24

Народната банка

преди 12 години

Тази Световна банка не може ли да дойде да ми направи по една с...? Нали си имаме техен представител, който ни управлява финансите.....Е по некадърен фин. министър не сме имали през последните 22 г.Така, че "айде у лево" с Вашите препоръки недомислени....биип....

23

rotfront

преди 12 години

По времето на социализма се влизаше във вуз с изпити и стотните бяха решаващи! Гордост бяха инженерните специалности-изпит по математика а самото учене беше УЧЕНЕ!!! По 15 часа на ден-дискотеки по празниците!

22

дасдасдасс

преди 12 години

Ако ще да си много *** , може и в Харвард да влезеш , стига да дадеш някой долар отгоре на забутаната икономика на УСЪ , която има 1000 пъти по-голям дълг от Гърция, но я сочат с пръст и не им приватизират лайнатаДа си дойдем на думата : От теб зависи какъв специалист ще станеш , а не от побърканите професори. Ако ще и в ТУ-Габрово да учиш , ако сам си учиш , а не квото се учи в даскалото(т.е. нищо) можеш да станеш доста добър специалист

21

Ivan Grozni

преди 12 години

Най-лошото е когато инструмента участващ в затриването на нацията ни и обезбългаряването на родината ни... ти казва верни неща.. шокиращо е някак си...

20

Анонимен

преди 12 години

Както каза една миска по телевизията: Искам да учим нещо Вишо!!!! :))))

19

то ,че от банката

преди 12 години

не ни мислят доброто ,спор няма но , че висшисти и университети на колограм си е без спорна истина

18

дюнерЖията

преди 12 години

Световната Банка: "Намалете Вузовете"Няква Английска Банка : "Няма да строите АЕЦ Белене"Бъбъ поздравява с "Мараба аскер" в ТурцияСледва появата на Българо-турски сериалиКакто и превръщането на Банята на Сюлейман паша в Бургас в МузейЗаключение : България е напълно независима и суверенна държава

17

Анонимен

преди 12 години

В Световната банка са евреи, които не мислят доброто не са на България.

16

marin

преди 12 години

ами *** и пульо станаха висшисти. Който не е кандидатствал, той не е влезнал.

15

\\\\\\\\\

преди 12 години

Броят на ВУЗ-овете наистина трябва да се редуцира.Не е необходимо количество,а качество.Преди 22г.университетите не бяха толкова много ,но и масово не влизаха в тях за обучение.Сега дори не се кандидатства с изпити в някои ВУЗ,а се взема директно оценката от дипломата за средно образование. И това ,ако не е чист комерсиализъм.

14

Хиха

преди 12 години

Аз не мога да коментирам съкращаването, но нека се замислят за качеството. Тази година се наложи да обяснявам на един току-що излюпил се специалист в сферата на туризма разликата м/у туроператор и турагент. М.....ка му... и образование и чудо!!!

13

Попов

преди 12 години

И да не си експерт е ясно,че трябва да се намалят 5 пъти!!! То е очевидно,за да се намали разходната част в държавния бюджет!!! Същото се отнася до броя на болници, училища и недвижими имоти на военните,например,на военните съдилища и прокуратури.То няма армия,а имаме пет военни съдилища из страната със съответни прокуратури.

12

до 4

преди 12 години

Не е лоша препоръка. Качеството на образованието е паднало много ниско. И е добре да има повече конкуренция за висше.

11

киро

преди 12 години

Ами да закрият СУ, а да оставят в Перник. Нема да се учудя, ако тези т...ъ.п.а.ц.и го направят, начело с професора с една международна публикация.

10

vlady

преди 12 години

В България наистина има прекалено много университети, необходими са 6-7 максимум 10. Стига хвърковати чети от преподаватели и фабрики за дипломи.

9

акуд

преди 12 години

имбрионити ромски ли са все пак????

8

Анонимен

преди 12 години

до 33Айде поредният *** с идиотските мантри ! Абе ***, я цитирай поне едно параграфче от планът който да да доказва тезата ти ?

7

33

преди 12 години

Планът за разорение на БългарияПроектът "Ран-Ът"1990 г. Една зловеща приказка, която ни остави на края на света... Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990 г. до днес.

6

Анонимен

преди 12 години

Според изтеклата информация, АЕЦ Белене ще се изплати след 30 години експлоатация. Егати ! Това ако е ефективност, то Сталин е хуманист.

5

Анонимен

преди 12 години

Така е. Нуждаем се от образовани хора, а не от количество дипломи, които не помагат с нищо. Напълно съм съгласен.