323

Анонимен

преди 12 години

Чувал съм да говорят за българите в странство същите думи.

322

Анонимен

преди 12 години

Може да ми изтрият коментара, но замислял ли се е някой, защо Хитлер, който може да бил всякакъв, е изпратил в лагерите евреи, *** и малко комунисти? Защото се е борил против измамниците и крадците. Да сте видяли евреин - миньор или *** да храни българин?

321

Анонимен

преди 12 години

ето как ГЕРБ ще се опитат да спечелят още един мандат... да не забравяме и полицията и фалшификациите де...

320

Цв Цв

преди 12 години

Честит празник верни гласоподаватели т.с. купени избиратели.Днес черпя, че имам празник.Хайде на бирата и кебапчета.

319

до 390

преди 12 години

С теб съм!!!!КАКВО ДА ПРАВИМ?????

318

Анонимен

преди 12 години

Prashtaite gi v Bruksel tam da gi integrirat,shtom sa takiva specialisti.

317

Анонимен

преди 12 години

Цветанов,изгуби 5(пет) гласа от семейството ми на следващите избори с това ненормално изказване! ***!

316

античенге

преди 12 години

Каква интеграция бе Цеко !? Лично на мен ми писна да им плащам сметките на тия животни и в същото време да тормозят обедняващия Български народ ! ИНТЕГРАЦИЯ за тях няма ! НЯМА И ДА ИМА ! Време е на народа да му избият лимките ! Ако правителството (и не само сегашното) продължава да толерира размножаването на тези ***,скоро ще сме малцинство в собствената си държава.

315

ллл

преди 12 години

цецо вземи си ги у вас нали открадна десетина апартамента

314

ццц

преди 12 години

цецо - премиер на ***

313

Анонимен

преди 12 години

***, *** и *** ... Цецко пак се оказа неподготвен и всички се смяхме! То е хубаво да си гьон сурат ама ... Знаят се ясно две неща. 1.*** нямат високо ниво на интелектуален потенциал заради липси в генетичния код отговорен за интелигентността! 2. Те са единствените (освен ***) които имат дума за "нециганин". Тази дума е ДАЗ (или ДАС) означава РОБ, ***! Така *** наричат нас българите! Ако обаче ги попитате получават моментална "амнезия" за първото значение на тази дума! Те не могат да бъдат интегрирани защото се мислят за по-уни, по работливи и най-вече за господари! При *** думата е ГОЙ и те не се интегрират по същите причини! *** в България започва с *** Тодор Живков (Яшар) от Правец! Мюсулманин преструващ се на атеист тоя *** нанеса огромни щети на българите и България. От същата *** махала на Правец са родовете на Валентин Златев(Лукоил), Красимир Гергов (БТВ++), Пламен Вачков(номенклатура на БКП, директор на "компютрите" в Правец ...). Вие какво си мислите *** и турците са естествения съюзник на евреите при разгрома на България. Помислете за Иван Костов и Дуган например. После ще кажем, че десетилетието на ромската интеграция изстича през 2015 година. Каква програма 2020! Я стига! "Цветанов: Отговорността ни към ромите е огромна

312

Анонимен

преди 12 години

Дали Цветанов няма родство с ***???Струва ми се че -да.

311

Ivanova

преди 12 години

А бе, защо Франция, Австрия, Финландия и прочее евролицемери не ни покажат на практика как и в какво се интегрират тия существа, а ни ги връщат с рейсове?! Предпочитат да дадат някой и друг милион "безотчетни", които да се опапат от ромските и наши босове, отколкото да ни направят "показно" как поне се търпят "братята" роми!

310

Анонимен

преди 12 години

Q PA TOQ SMESHNIK IMAL ROJDEN DEN I MU PODARIHA TORTA N=PO TV 7 AMI DA SI E HAPVA S *** VI E STE POZROZ ZA BAL;GARIQ

309

Анонимен

преди 12 години

Ако не се вземе страха на *** зган. винаги ще страдаме от тях.

308

За Станишев

преди 12 години

Станишев и аз ви мразя партията но този път ще те върнем на бял кон .Мутрите -Тиквите при *** хайде марш там ви е мястото.

307

sas

преди 12 години

Защо трябва да разваляте празничното настроение на българите в този хубав ден с тази гнусна снимка?

306

.

преди 12 години

Десетилетието на ромското включване скоро ще приключи, след това всички ромозащитни организации да се забранят със закон, който за 10 години привилегии, дотации, безплатно лекуване, неосъждане, неплащане на данъци и каквото бог дал като рог на изобилието, изсмукани от потта на българите, не е успял да се интегрира, няма да успее да направи това и за цял живот.

305

Анонимен

преди 12 години

Едно време хванат ли *** в кражба. му се удря по един як бой в милицията и после го пускат с предупреждение.Затова и домовете ти нямаха решетки и нямахме по две врати на жилищата си.

304

еееее

преди 12 години

Цветанооооввв дадохте ли на *** по 1 кибапчиии и на родителите им по 30 лв за да гласуват за вас на изборитеееее :) само така ги интегрирате предизборно и нито един закон не е приет за увеличаването им... нашата е лесна ще се махнем от родината си и ще останете само ***,гербаджия,милиционер,***,гербаджия,милиционер и така до края на светааа.....вие ще сте на всеки метър :)