124

Охранител

преди 12 години

в България само 22 процента от хората не одобряват строежа на АЕЦ "Белене". 71% подкрепят строежа и 7 се колебаят. Това са реалностите в българското общество.В парламента обаче се разигра огледален вариант на тези настроения - 70 процента от депутатите подкрепиха спирането на строежа на атомната централа.В какво точно се е превърнало Народното събрание? В криво огледало на народните настроения ли?

123

Цървуля

преди 12 години

Бе на Костов и Първанов няма ли кой да им каже че са смъртници.Умрели завинаги.*** и наглите ***

122

абе Пича

преди 12 години

Е що с промитото си мозъкче реши, че който иска да се строи АЕЦ е комунист? *** примитива. Ей за това сме на тоя хал - щото всички пишман демократи са с червена книжка в джоба си, но явното демократично в тях е единия да крещи Кой не скача е червен, а другия да рони сълзи, що режима на който слежил утепал деда му. А иначе на фона на Костов и Тиквата даже Станишев изглежда като комсомолче. Да не говорим, че черния хубаво е против АЕЦ, ама и дума не обелва кво правим като изтече живота на 5 и 6 блок на Козлодуй??? Ако не знаеш в момента те дават над половината ток в БГ. Кво праим кат им пуснем кепенците? Топлим се на *** чудо, светим си със свещи и люскаме ракийка за кураж. Това ли предлага? Или да си пазаруваме ток от зелена енергия на два лева киловата. Лесно е да отричаш нещо и да вадиш аргументи за това, ама е трудно да решиш проблема. Щото ако ти кажат от другия месец ти вдигаме тока със 100% защото трябва да вадим от експлоатация Козлодуй и тогава остават само ТЕЦове, Вецове и солари ще ревеш на умряло предполагам.

121

До134

преди 12 години

11 млрд ЕВРО е цената! А не лева.

120

Do 130

преди 12 години

Всичко знаем,че ВЕЦ е с по-ниска енергийна мощност, но не толкова по-ниска. Не знам дали ТИ си наясно,че ВЕЦовете дават над 2500 МВТ енергия,колкото 2,5 реактора в Козлодуй! И то не всички.

119

Стефан Стамболов

преди 12 години

Те немат топки да излезнат срещу командирО бе. Той ше ги направи на мармалад...

118

реалист

преди 12 години

Ще ревете за Костов.*** народ - слаба държава.

117

странник

преди 12 години

Лицето Костов свири "Сбор на крадците,съсипвали България в продължение на 22 години"!Поканата е само за квалифицирани лъжци,крадци и мошеници,доказали способностите си на практика!Мото на меропрятието:"Крадци без цвят и граници"!Основен докладчик -Иван Йорданов Костов/драгалевския крадец/!Съдоклади от Мадридския крадец,Хидрогеологоинженера,Гоце !Отчет за сегашното положение-Зхарфалита и Валнефтопрод!След официалната част-литературно-музикална програма,рецитал на Плевненлиев за енер.ефективност!

116

Цеко Минетов

преди 12 години

Докато си кудкудякате тука за Белене, вижте какъв закон за горите прокара на второ четене ГЕРБ!Леекичко като пръдня в *** си пробутаха лобистката драйфня, а медиите си трайкат, докато не се появи и един Слънчев бряг я на Витоша, я в Пирин или Родопите! Токава разни дрисли от ТВ-тата ще обикалят да снимат бетона, ама сега си питат пу^ките, докато пичовете лъскат багерите и фадромите...

115

118

преди 12 години

Аз лесно ще намеря пари и ще строя :))) Ама има леко проблемче - твоя любим Костов и Боко Тиквето искат инвеститора да извади едни 20 млрд. и да построи централа, а после да им я подари :))). Е в тоя случай си прав, че няма да се намери инвеститор и на Марс :)))

114

Анонимен

преди 12 години

11 милиарда лева, а не 11 милиарда евро. 11 милиарда лева лесно може да бъдат върнати с допълнителен данък или лека инфлация от 10% на година.

