220

arhar

преди 12 години

Бойко бандит, стига геноцид!Стотици хора в страната излязоха на протест срещу безобразията в държавата. Протести имаше в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Добрич, Пазарджик, Благоевград, Силистра.Проявата беше организирана във Facebook и обявена обявена като общонационален протест срещу безочливото поведение на българските политици към своя народ през последните 23 години.Исканията на протестиращите бяха разнообразни от премахване на монополите, през адекватна образователна система, граждански контрол върху съдебната, изпълнителната и законодателната власт, до забрана на добива на шистов газа и споразумението АСТА.В Пловдив протестното шествие се огласяше с викове Бойко бандит, стига геноцид. Демонстантите тръгнаха от площад Съединение и преминаха по главната улица на града.

219

ВИКТОР

преди 12 години

"Ти ме предаде и подведе и заради теб се изложихме пред света".Остри обвинения е отправил премиерът Бойко Борисов към бившия вече министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков за издънката с провалената среща с арабски бизнесмени в столицата на Катар Доха."Ти ме предаде и подведе и заради теб се изложихме пред света". Това казал Борисов на ексминистъра си на борда на самолета на връщане от Катар.Депутати от ГЕРБ твърдят, че премиерът е бил силно афектиран от случилото се в арабската страна. В определен момент дори изглеждало, че ще набие Трайчо, който се бил свил в седалката си и само мигал. За щастие обаче се разминало само с монолог на висок тон.

218

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** физкултурник ми е толкова противен, че ми иде да гласувам за Доган!

217

зад фустата на тъщат

преди 12 години

По въпроса за шестте апартамента, Цецо Лажецо се крие зад фустата на тъщата си!

216

Време е да мине на с

преди 12 години

На този на снимката, очевидно хапчетата вече не му помагат. Време е да мине на свещички!

215

леля Сийка

преди 12 години

Бре какви мъже сме родили българките?Всеки мъж скрит зад някаква фуста.Юнаци!

214

шофьор на Григор

преди 12 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина агент в 7-мо Главно Управление на ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

213

тиквата на тиквата

преди 12 години

Искаме тиквата на тиквата!

212

BIVSH GERBER

преди 12 години

TOZI NA SNIMKATA E GLAVATA A BOKO E SHIQTA EDNA STOKA SA SAMO SAS POLICEISHTINA E TQXNOTO UPRAVLENIE

211

ЦЕЦО КРАДЕЦООО..

преди 12 години

АХ, ПЕДАЛЪТ ЦВ.ЦВ. СЕ НАПРАВИ НА МЪЖ, ГАДИНАТА МУ НЕДНА. НЕ ВИДЯХ СЕРГЕЙ ДА СЕ КРИЕ ЗАД КОГОТО И ДА БИЛО,ЗАЩОТО САМО ПЛАТЕНИТЕ ЦЕЦОВИ *** - КАРБОВСКИ, ЛЮБА КЛОЗЕТИЧ, БАРЕКОВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛАЯТ. НО ЦУЦИ, АХ ЦУЦИ,ПРЕД ПОГЛЕДА НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ СЕ СКРИ ЗАД ТЪСТОВЕТЕ ПЕНСИОНЕРИ.И ДА НЕ СРАВНЯВА СЕРГЕЙ СЪС СЕБЕ СИ.ТОВА Е ЧИСТО ГЕРБЕРСКАТА МРЪСОТИЯ,ДА КОМПРОМЕТИРАТ СТАНИШЕВ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗБИРАНЕТО МУ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПЕС.ЦЯЛАТА *** ПОМИЯ ДА Я ИЗЯДЕ ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ И ДА МУ Е ВКУСНО.

210

Анонимен

преди 12 години

Този мармот на снимката ли завиваше станиола?

209

Анонимен

преди 12 години

Единствения начин да станем достойни граждани на ЕС е в края на крайщата българина да прояви разум и честност, и да гласува за тези които могат и искат да изведат България от това блато - Синята коалиция. Крайно време е да престанем с експериментите, които се обръщат срещу нас самите.

208

Анонимен

преди 12 години

Цвък,вие *** все зад некой се криете...ама задниците вие се вивдат,че са ос*ани...

207

Анонимен

преди 12 години

Срам ме е че съм Българин, срам ме е че министър председателят е приет на официален прием от емира на Катар по джапанки , срам ме е че министър председателя не знае поне един чужд език , че е прочел само Винету , че заместника му е завършил ВИФ и то задочно , че приятелите на премиера са единствено мутри и карабатаци !

206

Анонимен

преди 12 години

Страшна държава сме , с министър председател - човек със съмнително минало на престъпник , учасвал в мутренски групировки , прочел както сам се похвали само Винету и вице премиер завършил ВИФ и то задочно !??

205

Анонимен

преди 12 години

И от енергетика разбира министър Цветанов

204

Анонимен

преди 12 години

...Каза Ц.Ц. и влезе в седемнайстия си апартамент...

203

ТЪЩАТА

преди 12 години

Един се крие зад жена си ,друг зад тъщата ,все мъже.

202

Анонимен

преди 12 години

За да се раздухват такива скандали, значи в страната ни става нещо за което ще научим по-късно. Бъдете бдителни. Това са милиционерски похвати , не им се вързвайте. Дали австрийците ги е еня к'во се случва - не...и защо ли?

201

Анонимен

преди 12 години

A бе милиционер непоръбен,спомняш ли си,че ти носеше папките със сумите на откраднатите пари на РАПОНА,който се занимаваше с амфитамин,незаконни цигари и рекети бре мушморок нейден...? А защо излъга българите,че не си ченге от ДС,КГБ бре мръснико? А защо и как се сдоби със 6 апартамента бре *** и ги прехвърли на тъщатата си ***???????????????????ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ СИ ***!