50

GNUSNA ISTORIQ

преди 12 години

DRUGO SI E DA E NALQTA ,DA IMA KAKVO BATKO DA OMESI

49

Анонимен

преди 12 години

Защо пишещите тук поставят въпроса "по-добре това на снимката от колкото 150кг. жена"?!А къде останаха нормално изглеждащите жени?!Аз бих казала ,че трябва да има някакъв праг за манекенките/примерно ако са 175-180см. да не са по-малко от 58-60кг./Те пак ще са слаби и фини,ще изглеждат здравословно и хубаво,но тялото им няма да се самоизяжда като това на снимката/което едва ли тежи над 40-45кг./Хубавата жена е здравата жена,не тази имаща вид на изгладняла концлагеристка:)

48

замислен

преди 12 години

Ама друго си е на Ким големия, нобятен г*з......................... ;)

47

Коко

преди 12 години

Не мога да го вдигна на плоски, кокалести, изпити и промити моми, чиито мозъци са обременени само с това колко калории поглъщат при всяка хапка.Друго си е по-сочното, със здрав вид, с жив поглед и палави мисли. Не само аз съм на това мнение- всичките ми другари са на него. На тия, които върло защитават кльощавите- вие или сте педофили, щото техните форми наподобяват силно детски, или сте ге.ове, или сте девствени пикл.овци на по 14, които не знаят що е тръпка и вълнение от допир до истинска жена

46

бай Петко

преди 12 години

Ся че се цъклим на манекенки свинки... грух грух....

45

Анонимен

преди 12 години

Twa ot kompleks po holokosta li ?

44

Анонимен

преди 12 години

нее кльощаво, хубаво е!

43

загорял по Ким

преди 12 години

Аз пък си обичам дебеланите!!Те изглеждат толкова здравословно и секси, че направо се чудя как някой безвкусници не аресват Ким Кардашиян!

42

разбирача

преди 12 години

Вярно е, че всеки човек си има вкус, но хайде да не се правят на луди пишещите тук. 99% от тях биха скочили в леглото на тая мацка само ако им намигне. Единият процент е за бавноразвиващите се, които нвяма да се усетят;)

41

??????

преди 12 години

.....с какви неща се занимават само ???.........и нито дума за децата, които погиват таааааам някъде наоколо им .......................

40

Анонимен

преди 12 години

От гл.т. на здравето наднормените кг и затлъстяването са поне толкова опасни, колкото недохранването!Следователно подобни забрани, като изрелската с въпросните 'аргументи' ми се струват меко казано абсурдни!Това, че някои пуберки стигат до крайности е въпрос на комплекси и психична неуравновесеност!Защо не забранят рекламите на храни или вериги за бързо хранене, като евентуална причина за затлъстяването и наднормените килограми!?Звучи абсурдно.., както и въпросната забрана в Изрел!

39

Димов

преди 12 години

Тази на снимката има доста по-здрав вид от глиганите, които е по лесно да прескочиш отколкото да обиколиш.Честно казано, анорексията е по-полезна от 1.60 160 примерно!

38

*

преди 12 години

Това на снимката изглежда като избягал пленник от концлагер. Има основание да се забрани, повечето робуват на опасната мода- с булимия към съвършения тапициран скелет.

37

Анонимен

преди 12 години

кво се правите сякаш незнаете ако е 100 кила свинкя като правите секс и ако ти седне отгоре ще те размаже.И френска няма да може да прави щото е прекалено масивна да се свива и навежда.И кво излиза- ше лежи по гръб като един бременен кит и ти ще се катериш между планини от месища и сланина там някъде в безкрая в търсене на,,, сещате се какво.Жена ми беше полу-еврейка и беше доста слаба.Просто онези момиченца на по 16 години със 100 кила наднормено тегло нямат волята да престанат да гниетат.

36

до 26

преди 12 години

Така е, но да не се явяват голи, тогава!:)Че е страшничко!....

35

Анонимен

преди 12 години

Четейки това заглавие, само една мисъл ми се ражда в главата: "Израел са смотана комплексарска държавичка"!

34

Анонимен

преди 12 години

37, никой не говори за "тлъстини", а за нормално тегло..

33

Бо

преди 12 години

Тва горе на снимката прилича повече на изгладнял травестит, от колкото на жена

32

do айде на минусите

преди 12 години

Ами бъркаш се много искам да ти кажа че съм виждал бати и пичовете с доста тлъсти каки явно ориента ни влияе бая зле колкото до израел то е ясно нали по МТВ се убиха да рекламират огромните негърски дирници както и нископърдяшите Лопес и Шакира еврейките кипърките кактои гъркините са *** недоклатените създания няма толко грозни и космати женикато тях

31

Анонимен

преди 12 години

Тук трябва да забраним не само кльощавите модели, ами и *** смешни фотоси на чалга певиците (и не само)