268

Анонимен

преди 12 години

287Много неща можеха да бъдат направени и нито едно не беше направено за да се намалят пораженията. Разбира се, управляващите другари тогава ги изпълниха до едно, всички препоръчителни мерки.

267

Анонимен

преди 12 години

290Като каза подводници и се сетих за Курск.

266

Дядо Петър

преди 12 години

Чернобил действително е причина за значително повишаване на раковите заболявания.Но много по-тъжно е, ЧЕ ВЕЧЕ 67-ГОДИШНОТО "УПРАВЛЕНИЕ" НА НЕЩАСТНАТА НИ РОДИНА ОТ ЧЕРВЕНАТА *** така е промило мозъците на две-три поколения български граждани, че последствията ще се усещат десетилетия напред.Който не вярва, да прегледа постингите по-долу.

265

al

преди 12 години

Da beshe tochno taka njma da zabravj ka njkakuv maloumen profesor Shinderov izlizashe po televizijta vsjka vecher i kazvashe che njma nikakva opasnost da si jdem saltite i hljba. A cjloto komunistichesko pravitelstvo togava sa jli konservi i sa pili mineralna voda. Izvergi11111111

264

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ ПЪТ ПРЕДИ ДЪЖД НИ ПРЪСКАТ КАТО *** НАБЛЮДАВАЙТЕ НЕБЕТО И ЩЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ КАКВО ПРАВЯТ НА ХУБАВОТО СИНЬО НЕБЕ. ------------------ Как разбра, че са точно натовски? :) В Русия има същите трейлове, и там ли пръскат натовците?

263

Анонимен

преди 12 години

Като се има предвид историята и практиките на т.нар. "вестник" (а иначе абсолютен ***) "Sun", като нищо д-р Михаил Илиев да няма и идея, че е казвал подобно нещо.В същото време напълно е възможно болестта на Стилиан да е от това, но по същия начин е възможно да е свързано с ужасно много други фактори. Никога няма да се знае.

262

Анонимен

преди 12 години

Мълчи се и за вредата от храната, средата, въздуха и клетките на мобилните /плюс самите апарати, направени толкова привлекателни, че и децата полудяват по тях/. С две думи - всичко е вредно, но далаверата върви

261

Анонимен

преди 12 години

В Щатите надали са взели мерки при японската трагедия, а всичко отиде първо натам. На тях не им пука от нищо, нито на правителството, нито на хората. Правили са си сутрешния джогинг и са се търкаляли из парковете да се "зареждат".И за Англия важи. Май само Чернобил е проблем на света.Шантав свят!

260

въпрос

преди 12 години

Какво щеше да стане, ако всички знаехме на минутата за Чернобил?Щяхме да стоим в къщи 2 дни, да измият улиците с вода /в София ги миха, в Пловдив - не/, нямаше да ядем марули и някои щяха да пият като луди йод, без да знаят колко и дали е необходимо. Общо взето, положението щеше да е същото + масова паника. Няма спасение от лъчение. И в ЦК не са били много наясно тогава. Отнесоха го по-сериозно северните страни, а облакът от Фукушима сега обиколи няколко пъти света, за водата да не говорим

259

до jan

преди 12 години

добре, че осветли народа, нещо за кони 2012 няма ли да споделиш, или за ротарианците, някоя друга "истина" , достъпна само за избрани откачалки

258

Анонимен

преди 12 години

Факт е. че Чернобил е супер близко до България и вятъра е издухал огромен радиоактивен облак към България. Фукушима е твърде далече. Така всичките българи са били подложени на огромна доза радиация. Аз също тогава съм бил на 6 години и между другото знам поне 5 човека, които се споминаха от рак на около моите години, незнам - дано ми се размине...

257

Глупаци

преди 12 години

Абе вие май не рабирате, че ефектите от Фукушима ще се проявят след окло 25 години. Първо се облъчваш и след това ЕВЕНТУАЛНО се развива рак - но тоя процес трае 25 години. Много ясно, че ако е ако нещо такова е виновно - то е Чернобил. Фукушима е твърде далеч и освен това японците, корейците, китайците, филипинците и виетнамците ще заболяват от рак след около 25 години.

256

.

преди 12 години

balkanleaks.eu/images/stories/VMT/MASON%20passport.pdf

255

Анонимен

преди 12 години

Искрено се надявам това да не са точните думи на Д-р Илиев. Като се има в предвид, колко сериозно се изучава физика в Българските медицински училища, този човек си има едея точно толкова за това което говори, колкото Славиту от класическа музика. Добре покрай рентгена може да е понаучил едно друго, но пак става въпрос за различно лъчение. Д-р Илиев трябва да говори по-конкретно в цифри, а не "Много хора". Развиването на раково заболяване не е непременно свързано с наследственост.

254

Анонимен

преди 12 години

Чувал съм че при пълнолуние откачалките стават хиперактивни.

253

Шишо

преди 12 години

Вече е много гот всеки втори пияница и ненормалник е просветен и ми отваря очите за конспирацията много гот обичам хората да са интелегентни

252

Анонимен

преди 12 години

Ако почнеш да оплешивяваш,ще знаеш от къде ти е дошло.

251

Анонимен

преди 12 години

Аз пък твърдя, че са виновни НАТО, защото използваха обеднен уран при войната срещу Югославия."Д-р" Илиев може ли да каже от кой точно изотоп, на кой точно химичен елемент се е разболял Стилян.Може да е от Фукушима.И без това през полюса от Япония до Англия не чак толкова далече.Защо когато някой каже някоя простотия, всички са надпреварват да я повтарят, независимо, че знаят, че е простотия.

250

Анонимен

преди 12 години

Така и не разбрах, кой ни пръска и за какво? Световната конспирация си е е*.а мамата :) Наскоро един с широко отворени очи от ,,познанието,, искаше да ме убеди, че линиите на американското знаме са 13 , щото Родшилд имал 13 сина и беше много разочарован, като му казах, че САЩ са създадени от 13 щата и това е причината за 13 линии.

249

Шишо

преди 12 години

И мене ме облъчва една клетка на мобилен оператор ама яз си легам с дупе към нея и ненам грижи