51

Перник-Изток

преди 12 години

За пореден път показахме,че понякога сме много коварни !

50

xyz-anonimen

преди 12 години

Oppaa! Nali 6tqhme da stavame 6ampioni? Kva stana tq?

49

..........

преди 12 години

ЦСКА е вече едноличен лидер. Мача се игра по-рано от тоза. Така, че пишете истината, а не това, което Ви харесва

48

иво

преди 12 години

Да се разхождаш по терена 90 мин. и за това да ти плащат по 10000 евро???

47

Запознат

преди 12 години

Голяма сума ще си разделят футболистите на Левски от футболни залагания. Сега взимат много пари от тази загуба и до края бият във всички мачове и са шампиони. Всичко отдавна е разпределено. А ако има наивници и запалянковци които си мислят, че се играят честни мачове да са живи и здрави, но са в тотална заблуда.

46

САМО ЛЕВСКИ!!!

преди 12 години

Хаахахахххахаааа от Левси се отново, пак, както винаги!!!! Еееее оле, оле олееее, свинеее, ***!!!! Искам да видя Батков сега

45

Коко Динев

преди 12 години

Споко, майна, дадох на червените по една певачка снощи и им спонсорирахме съдията, майна. Другия път на Левскарите шъ им дам по една певчка (вече минала през червените) да им е на кадемчи, майна. Наздрави, Пеуник!

44

Запознат

преди 12 години

Въпреки Бойко, БФС и руските "инвеститори", ЦСКА отново печели! Къде сбъркахме, другари, трябва да спрем Мораеш и ЦСКА!!!

43

до БГ

преди 12 години

ЦСКА в момента няма никакви задължения към държавата! ЦСКА е единственият отбор в България, който от 22 години плаща наем за стадиона си, който отгоре на това не се поддържа...Точно ти ли ще говориш за задължения???

42

Анонимен

преди 12 години

Когато ЦСКА губи - чорбарите са слаби! Когато Лефски губи - в България футболът е слаб! :-D :-D :-D

41

Бай Киро

преди 12 години

Като си помисли човек какви заплати се звемат в "Левски" и каква продукция произвеждат ритнитопковците направо се чудя как все още има будали да ходят да ги гледат!

40

Бг

преди 12 години

Че има деректива е ясно, но в коя посока е въпросът? Дали не е в полза на онези, които си вземат допинг безнаказано, не плащат задълженията и данъците си, а БФС ги пази вече няколко години подред като им подарява лиценз!?

39

Засрамен Левскар

преди 12 години

Иво Тонев го каза в прав текст пред Сашо Диков,че сините последните 10 минути дори не нападаха,а си цъкаха топката в центъра.Аз ще добавя-целия мач това правиха!Гаджев тотално слаб,Милиев,Диматуен бавен като камион.Погледнете при гола на Минъор Диамутен се размина евтино с топката,футболистът на Минъор подаде в наказателното,където 3-*** наши защитници седяха до вратаря,като оставиха непокрите 2-*** от Минъор!!И деиният отбеляза блестящо сам срещу Илиев! Нашите на пасове не можеха да се намерят.

38

анонимен

преди 12 години

еее това тото,какво ли не прави.мустакатия пак напълни касата си,а тонев се прави на ощипана мома.

37

Засрамен Левскар

преди 12 години

Пичове,каквото и да си говорим, днес сините нищо не играха,не играха. Има много варианти ,но това беше гавра с отбора на Левски,тези футболисти нашите се подиграха с отбора,с феновете. Не ми се вярва да са такива бездушници и има вариант да е черно тото ЗАЩО? Погледнете коефициента за победа на Минъор е 19, тоест някой или някои от Левски слагат едни скромни 10 000лева на залог за победа на Минъор и след края на мача взимат 190 000лева, ето ви един Сюрд Арш! Отвратиха ме от себе си !

36

kk

преди 12 години

И според теб добрата игра на отбора е причина за победата,а не уреждане на залози???Май си спал на течение тази нощ.

35

леWCки

преди 12 години

Тройчо поздравява агент Тара с песента "Сърбай ми попарата"

34

Ех Батков, Батков

преди 12 години

Уважавам отбора на Левски и феновете му. Но ненавиждам интриганта Батков. Да знае, че всичко на този свят е на връщане.

33

Българин

преди 12 години

Сега умните глави от БФС да търсят начин как да елиминират Мораеш и Карачанаков в отбора на ЦСКА, че т.нар. "отбор на народа" (а всъщност отбор на ***) пак ще остане с калъфките !!!

32

Анонимен

преди 12 години

само цска