39

Dido

преди 12 години

Докато всички в Европа не се вдигнат и ЕС не намали акциза положението ще е такова!Стига сте мрънкали!Вижте цените на дизела примерно в целия ЕС в Europe's Energy Portal! Един тъпчо по-долу даде пример със Словения - разлика от 0,01 Евро.Но въобще не смятате,че в Словения в една бензиностанция няма персонал от 10 човека на смяна!Тук 90% от "шофьорите" немогат сами да си заредят колата!Хайде отидете в Германия и чакайте някой да Ви зареди колицата!!!Толкова неуредици има в тази държава ама народа масово се вдига само срещу цената на горивата.*** народ!Ако така скачахте срещу корупцията,срещу лекарското безхаберие,срещу убийците на пътя,срещу ограбването на цялата държава през последните 20 години, цената на горивата нямаше да ви бърка.Ама не,Вуте се буди само като му бръкнат дълбоко в джоба и вече не може да ходи и до тоалетната с колата си.....

38

Анонимен

преди 12 години

Етанол му е майката :) а глупоста че биодобавката води до увеличение на цената е пълна глупост

37

Петър

преди 12 години

Решението е увеличаване на заплатите минималната работна заплата във Европа е средно 1 000 Евро във България да достигне 50% от тази сума нещата ще са коренно различни,останалото е лъжи и нищо повече.

36

До 46

преди 12 години

Адски неграмотен си, много проста червена кратуна! Акциза върху горивата е общоевропейски!

35

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига приказки за 1001 нощ, акциза е по изискванията на ЕС и не може да се пипа, но пък ДДС може. Проблема обаче е в това, че предвид разходите за производство Златев ни го продава много скъпо. Лятото на 2008-а при барел на цена 148 долара бензина беше 2.50 лв, а сега е при барел 122-123 долара, валутните курсове тогава бяха подобни на сегашните. Та питам, защо сега даваме едни 20 стотинки отгоре, след като сме извадили от цената повишения с 3 ст. на литър акциз?

34

Анонимен

преди 12 години

Това е манипулация. Да се либерализира вноса и цената ще падне. Сега под измислени предлози на практика вносът е забранен и Лукойл и някои управници си пълнят гушките

33

Пешо

преди 12 години

Цените на горивата ще паднат ако свалим главата на Валентин Златев и поставим руската мафия в шах явно не умееме да протестираме

32

xaxa

преди 12 години

Добрев ще кажеш ли нещо ново което да не го знаем от години?

31

гошо

преди 12 години

Упражнения на тема-цени на горивата ! Глупости на търкалета-това е положението ! Имаш пари -зареждаш и караш колата ! Нямаш пари-не зареждаш и ползваш градски и други видове транспорт !

30

Петкова

преди 12 години

Ами намалете акциза бе, г-да министри и депутати. На всеки човек в България трябва да е ясно, че от всеки 2 и кусур за литър гориво над един лев е за данъци. Освен това, специално в горивата има двойно данъчно облагане - веднъж акциз и още веднъж ДДС, което се начислява и върху акциза. Високата цена на горивата рефлектира върху всички останали цени, тъй като транспортните разходи са голямо перо от доставките и производствените разходи.

29

Nora

преди 12 години

щото си нямат Валентин Златев

28

Анонимен

преди 12 години

NE RAZBRAHTE LI DO KATO IGRAQT BATE BOIKO KARTI MISLQT KAK DA NI SADIRAT POVE4E KOJITE .SAMO AKO ZA SEDMICA SPREM DA KOPUVAME BEZIN I DIZEL I E *** ,A MOJE I DA NE TOLKOVA GODINI NIE SADIRAL KOJATA 4E MOJE I DA NE GO BUTNEM S EDNOSEDMI4NO NE NA GORIVATA

27

бай Ви Тошо

преди 12 години

Единствения начин да се свалят цените на горивата е ББ да разцелува Путин и го направи герой на Република България. При мен номера минаваше.

26

Анонимен

преди 12 години

Аз неискам да намалят цените на горивата, тока, водата, яйцята. Аз искам европейска заплата за мен и европейска пенсия за баба ми.

25

az

преди 12 години

еми това което е малко вероятно винаги тука е голяма възможност...така че подготвяйте се..ТУКА Е АБСУРДИСТАН.

24

Пешо

преди 12 години

Значи ясно мафията ще продължи да смуче от горивата и да богатее а държавата ще махне акциза за да може всичките пари да отидат в джоба на господин Златев и руската мафия браво бе умен ход!И ние ще работиме яко за да даваме пари на монополите а те да ги изнасят в Русия,Чехия,Франция,Турция и Америка ще храниме нашата и международните мафийки а каква е разликата между вас и тези дето и викате *** аз не виждам при положение че захранвате едни и същи хранилки години наред!

23

Анонимен

преди 12 години

Как така сме на най-ниската ставка на акциза и Лукоил работи без печалба и пак плащане най-скъпите горива? Ето това немога да го проумея!

22

Анонимен

преди 12 години

Господин министър,увеличете заплатите,в това е проблема

21

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно правилно!!!!!!!!!!!!

20

TT

преди 12 години

Дано това момченце добрев не се напикае по време на преговорите и да успее да устои и да не премахва задължителното смесване с биодизел. Мнооо лесно се фалират и унищожават, но мнооо трудно и бавно се създават. През това време докато се създават или възстановяват унищожените фирми, златев ще е монополист и ще вдига цените. - ГАРАНТИРАНО