206

Анонимен

преди 12 години

251Абе мухльo такива баламурници като теб закопават нормалните българи."склонен да вярвам ....." защо трябва да "вярваш" бе ВЕРВАЩИИиииий???Нямаш ли нещо в КУХАТА глава да мислиш ами "ще вярваш"???Не можеш ли да съпоставиш фактите за pазбереш че Боко ЛЪЖЕ и че виновният е мадам Младенова???Не разбираш ли колко НАГЛО герберитре лъжат за ОЧЕВАДНИ неща?Сещаш ли се какво става с НЕ ОЧЕВАДНИТЕ неща???Като например с Дянковите сметкикоито показва??Имаш ли идея че Бг е във фактически БАНКРУТ??

205

Валери

преди 12 години

Искаме снимки от плажа!

204

Българин

преди 12 години

Като знам Никито каква политическа лека жена е, съм склонен да вярвам на Трайков.... Истината е, че ровеше в корпоративните интереси на много ояли се петролни босове, та се търсеше повод да сгафи, за да го махнат. Делян-чо ще е послушен

203

селски бек

преди 12 години

Бат Бойко,ще ме извиняваш гласувам за теб ама с Трайков,много се изложи!

202

чиновник от ГЕРБ

преди 12 години

Така е Трайчо, никито се е събудил по-рано от тебб и те е наклепал. Изпреварли те е е.

201

до 246

преди 12 години

Трайков е досатъчно интелигентен да не пада до нивото на Младенов- племенникът на Петър Младенов -Танкиста, нали помните кой е и защо Млденов постъпи така, като се изфука, че спасил бил форума. Трайков е умен и начетен човек и няма да тръгне да вади криливи ризи, да обижда дребнаво- той все пак не е пожарникар или физкултурник, нито е *** от комунистическо семейство

200

Анонимен

преди 12 години

Защо ми изтрихте поста бе ***?Защото казах че Боко-тиквата е лъжец ли?Цензура ли има в Бг.Ще пиша до Съвета на Европа че в *** има авторитарно управление и цензура в медиите.

199

Анонимен

преди 12 години

да каже, ама не му отърва...или Цецко не му дава

198

high

преди 12 години

Трайков не можа да се пребори с некадърниците министри на финансите и външно. Как може Борисов да махне него, а остави смешниците Дянков и Младенов, които си нямат и идея за какво са там.Младенов постъпи грозно като каза,че те били спасили форума, а не било тяхна работа.А каква е работата на МВнР,др. Младенов? Каза,че посланиците не се занимават с бизнес, а в същото време каза, че трябвало да помагат.САЩ имат Уорлик да лобира, Англия имат British Council,а вие един форум не можахте да оргнизират

197

Вагнер

преди 12 години

Българинът Тр.Трайков изгоря,заради чифутските номера на Младенов.Бойко бе ти кьорав ли си бе????????????????????

196

Бай Тошо

преди 12 години

Трйчо е пич!

195

Стария

преди 12 години

Николайчо, синчето на ДС-ченгето,излезе чист от мелето,изучил е на баща си номерата,как да натопи другаря си и да му стовари всичко на главата.

194

-

преди 12 години

Трайчо е свестен! Борисов се изложи тоя път, а Младенов е едно ***...

193

Стоян

преди 12 години

Николай Младенов е човек от номенклатурата. Просто прочетете биографията му. Не бих седнал и една бира да изпия с него., като я чета и ми прилошава.

192

Анонимен

преди 12 години

Стратегически теми да се обсъждат. САЩ, високомерно ни смятат за "***" територия, нямали са нищо общо с нас, освен с подстрекаването да се унищожаваме на Балканите, провокират НЕДОСТОЙНАта ни политика. Когато някой е зависим от ***-с, много лесно се манипулира-справка-мутра Бойко, пикаещ Румен.Да мислим със собствени глави. От анцунг и мутра никой не очаква нищо-пионки. Зад тях е Златев и Първанов.Съмнявам се, че Белене е национален проект.Ние, българите, сме мъдри-питайте-ще кажем.

191

Анонимен

преди 12 години

Руското предложение за финансиране на проекта за българската АЕЦ Белене" остава в сила, а самата централа може да бъде построена много бързо. Готови сме да вложим свои средства в проекта, при това колкото е нужно на правителството на България - 100%, 51%, 49%." Това заяви шефът на Росатом" Сергей Кириенко по време на форума Атомекс Европа", цитиран от РИА Новости.Според него това предложение е уникално, и няма как да не бъде уникално - с такива срокове и с такова финансиране, добави още Кириенко.Припомняме, че страната ни заведоха контраиск срещу руснаците на стойност 61 милиона долара.Преговорите между двете страни по строителството на централата продължават вече няколко години, но без особен успех. През месец юли Атомстройекспорт" заведе в международния съд в Париж иск на стойност 58 милиона долара относно дейности по изпълнението на проекта. В отговор на това от българската компания заведоха контраиск срещу руснаците на стойност 61 милиона долара. По-късно от руската компания Росатом определиха като правилен избраният от България цивилизован метод за решаване на въпросите около АЕЦ Белене".През юли месец вицепрезидентът на руската компания Генадий Тепкин заяви, че ако основният договор по проекта, който е за 6.3 милиарда долара, не бъде подписан до 1 юли, а строителството не започне до март следващата година, то това никога няма да се случи.Както и по-рано казахме, проблемите около строителството на централата трябва да бъдат решени в рамките на действащото законодателство, а ако не се получава, трябва да се действа по цивилизован начин, т.е. чрез съда, заявява източник пред агенцията.По думите му съдебните дела нямат отношение към продължаващите преговори по проекта.

190

maj

преди 12 години

ТОВА МОМЧЕ СЕ ИМА ЗА ИДЕАЛНИЯ ОБРАЗ САМО КАКВИ ПРОСТИ ИЗКАЗВАНИЯ МАЙ МУ Е ТЪЖНО ,ЧЕ НАПУСКА,А КАЗВА ПРАВИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА,АБЕ ЗАЩО ВСЕКИ МЕЛЕ И ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОСЯЦИ,НАРКОМАНИ,КЛОШАРИ,МАФЬОТИ.

189

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ Е 10 МИЛЯРДА ПОЕТИ ОТ РУСНАЦИТЕ КЪВ ТИ БЕШЕ ПРОБЛЕМА . ТРАЙЧО НЕЩО НА ТУРЦИТЕ ЛИ ИМА ДА ДАВАТЕ .

188

Анонимен

преди 12 години

аве трайчо нали руснаците казаха ,че ще правят аец белене без пари и ,че бургас александруполис 100% руснаците ще го финансират КОЙ ЛАЖЕ НЕ ВЯРВАМ ДА СА РУСНАЦИТЕ .

187

Анонимен

преди 12 години

В началото на тази седмица в руски медии се появи съобшения за отегляне на Бг от проекта АЕЦ Белене.............. явно това е причината, мутрата все пак си е човек на бившите тайни служби и явно има намерението да продължи този безсмислен проект