46

Veselin

преди 12 години

В България това е така защото управляващите трябва да рискуват много ако гледат интересите на народа защото ,печелят веднага огромен враг в лицето на големите коорперации ,които им дават много под формата на комисионни например ,докато народът нищо материално неможе да им даде в случаят .

45

Анонимен

преди 12 години

Може ли ,ония да дават бонуси като за световно , а уж били зле, а ние тук да мизерстваме.Моята пенсия не ми СТИГНА ДАЖЕ ДА СИ ПЛАТЯ ВСИЧКИ СМЕТКИ!Да не говорим за празници........да празнуваме.

44

Veselin

преди 12 години

хихихихихк

43

Калинка

преди 12 години

Нашите бонусу са под формата на по-скъп газ, по-скъпи горива. Лятото ще има бонус 20% по-скъп ток и.т.н. Подготвя се бонус саниране. Така че не се оплаквайте.

42

Veselin

преди 12 години

филмът го има в vbox7 и youtube

41

Veselin

преди 12 години

Във филмът " Империята на доброто " се разбира защо в България невървят нещата ,и който се опитва да национализира нещо с цел да подобри състоянието на народа си ,отива на мушката на големите кооперации ,които пък управляват правителствата в Америка и Европа ,като държат богатствата на страни като нашата ,потдържат високият си стандарт .Това правителство което е начело ,трябва да избира между това да станат милионери или да изберат патрон с написано тяхното име на него .

40

Стоян

преди 12 години

Глупостите на герберския *** Тотю нямат смисъл даже да се коментират. Ето нещо по-интересно за коментар. Част от поместеното в гръцкия вестник "Симера" : "Българите са най-бедният народ в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но видели ли сте ги да протестират? Не, няма и даги видите защото не могат да си го позволят. Целенасочената политика по-обедняване на българският народ се ръководи чрез различни уж европейски директиви. Забележете въпреки, че българите са признато най-бедни, голяма част......... от стоките и услугите са с по-високи цени от средноевропейските. За да оцеляват, те са принудени да работят непрекъснато при ужасни условия на труд, при масово погазване на всякакви трудови норми, без да смеят да се оплакват, без да смеят да си потърсят правата. Техните синдикални лидери, ако могат въобще да се нарекат така, ще видите сред редиците на управляващите, окичени с най-високите държавни отличия, но не и сред работниците, не и на прощадите, не и в първите редици на протестите, защото протести няма.И ние като гръцки граждани свикнали да търсим и отстояваме правата си задаваме въпроса, как е възможно това? Как при този стандарт на живот, при тези условия на труд, при това нагло и безочливо отношение към тях, как те стоят тихо и безропотно? Отговора е един те са бедни, толкова бедни, че дори и един ден да не са на работа, а да излязат на протест, това ще бъде пагубно за тяхното оцеляване. Те няма да успеят да си платят сметките, или да си купят храна, или необходими лекарства, или дрешки за децата. Да, те са толкова бедни, че ходят болни на работа, че по скоро биха умрели на работното си място, отколкото да си вземат почивка нужна на всеки жив организъм. За тях няма почивка, заробени веднъж от банките, втори път от работодателите си и трети път от политиците си, те са изгубили всяка надежда и живеят ден за ден в постоянен страх и стрес да не изгубят работата си, надника си, да не се разболеят. Всяко едно по-сериозно заболяване ги обрича на почти сигурна смърт, защото са бедни.

39

да ама не

преди 12 години

Абсурд или не - гърците си живеят добре! А у нас идват за развлечения. Никога няма да купят например замразено *** месо от нашите хипермаркети, а пък и цените им са почти като нашите.

38

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Абсурд е вашето управление г-н Младенов. Скоро антибългарката кампания,предвождана от Борисов ,Цветанов,ВИЕ и целия министерски съвет ще приключи с България.Трагичното в случая е,че няма кой да ви спре.

37

Анонимен

преди 12 години

ABSURD E STANDARTA TUKSAMO S BOI 6TE SE OPRAVQT NE6TATASPEKULATIVNI CENI NA VSI4KO ZA DA PE4ELI PRIQTELSKIQ KRUG OT MONOPOLISTI

36

хм

преди 12 години

На тези имам чувството , че им сипват нещо във водата . Не може да са такива неадекватници , начело с онзи кафяв *** - премиера ни.

35

БЕХ

преди 12 години

Този М.Андонов от БЕХ направо ни взема за канарчета. То бива наглост и лъжи но този направо си плаче за една тежка дряновица по наглата кратуна

34

абсурдчо

преди 12 години

Тотьо, Тотьооо .........ти самия си абсурд, премиера пък е още по-голям абсурд,но най-големия абсурд е , че ви търпим още.

33

Veselin

преди 12 години

Абсурдни са заплатите в България

32

Емигрант в Гърция

преди 12 години

Тия хора не се ли замислят,колко българи работят и живеят в Гърция и колко от доходите и тези прословути бонуси(които вадят очите на българските управляващи) се изпращат и харчат по великденските празници в Бг.

31

Анонимен

преди 12 години

Оооопс Еничарите от правителството пак почнаха да тракат с опашки за цената на родния ток.

30

баба Митра

преди 12 години

Бонусите на гърците са абсурд, но чакам да ги изхарчат у нас", коментира в интервю за в. "24 часа" Тотю Младенов великденските бонуси в южната ни съседка........................Пфуууу, море, джубре разсипано!

29

анонимен

преди 12 години

що не ги оставим на мира хората вече а? живееха и пак си живеят добре..стандарта им на живот никога няма да стигнем колкото и да се напъваме..ама иначе си лаем..ами лайте си бе..а хората си живеят..и това си е

28

Анонимен

преди 12 години

изпълнителният директор на Българския енергиен холдинг Михаил Андонов:"Навсякъде в Европа е точно обратното, защото доставката на ток за бита трябва да се смята за лукс." XAXAXAXAXAXA ***!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Вземанията на проклетите банки били на първо място , ана работниците на последно...... И този го казва като нещо нормално!?!? Тия не са добре, СТИГА С ТЕЯ БАНКИ БЕ, *** АЛЧНИ!