15

Крис

преди 12 години

Какво го мислите дянков, той изпълнява мисията си успешно , вече решиха да вземат заем от световната банка , нали това е идеята им , похарчиха фискалния , правят всичко възможно народа да е зле и накрая идва логичното , заемче от световната банка , най-корумпираната институция заедно с федералния резерв. Препоръчвам на всички да гледат филма "Духът на времето"

14

krasi

преди 12 години

Този Дянков ми прилича на хер Флик - гестаповецът от " Ало, ало". Същият мазохизъм и непукизъм. Голяма мизерия трябва да го е гонила в миналото. Сега си го връща на всички с биодобавки и акциз.

13

Анонимен

преди 12 години

Интересно защо ли ДДС върху хазарта не го вдигат?7% ддс хазарт22 % ТОК , ВОДА, ПАРНО ИТ.Н.

12

Анонимен

преди 12 години

Като сме под минимума на акцизите, да не би пък да не сме под минимума на доходите?За туй дето уж сте се събрали - "по-поносима цена на горивата" има два начина:1. Сваляне на цената2. Вдигане на доходите, което е наложително и без високите цени на гориватаДянков все е против. До къде стигна с лихвите на банките? Пак до там!

11

Анонимен

преди 12 години

Този месец ще имат свежи поълнения в бюджета от ДДС на топлото и газта, която първо вдигнаха а след това се оказа, че пада с 10%. Най - вероятно ще ги използват за Великденски БОНУСИ В МИНИСТЕРСТВАТА ръководени от Гербери. Затова и бързаха да вдигнат цените от 1 април.

10

народа

преди 12 години

7.04.2012 | 19:05ами тогава ни направи заплатите 1500 лева и пенсиите на хората 1000 лева за да живеем като европейци .Това за вас е непознато .Вие умишлено ни направихте от бедни по бедни от работни безработни .Направихте ни да живеем като ***-ден за ден .Ако това е живот .Щом си толкова отворен защо не си направиш заплатата 290 лева но няма да бараш от откраднатите милиони и да видим как ще живееш.Иначе как бензина в Русия е толкова евтин и там има какви ли не надценки но хората мислят за потребителите а не само Лукойл-банката на терб..Докато вие сте на власт нищо хубаво не ни очаква

9

Анонимен

преди 12 години

Само месец, а дори и по - малко спираме тотално да зареждаме и съм сигурен, че ще клекнат, защото нали се сещате какви са приходите от продажбата на горива.

8

Кратун

преди 12 години

Не се хващайте на номера с биодобавката. Сметката е много проста: ако се забрани добавката от 5% биодизел, това означава, че Лукойл ще продава 5% повече гориво, но ще намали цената само с 5 стотинки, което при сегашната цена на горивото е по-малко от 2%. Т.е. - ЛУКОЙЛ ЩЕ СИ УВЕЛИЧИ ПЕЧАЛБАТА!

7

Анонимен

преди 12 години

такъв *** народ си заслужава управниците а те са най големите престъпници

6

Анонимен

преди 12 години

Не са проблем цените на горивата, а заплатите!

5

Анонимен

преди 12 години

Щом не им дава Европа да намалят акцизите- ние им даваме да намалят ДДС-то на горивата :)

4

Анонимен

преди 12 години

Нормално е да е против каквото и да било поевтиняване. Щом нещо поевтинее падат приходите от ДДС. Това е единственото което крепи *** бюджет.

3

Анонимен

преди 12 години

тази гад трябва да го обесят

2

Робин Худ

преди 12 години

Няма как *** работело в банка била наречена и на света да управлява финансите на страната в интерес на обикновенния гражданин, масовия българинСД мисли само как да направи така че да прокара интересите на богатите/без значение нац.произход/ за да вземе комисионна за това преведена му в сметаката му на каймановите острови!Искам да апелирам оттук всички българи да се борят за закон за възстановяването на взаимоспомагателните каси и регламентирането им с банков ататут като алтернатива на банки

1

Анонимен

преди 12 години

Квот казал Дянков и боговете мълчат..