36

Кемъни

преди 12 години

Ще пораснат като съвсем нормални деца. Непростимо е в 21 век да сте толкова необразовани. Четете: j.mp/GRewjv

35

до 53

преди 12 години

Човече, има едно нещо, наречено генетика, което доказва, че създаването на поколение чрез т.нар. кръвосмешение, води до появата на мутанти, *** или чисто и просто индивиди с малформации (умствени и/или телесни), заради повтарящи се гени...но, ако толкова те влече, си е*и майката и сам виж какво ще излезе...то и без това в тази държава само *** и неграмотници останаха...

34

Анонимен

преди 12 години

Bulgarskoto obstestvo e tolkova zadrusteno ,che nqma nakude poveche!Dai mu salata,rakiq,da bie jena si,pred decata si(i deceta si susto-povecheto bg go udobrqvat).I da se kefi na chalga i mutri.

33

.).

преди 12 години

Не ние занимавайте с *** истории бе , тук е незаконно , Рики и Шики да правят квото знаят не ни интересуват , тоя бях забравил , че съществува , жалко за децата.

32

Ljubomir

преди 12 години

Те двамата изглежда наистина са щастливи, и със сигурност ще се грижат по-добре за децата отколкото някой BG хейтър хетеро-пияндурник, за когото в живота по-важно от салатката и ракийката няма, а и мирише лошо на всичкото отгоре и бие радовно жена си пред смаяния поглед на децата.Степента на хомофобия на една нация е ясен критерий за нивото на комплексираност на тази нация. Е, в това отношение испанците са класи над нас. В случая те се радват на тази двойка, а БГ коментарите са потресающи.

31

Красиви майки :))

преди 12 години

Коя от двамата ги износи ? :)))

30

Анонимен

преди 12 години

Tupaci,ste si izgniete v bulgaristan.

29

до 29

преди 12 години

ти като си толкова освободен, що не вземеш да опънеш майка си?... а защо не и баба си... - още по-"прогресивно" е! :)

28

водно колело

преди 12 години

Ще се окаже оня с мустака прав! Изпедерастяването е не само физически,то е и душевно.

27

отврат

преди 12 години

повръща ми се от тази снимка

26

Анонимен

преди 12 години

гадничко...

25

ani

преди 12 години

Дечицата са разкошни!И тия двамата изглеждат вклюбени, всеки има право да е щастлив.Но на децата им трябва и майка.

24

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Хайде сега, "мъжлетата" страдащи от балканския синдром на *** да започват да се плюнчат! Btw, чудесно семейство! ^^

23

$

преди 12 години

И какво иска да ни внуши това списание? Че идиличните картини са напълно допустими? Че тези дечица никога няма да кажат "мамо!." Освен, ако единия от двамата *** да играе мама, облечен по престилка.

22

Реалист

преди 12 години

От сега им личи на дечицата, че са две бъдещи ****алчета ;( Но от друга страна по-добре това, отколкото никой да не ги осинови .........Абе гадна работа!!!

21

EUcitizen

преди 12 години

В прогресивните западни общества отдавна са отхвърлили патриархалните окови. Там хората са open minded. Само крайно ограничен човек, може да смята, че семейството трябва да се състои само от мъж и жена. Българите сте глупави и прости и още сте в каменната ера.

20

optimist

преди 12 години

Това е много неправилно...

19

Коко

преди 12 години

Надявам се тези двамата да не се целуват като мъж и жена пред децата, че тогава тотално ще объркат психиката на децата. Интересно ми е, ако децата гледат някой нормален филм, където има нормални ласки между мъж и жена, какво ще попитат т.нар. си родители?

18

Полковник от ДС

преди 12 години

Нали искахте Европа, САЩ и права на човека? Според евроатлантическите ценности, хомосексуализма е нещо нормално и трябва да се толерира. Вие сега сте евроатлантици и трябва да се съобразявате с това, да сте толерантни.Едно време, педерастите ги пращахме в лагерите, обаче на това в Европа му казваха "диктатура" и погазване на "правата на човека" и народа беше недоволен.

17

Иван

преди 12 години

Рики Мартин е много добър изпълнител, както сам казва бил е и се е влюбвал в жени и накрая стана хомо. Какво им става на тези хора, да се чуди човек.