113

До sai

преди 12 години

Диверсификация не значи да имаш няколко блока на различни места! Ти не си чел ,личи си! Означава разнообразяване на енергийните доставки,щом говорим за енергетика. Тоест да не си 90% зависим енергийно от Русия. Не ни минавай с тия евтини трикове да ни обясняваш какво е диверсификация,като не знаеш или другия вариант е,че просто искаш да заблудиш! Белене струва 11 млрд ЕВРО. Ако имаш документи,гласящи противното-кажи,ако не- нека някой да обори Костов ,но самите руснаци признаха,че е по-скъпа.

112

Анонимен

преди 12 години

Ода за Станишко!Облаче ли бялокъде си ми ти летяло?Станишко надупенде си го видяло?При Доган Ага -лежи гол на миндерорезняка му ***,после в пода бие чело!По червени прашкивърти кючеци цяла нощ!На *** партия е нежния червен вожд!Ода за Трипера!Триперлясалия червен клесиска властта още днес!Не се наяде бедняка-милиардер!Още кожи да сваля от народа иска тая лакома свинска, комунистическа порода!Ода за Трипера!Облаче ли бялокъде си ми ти летяло?Първаноуглу, при коя певачицапак си го видяло?При Софка във Факултетоиграе кючеци, коцкарски върти очето!Млади *** ***,той най-заслужава да бъде вожда!На столетницата дръгливаще калеми сочна слива!Тя ще ражда му еничари-юнацис червени фесове, вместо с калпаци!

111

126

преди 12 години

Ти *** ли си или си ***? Че то целия капацитет в БГ за ВЕЦ не се равнява и на единия реактор в Козлодуй бе бунако? ТЕЦ-овете ги видехме от другия месец ще си видиш надбавката за Мариците в сметката за ток. Да не говорим, че до 2020 г. въглеродните емисии се очеква да се увеличат между два и четири пъти. Пазните ти солари и ветрогенератори изобщо не ща да ги коментирам. А ако си имаше и малък хабер от енергетика щеше да знаеш какви се коефицентите на резервните мощностни за прехвалените ти ВЕЦ и възобновяеми източници :))). Ама ако слушаме умник като тебе лятото, респ. зимата и когато няма вятър или през нощта изобщо нема да ползваме ток или ще го караме на режим :))))

110

lyka

преди 12 години

*** kradliv

109

sai

преди 12 години

Важното е, че наглата лъжа на боко хвана дикиш, и сега всички негови поклонници повтарят цифрата "11" милиарда евро и думата диверсификация. Нищо, че нито Белене струваше 11 млрд, нито че с нов реактор в Козлодуй, ще се постигне някаква диверсификация. Диверсификация значи да имаш няколко блока, но на различни площадки, а не 100 на едно място. Ся чакам медийната пропаганда да почне до откат да повтаря "шистов газ", че да вдигнат и мораториума. Пък вие си му вярвайте на боко, реването е за после.

108

Анонимен

преди 12 години

Костов да си спомни за башибозушката приватизация, за разгрома на селското стопанство и колко обещаваше да струва тока при затваряне на 1 и 2 блок на АЕЦ

107

До123

преди 12 години

Да изброяваме ли строежите на ВЕЦ,ТЕЦ ,соларни паркове и т.н. КАто си изброил 15 централи,можеш да бъдеш заринат от инфо за ВЕЦ,ТЕЦ и т.н. Така че много едностранчиво. Пък най-важното- който има пари , да строи.

106

Анонимен

преди 12 години

Сименс и италианци са част от руската Атомекспортстрой, която прави руските реактори.

105

от Майкъл Чорни

преди 12 години

Костов чака поредната пратка от 200 000 от Майкъл Чорни, за да се подмаже на пожарникаря.