127

Анонимен

преди 12 години

Изчакайте 10 дни.Добрев ще се върне от Русия хленчейки.Газта ще поскъпне тройно.Русия ще заведе дело за неустойки.ББ тогава ще каже " Не съм бил разбран правилно" и Народното събрание ще гласува "по съвест"

126

Анонимен

преди 12 години

Това е поредната национална катастрофа и това съвсем скоро ще се установи.

125

Анонимен

преди 12 години

***!

124

Говедарин

преди 12 години

135 :D :D :DПуснаха им чурките толкоз врЕла вОда, че може и текой ТЕЦ да захранат:D :D :D

123

Анонимен

преди 12 години

Цоциалистите трябва да си пазят здравето, че са на изчезване - нека ходят на връх Хаджи Димитър да подишат чист въздух и да използват паметника напомнящ моноблок.

122

Анонимен

преди 12 години

Само глейте добрев, като се върна от москва, какви новини ще донесе ;) Изведнъж "дружески настроените руснаци" ще предявят иск за неустойки за около милиард евро. Цената на газа няма да е намалена. Да не говорим, че чрез Лукойл и Златев, ежемесечно ш си ни е*кат с цените на горивата. Интересно ми е, какво ще говори боко тогава. На руснаците им е през оная работа. Те са на печалба вече с около 400 млн. евра, а като си вземат и 700-800 млн. неустойки, ще са си супер. И това без грам строеж ;)

121

Анонимен

преди 12 години

"Според него бъдещето е в намаляване на консумацията на електроенергия и повишаване на енергийната ефективност на страната. "Това е връщане в праисторическата епоха!Можем да се отопляваме с дърва и въглища и да си светим с газени лампи и фенери!Не виждам смисъл в "енергийната ефективност" , след като си плащам тока редовно!Ако искам да си намаля разходите за ток , тогава мога да мисля за енергийна ефективност!Това е пълно безумие , черешката на тортата!

120

Анонимен

преди 12 години

Споко на всички БББ догодина става политически труп.

119

Анонимен

преди 12 години

Ако някой събере газта, дето ще я изпикаят комунделите, ще си решим енергийния проблем за поне 20 г. напред:)))

118

дзвер

преди 12 години

Смешници...Клинтън и Морнингстар си свършиха работата-помогнаха на губернатора да накара Боко да спре АЕЦ-а.Е за отплата, може да са унищожили някоя част от опасните за него сведения.Но още го стискат за топките.Щменти-капели...това е Тиквун.

117

Анонимен

преди 12 години

Москва е готова да ни построи мост Варна-Сочи за 300 млрд. Евро

116

Анонимен

преди 12 години

Всичко беше цирк и накрая Борисов уволни Трайков след като видя, че Трайков се провали да договори евтин газ от Русия. Сега обаче идва ред на новата изкупителна жертва на ГЕРБ Делян Добрев и ако същият не успее също да договори по-евтин газ от Русия, Борисов ще бъде принуден да капитулира пред Путин подобно на Костов. За съжаление обаче българите ще трябва да плащат по-скъп ток и парно.

115

Говедарин

преди 12 години

до 125 :D :D :DТоа форум братле, май съ хоства от връх Бузлуджа:D :D :D

114

до 126

преди 12 години

май на всички герберасти ви се привиждат комунисти сред тези, които плюят вашия вожд. Има и нормални хора, които могат да мислят трезво, а не са на хранилка, нито при Цв. Цв., нито при Кутев. Лично мое мнение е, че боко си подписа смъртната присъда за следващите избори. Цяла Северна България ще гласува против него. Само че, той пак ще купи изборите, докато съвсем не съсипе държавата.

113

hes

преди 12 години

Относно газа за ГЕЦ - газ се купува от Русия, Туркменистан, Алжир и т.н. Може да се доставя чрез CNG (компресиран) или LNG (втечнен) технология - въпрос на сметки и преговори. Предимството на ГЕЦ е , че може да се регулира в зависимост от потреблението, докато при АЕЦ не може да се спре ядрения процес - затова АЕЦ задължително върви с ПАВЕЦ, за да се използва създадения през нощта ток, за който няма консуматори.

112

до 119

преди 12 години

Смрадливите безработни *** взимат по-големи помощи от заплатите на високообразованите руски лекари, братле :)))

111

:))))

преди 12 години

Леле, днес столетницата е в пълната си мощ в тоя форум. Но много грешите, другарчета - АЕЦ Белене никой не я иска, защото дори вашите избиратели знаят вече колко заробващо неефективна би била. И с тази ваша позиция, вие просто сами се зачерквате (отново)!

110

до прасчо от Анониме

преди 12 години

прасчо, аз съм вегетарианец. Ти чети.

109

Анонимен

преди 12 години

сега ще бъде доказано колко е безвредно и екологично чисто добиването на шистов газ, очаквайте медийна кампания, после шеврон ще се активираи ще се изгради газова централа в белене ползваща шистов газ, тва е.

108

Стършел

преди 12 години

До 82. Абе те резултати от доклада не искат да ни ракрият, ти за референдум говориш. Вчера господин примиерът каза, че още преди 1 година били взели решение да се спре проекта. Питам аз за какво се нае тая банка да анализирва ли кво ли проекта АЕЦ Белене тогава? Коклко пари бяха похарчени за това? Иначе когато нашите политици редовно започнат да правята референдуми за важни решения които предстои да се вземат чак тогава мисля, че ще се промени нешо. Сего всичко е само игрички за парички.