81

Софиянец

преди 12 години

В Пловдив има много котки. Защо не вземем да си помогнем взаимно? 50/50 :))))

80

Анонимен

преди 12 години

Кучкарите при убитите кучетата!

79

Севдалинка

преди 12 години

Мили животинчета, дано да ви хареса екскурзията. Но знайте, че лоши хора ви мислят злото, бъдете бдителни! И ние ще ви пазим, разбира се. И Дядо Господ ще ви пази, най-накрая. Ако някой ви направи нещо лошо, Дядо Господ ще го накаже - ако е мъж ще му отнеме мъжката сила и ще го направи импотент, а ако е жена - ще погрознее. Това ще се случи на всеки, който си позволява да ви безпокои, мили наши обични животинки!

78

!

преди 12 години

Кмета на Пловдив рева навремето, че балираният *** на София не е изплатен докрай и е излъган от Борисов. Сега иска софийските кучета- ами да внимава много този път!

77

цирк

преди 12 години

Стига с тези песове,до кога цялата държава ще се занимава с песовете ,а не гледа че Боко ни закопа с още 2 000 000 000-само прах в очите ни хвърлят с тези песове-пропаднала работа....!!!

76

Анонимен

преди 12 години

Първобитните хора които са живеели в пещери са знаели по добре от нас как да се пазят от животните. Ако бяха стояли и чакали Фандъкова и Борисов да ги пазят от дивите зверове нас нямаше днес да ни има на този свят.Ако ще умират не е задължително да са кастрирани.Вижте до къде води една работа която не е свършена на време ! След години на същия зор ще сме и с *** дори още по страшно защото кучето е животно а *** двукрако подобно

75

абе кой ви даде ..

преди 12 години

парите от пенсиите на родителите ни да ги давате за *** !!!! НАГЛЕЦИ !!!! Да не сте ненормални !!! Ало - крадливите министри с баш крадеца !!! - събирайте ги всички и после евтаназия както е навсякъде по света !!!

74

тцЪ

преди 12 години

Отново ми мирише на "горкичкото кученце Мима". Да, хубаво е да не се отнасяме с животните, като с дрипи, ама това вече е прекалено. Още повече, че кучешката напаст в София застрашава здравето на 2/3 от населението -и не, не става дума само за нападнати от глутници изгладнели ***. Кучешката тения да не би да се пренася от гълъби бе, Екоравновесието?

73

Samo minavam

преди 12 години

Бреии,много нагли парчета,но има още много пари за крадене.

72

Ruja

преди 12 години

Не, мерси! Тия съвсем изперкаха и се държат по-неадекватно от и от бесните кучета! Та по-голям призив от това да развъждаш улични кучета, накъде? 110 лева без ДДС!!! С тия пари колко книги, например, може да се купи на едно дете?

71

кАЛИН

преди 12 години

ТО СИ Е БИЗНЕС БЕ :) КУЧЕТА ВИ ЯЛИ ВАС .. !!Жалко за професора .. долните ***, къде ги въдят пред панелките си заслужават кастрация !!!

70

до 75

преди 12 години

Не ползвай моя ник. Ще ти скъсам ***.

69

Анонимен

преди 12 години

Аз убивам кучета винаги, когато имам възможност.Щом държавата не ги убива, трябва сами да се защитим!

68

кучета да ни ядът ?!

преди 12 години

Дали кучета ще ядът хора се решава само от човека. Бог ни е направил хора а не животни за да можем да мислим и да знаем как да се пазим от животните.В кой век живеем че кучета да ни ядът?Преди година една сутрин в пловдивски квартал всички кучета бяха натръшкани. Два дни говориха на третия млъкнаха. Питам защо да умират хора ! Вместо хора неможе ли да умират кучетаНе ставайте смешни! Борисов и Фандъкова не са длъжни да решават кучешкия проблем.Проблема с *** е много много по сложен.

67

Аз

преди 12 години

"Неееее, не ме разбрахте, те не ни т, хапят ни!"

66

Анонимен

преди 12 години

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА А БЕЗДОМНИЦИТЕ СТАРИТЕ ХОРА БОЛНИТЕ ДЕЦА А ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ ЗА ТЯХ НЕ СЕ МИСЛИ В АБСУРДИСТАН 110 ЛВ ЗА КУЧЕ ДА СЕ СМЕЕЯ ЛИ ДА ПЛАЧА ЛИ .НА КАДЕ ОТИВАШ БЪЛГАРИО

65

Анонимен

преди 12 години

ГРОБарите развъртат голяма далавера С ТИЯ ***!

64

Анонимен

преди 12 години

Първи кучкар - премиер.Втори кучкар - кмет.Ми то за Фъндукова май остана бронза.

63

до 62

преди 12 години

не бе, не си го разбрал човека.... помияра си е ***.... а пУмияра е специален- в родословното си дърво някъде пра-помиарите са се кръстосвали с ПУМИ..

62

Анонимен

преди 12 години

Иван Тотев е кмет НАЗНАЧЕН от ***!Сега може вече да бъде провъзгласен и за втори по ранг КУЧКАР (първия се знае - запазена марка!).