269

akud

преди 12 години

6+++++++++

268

доволен

преди 12 години

Днес е хубав ден за българската демокрация!

267

Анонимен

преди 12 години

Борисов ръководи държавата като един истински дипломат един прероден Макиавели мож би израза цар на царете в Библейските притчи се отнася за Борисов.

266

Анонимен

преди 12 години

Браво Бойко какъв щамар заби в лицето на Путин долу Русия не на руския газ и монопол направо им отряза квитанциите.

265

Анонимен

преди 12 години

Рубладжии изчезнете с нашите братя американците скоро ще си внасяме евтин петрол от Иран стига спекулации долу Иран гарантирано още два мандата за Борисов.

264

Анонимен

преди 12 години

Германия купува газа от Русия за 330 долара, а ние - за 600 долара. КАК МОЖЕ БЕ?! РУСКИТЕ *** ХУБАВО НИ НАРЕДИХА! ЕЙ БОГ ДА МИ ПРОСТИ АМА БЯЛ ДЕН ТАКИВА КАТО ВАС НЯМА ДА ВИДЯТ!

263

Анонимен

преди 12 години

Абе вие хем не щете газ от Русия, хем не щете от Турция хем не щете от Америка АРЕ РАЗБЕРЕТЕ СЕ ДЕ!

262

As

преди 12 години

ИМА ДА ЧАКАШ ЕВТИН ГАЗ ТЪПЧО.НИКОГА.ИДВА ЛЯТО ГОЛТАКА БЪЛГАРИН Е ДОВОЛЕН.НО ЩЕ ДОЙДЕ ЗИМА ТОГАВА ЩЕ ВИ ПИТАМ!

261

Анонимен

преди 12 години

Какво ни донесе дружбата с америка бе ***...?шистов газ ли?Затова ли Белене ще я правиш на газ...?Ама докато загреят българските реотани ще изгорят...

260

Анонимен

преди 12 години

Браво боко давай...мисерия на индианците които те избраха и те търпят..Газова централа на американски газ ще върви...Мизерници,***,простаци стягайте коланите,ще внасяме ток от търчолята...Политически фанатици...***

259

Скептик/Реалист

преди 12 години

Много громко звучи "Реактор 7 на АЕЦ Козлодуй" и "Газова централа в Белене", но не ми стана ясно кога разбрахме, че въобще е възможно; кога направихме анализ, дали е рентабилно; къде са парите за реактора; кога ще е готов; кой и кога ще построи тази "Газова централа" и как ще се захранва?

258

Анонимен

преди 12 години

С обричанаето ни да купуваме енергия от Турция, на практика гейберастията продаде България на Турция. Бойко ага си свърши работата, ще се пенсионира с тлъста банкова сметка.

257

666! СУПЕР...

преди 12 години

....АКО БЕШЕ 1918 ГОДИНА БАЦЕ ДА ЗАСТРЕЛЯН КАТО СПЕКУЛАНТ...!

256

Иван

преди 12 години

Супер Бойко!Браво!Продължавай само така!

255

умерен

преди 12 години

Боко е велик - тури край на малоумието на Политбюро от 1981 година -решение за изграждане на АЕЦ БеленеРусогъзилизната палплач да си *** *** Ленинова и да се пръждоса при *** - търсят хора за Сибир, че китайците там са повече от руснаците

254

Al

преди 12 години

Колко *** има в българия...... Просто не е за вяра..... Ще смучете американския *** просто за това че сте гледали филми за добър живот там.... Утопия

253

Жоро-бг

преди 12 години

Цял ден гледам е квичал предсмъртно глуповатия комуноиден електорат! Одобрявам!

252

istina

преди 12 години

tozi savsem iztreschtia abe hora dokoga schte dazite negramoten chovek da se opitva pravilno go kazvam da se opitva da upravliava darzava. ami to e samoubiistvo be. ia si ptvorete ochite i go mahaite che kolkoto po skoro go ozpratite da se zanimava s pozarnata tolkoz po-dobre che ima i vazmoznost da se savzemem ot tozi stupor i nemotia.

251

Анонимен

преди 12 години

България продаваше ток на загуба, която се разпределяше на сметките на българите.Нищо не сме спечелили от руските проекти. Печелеше само БСП и бившите кадри от ДС. Няма и да спечелим никога.Русия + БСП се стремят единствено да държат българския народ в контролирана бедност за да си мислят бедните *** човеченца, че единственото спасение е да се върнем обратно в СССР (Евразииския съюз) или както там ще го нарекат новото тоталитарно фашистко изродче.

250

Боже Господи...

преди 12 години

Одрин. Български студенти гостуват в автомобилни компании в западната турска провинция Одрин, където преминават курсове като част от проект на Европейския съюз. Те се обучават от турски майстори на умения като смяна на масла и автомобилна електроника, ремонт на скоростни кутии и балансиране на гуми, пише вестник Хюриет.Заместник-губернаторът на провинция Одрин съобщи, че в града се намират 20 студенти като част от проекта Леонардо Да Винчи и тези студенти ще се завърнат в страната си като културни посланици.Студентите от Крумовград ще бъдат наши гости за 20 дни. Сред тях също така има студенти с турски произход. Автомобилният сектор е сред водещите в Турция, подчерта заместник-губернаторът.