40

Анонимен

преди 12 години

Всеки българин по 100 лева и да я построим тази централа.

39

Анонимен

преди 12 години

Идеята е добра, всеки гражданин да получава акции от това което държавата построи!Така поне ще контролираме тея ***.

38

Анонимен

преди 12 години

Тоя с Гоце, един и същи фризьор ги съветва. Зализана Чебурашка, син на шестак и комунист ***.

37

Да

преди 12 години

Прочетох едно предложение,което напълно подкрепям.Готов съм да вложа пари в едно Българско Акционерно Дружество-Белене.Ако то се създаде,убеден съм,до дребните акционери и 1 акция няма дя стигне,а пари ще се намерят моменталически.Някой иска да ни ограби за пореден път!След време ще се досетим кой е той.

36

Анонимен

преди 12 години

Визия имаш ли ЧЕБУРАТОР, за милиардчето дето ще плащаме?

35

anonimen

преди 12 години

S tozi Prezident i tova Pravitelstvo prosto Balgaria se nadupila na zapada i go *** na iztoka

34

Ууууууу

преди 12 години

Тази е срам за България -президент ***

33

anonimen

преди 12 години

Dami i Gospoda triabva li da cakame nov V.Levski

32

Анонимен

преди 12 години

Я, този да не се обажда от клуб "Червило"

31

Анонимен

преди 12 години

Щом 70% от хората са за строителство на АЕЦ могат вместо да блокират пътища да си направят акционерно дружество. Всеки ще си има дял от централата и ще печели законно и би могъл да стане след 20 години много богат човек.

30

Анонимен

преди 12 години

ПРАВИЛЕН ПРАВИЛЕН АМА НЕ Е ПРАВИЛЕН. ОТ МЕЖДУНАР. АГЕНЦИЯ ЗА АТОМНА ЕНЕРГИЯ КАЗАХА ЧЕ ТОЗИ РЕАКТОР Е ОТ НАЙ-СИГУРНИТЕ В МОМЕНТА И НИ ЗАГАТНАХА ЧЕ ТЪПАНАРИТЕ ОТ ГЕРБ И ТЪПЧО ПРЕЗИДЕНТ МАЙ МНОГО СГРЕШИХА. ТАКИВА МИСЛИ МИ СЕ МОТАЯТ В ГЛАВАТА. ОТ АМЕРИКА ДРАГИ ГЕРБАДЖИЙ ДОБРО НЕ ЧАКАЙТЕ ИЛИ ЧАКАТЕ КОМИСИОНИТЕ ОТ ШЕВРОН ЗАДА РАЗРЕШИТЕ МАСОВОТО ТРОВЕНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.

29

ШШШШШШТ

преди 12 години

Куклю, млъкни. Когато си отвориш зурлата, все " бисери " ръсиш.СПРАВКА: Нерде Чехия, нерде Полша?*** той кукловода му дава пример: Нерде Дамаск, нерде Бейрут? //// Е, все са в Азия де///

28

въстанник

преди 12 години

Не сме народ а ***-правилно! 75 -80 % от народа е за АЕЦ БЕЛЕНЕ а нищо не правим! Блокирайте пътища , магистрали и да видим това *** правителство как ще се хване за палците!

27

До чуждите мекерета

преди 12 години

Всички ТЕЦ-ове в България не отговарят на никакви норми за екологичност. АЕЦ Козлодуй трябва да спре работа до 2025-та година. Енергията от слънцето, вятъра и земните недра е все още много скъпа. А ние искаме да караме електромобили, през лятото да се охлаждаме и през зимата да се топлим с климатици, а не да мъкнем дърва и въглища, както са го правили нашите баби преди 50 години. Затова си искаме АЕЦ Белене. Да се построи с народна пара и никога да не се приватизира.

26

Анонимен

преди 12 години

Я не се връзвайте на президента и шефа му, в София има панелки от 1960г. които не са санирани и не са мръднали, а дори им направиха инспекция и им дадоха гаранция още 50-години! Става въпрос за панелките в "суха река" намират се точно до стадион ГЕРЕНА-СОФИЯ!

25

rusnak

преди 12 години

Единственото нещо, което ще успее да направи това правителство, и е сложено за това, е да разедини и последните българи с неадекватността си в така или иначе изострената социална обстановка... от там, разделяй и владей, по хамерикански, пък хората, кучета ги яли.

24

Анонимен

преди 12 години

Същите качествени панелки в източна Германия ги санираха преди десет години, но ние си мислим че сме безсмъртни. Явно трябва да се срути някой блок та да стане ясно колко е сериозен проблема завещан от правешкия хитрец.

23

Анонимен

преди 12 години

Haresva mi 4e ima jelanie za rabota, no ne i vlast. Za sega se spravq .

22

Анонимен

преди 12 години

Тоя нежния президент е гнусен послушко, ужас! Тоя с Бойко ще ни скъсат шортите, сега са се заели с панелките защото щели да паднат хаха, тези панелки ще ги надживеят заедно с новото им строителство, и то в пъти....

21

бивш гербер

преди 12 години

Най-невзрачният президен от 23 години.Най-некадърното правителство в последните 23 години.Най-некомпетентният премиер на България в последните 100 години.Срам за нас като народ,че избрахме тези родоотстъпници да ни управляват.Срам... Вече се убеждавам,че само АТАКА може да ни спаси...