски ли е, дето наричаше преговорите по учителската стачка "седянка" и успя да напълни касите на червените другари с 4 милиарда лева излишък 2008-а?