73

Анонимен

преди 12 години

Много готина каручка , цалата в синьо ! *** сигурно са фенове на Левски или СДС !

72

Анонимен

преди 12 години

По 1 цев (гладкоцевна) на къща и торба патрони. И закона да брани правата на собственика при елиминиране на крадец. Гарантирано че престъпноста ще изчезне за 2-3 месеца. Ромята ще станат толкова кротки и послушни че няма да може да ги познаете.

71

Анонимен

преди 12 години

*** са като въшките трябва да има организъм от , които да смучат !В северозопаднала България вече почти всичко е изсмукано и те се предвижват напред .

70

Анонимен

преди 12 години

Ромите трябва да се интегрират , като се назначават от тях полицаи .

69

Анонимен

преди 12 години

Комисарят нещо се бърка ! Скрита или наречена още латентна престъпност е съществувала и съществува от край време - проституция , сводничество , наркотици ,неподадени сигнали за откраднати или повредени мигачи , фарове и др.уж дреболии! А е факт неоспорим , че битовата престъпност се увеличава бавно , но сигурно ! Нека не си заравяме главите в пясъка ! Друг е въпросът , че това не зависи единствено от полицията ! Да се замислят политиците !

68

Столичанка

преди 12 години

Дали ако имат работа ще идват в София?Сега какво е правят каквото си искат и полицията не може да ги спре.На женският пазар е пълно с тях, продават цигари, крадат . Вече в София не може да се живее.*** са навсякъде

67

Анонимен

преди 12 години

Проблемът не е в ***, а в закона. Честният български гражданин няма право да пази себе си и имуществото си. Има право да работи до 65 години за да им заработи социалните помощи, здравното осигуряване и безплатно образование.

66

BG

преди 12 години

V( ***) NA MVR.......

65

MI6EVA

преди 12 години

VINAGI SUM KAZVALA, MURTVIQ *** E DOBRIQ ***!!AKO NE SE VZEMAT MERKI A B.BORISOB NE VZIMA ZA6TOTO GLASUVAT ZA NEGO, TQHNATA NAGLOST 6TE E BEZGRANI4NA. NEKA DA OTIDAT *** V BANKQ, PRI VOJDA SI, TAM DA SI GI HRANI I DA MU JIVEQT V KU6TITE.DA VIDI KAK SE MU4I OGROMNATA 4AST OT NAROD S TEZI OTREPKI. DA RAZBERE KAK JIVEQT HORATA V STRAH, KAK NE OTGLEJDAT NI6TO V DVOROVETE SI ZA DA NE E OTKRADNATO.KUDE E CVETANOV-4ESTNIQ? DA VIDIM KAKVO 6TE NAPRAVI ILI MU SE ISKA VTORI MANDAT.KUDE E?

64

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми роми,крайно време е да се насочите към кварталите в полите на Витоша .Там има къщи в които можете да съберете по цял катун,има хубави дворове да пасат конете ви,има басейни да учите децата си да плуват....Идете към Бояна,в Банкя също е много хубаво....Дано тогава управляващите се сетят че нищо не е вечно и че идва и техния ред.

63

Анонимен

преди 12 години

Щом полицията не може да се справи със ситуацията, да наемем например Блекуотър ( частна охранителна фирма ). Те със сигурност ще решат задачата. Но това няма да допринесе за запазване на нацията ни, докато сами не се вземем в ръце.

62

Анонимен

преди 12 години

Да се вика на скитащите *** "мобилни роми" да не е някаква нова европейска глупост? Нещо като танцуващи мечки вместо *** и нещо като ромско лято може би..

61

Анонимен

преди 12 години

Да живее Бойко Борисов

60

недоволен

преди 12 години

*** правят само бела всеки го знае но трае те взимат помощи и са добре а ний се трепем за един хляб цял ден и накрая ни бавят заплатите и ако краднем кокошка няма прошка докога дия дотации ДА ТИ И .......ОПРАВЛЕНИЕТО

59

жените да се пазят

преди 12 години

Има случаи в София малки *** да скачат изненадващо на гърбовете на жените като маймуни и да им късат обеците, съответно оставяйки ги с жестоко разпорени уши.

58

Анонимен

преди 12 години

Адолф, защо остави работата недовършена?

57

Напъни се ГЕРБ

преди 12 години

Време е да се приеме закон за частната собственост по хамерикански и нещата ще си дойдат на място.

56

rumen221

преди 12 години

АЛО-О-О, БОКО И ЦОКО, ПРОКУРАТУРАТА, АКО НЕ СПРЕ ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, ЩЕ ИМА ОЩЕ КАТУНИЦИЗАЩОТО според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ И УБИВА САМО ЕДИН ***(НО НЕ МУ КАЗВА ИМЕТО), ЗАТОВА ДА НЕ СМЕ БИЛИ ОБОБЩАВАЛИ! БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Европейците дойдоха и си отидохаа сега ние, какво да правим с ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ *** терор???Не било истина, че *** нападат лекари и полицаи, крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват, а в София Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!! ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМОТА! ДА СИ ПРИПОМНИМ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията,а тя отговорила:- "До-о-обре"...2. Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО, ПО ПРИЗНАНИЕ НА УБИЙЦИТЕ от семейството на царя на местните бандити КИРИЛ РАШКОВ), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!3. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и... цитирам: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват семейството на Цар Киро... Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - ИЗГЛЕЖДА ОТ ОССЕ РАЗБИРАТ ИНТЕГРАЦИЯТА ТАКА - *** има право да изнасилва, граби и убива, а българина задължението да търпи насилията грабежите и убийствата на децата си!!! И. ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ...,, а ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил националистическа пропаганда!!!

55

Хектор

преди 12 години

БСП беше на власт,СДС беше на власт,ДПС си е все на власт,НДСВ беше на власт,ГЕРБ беше на власт и?????????????? нещо да се промени?????? не сме видяли само АТАКА в атака,време е бих казал,В Р Е М Е е...да им дадем шанс,да ги видим .................

54

Анонимен

преди 12 години

След като "обезкостиха" сума ти села из цяла българия, наред е Столицата. В провинцията вече всичко е окрадено и там няма далавера вече.