7

баба Пена

преди 12 години

А дано и на твоето дете да не му се случи нищо особено на пешеходната пътека. Пък тогава ела ми говори за случката

6

Анонимен

преди 12 години

Аз ли съм ***??????Съжалявам тези хора, но К А Т Е Г О Р И Ч Н О не съм съгласен с тезата им, че трябва цяла България да страда заради тях!!! Откъде накъде ще искат блокиране на членството на България в Шенген??? Аз с какво съм им виновен??? А ти??

5

До 4-ти

преди 12 години

Побъркал си се ти мой човек, щом приемаш за "нищо особено" убито дете на пешеходна пътека, а виновния да се размине с година-две условна присъда.

4

Анонимен

преди 12 години

Ако ще до Жак Ширак или Кофи Анан да пишат, нищо няма да стане, Европейската система е такава, същата като при нас. Разликата е че там хората (народа е по умен интелигентен) а тука са *** злобни завистливи долни. А бе общо взето сме утайката на света :)

3

Арменския поп

преди 12 години

Тия съвсем са се побъркали. Барозу няма да тръгне да решава нашите проблеми! А и нищо особено не се е случило - такива катастрофи стават във всички страни по света.

2

български съд

преди 12 години

В писмото си родителите заявяват, че България е на първо място в Европа по убити пешеходци, особено деца. А с коментара си , че "деца си умират по най-различни причини" заместник главният прокурор Валери Първанов е обрисувал тежката морална и институционална криза, в която се намира правосъдната ни система.

1

мим

преди 12 години

Браво на тях,че в този тежък за тях момент,се опитват да предотвратят други подигравки от нашето правосъдие, към децата ни.Свалям им шапка и им желая успех.