18

Оная Мара

преди 12 години

Има ли *** който да повярва че върнатите 600 хиляди са единствените бонуси на управляващите? И някой най-накрая няма ли да извади "оня списък" (истинския) с раздадените пари!

17

Bo143

преди 12 години

Много червена *** в тези коментари,Бойко може да е всякакъв но не бяга от отговорност и е с твърда ръка.А колкото до спекулациите червените наистина са най добрите. От 3 години постоянно казват, че след няколко месеца ще фалираме ама някак си се не се случва и умират от яд.пп. И станишката говореше, че кризата България няма да е засегне ама малко ни хвана по бели *** а за това не са виновни от ГЕРБ

16

Анонимен

преди 12 години

Кви пари искаш от Катар, бе!Я , наш Младенчо каква хубава екскурзийка организира! Бат' Боко го похвали!

15

Анонимен

преди 12 години

Борисов излезе морален победител от тази ситуация. Не можаха да го окалят червените и този път. Върнаха парите и съвсем резонно, Борисов поиска и хората от Тройната да направят същото. Но те отказаха.

14

optimist

преди 12 години

И аз вярвам и подкрепям Борисов и ГЕРБ!

13

Фен

преди 12 години

На потока от глупотевини, които изрече ББ пред БНТ няма какво да се каже.Разбра се само едно, когато го попитаха за "участието" на ГЕРБ в "ония пари" за пиара, скочи като ужилен. Накара се на водещата и до края на интервюто не можа да си "събере мислите". Видя се от хиляди телезрители.Или въобще, пролича паниката обзела правителството на ГЕРБ и усещането за "малотрайност".И крайно време е. Бойко, казвам ти хвърли си оставката! Не те харесваме вече нито у нас, а напоследък и в чужбина

12

Анонимен

преди 12 години

ЧАКАМЕ ОСТАВКАТА НА *** ДЯНКОВ И ЦЕЦО КРАДЕЦО.

11

I az

преди 12 години

Върнете парите за екскурзията до Катар! Това също са наши пари! Плащайте си екскурзиите със собствени средства! Защо да плащам за тумба крадливи типове наречени "бизнесмени" да си водят жените, децата и т.н. в Катар за моя сметка? Колко пари струва екскурзията!!!!?!?!?!?!?

10

Анонимен

преди 12 години

" Това прави такива като нашите приятели в Катар - много богати... продължи с размишленията Борисов."Недей скромничи, какви приятели? Те на теб са ти братчеди, виж им боята!

9

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХАХА, ПП ГЕРБ върви към закриване поради липса на кадърни кадри в управлението. Всички тръгнаха да подават оставки, лалала. Слънцето грее, оставките валят. Радост за българина!

8

платен драскач

преди 12 години

Страната се тресе от скандали, икономиката потъва, цените растат, резерва е опоскан, еврофондовете са блокирани неофициално, чужди инвестиции вече 3 години няма никакви, безработицата расте, доходите са замразени безсрочно, междуфирмената задлъжнялост се увеличава, лошите кредити се увеличават. Гарантирано от ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 12 години

това е най-голямото признание че правителството не работи - всички трябва да си тръгнете в *** колона, начело с вожда . на него обаче кой ще му посочи вратата ? явно отсвирването в Катар му е дошло в повече ,и сега си го изкарва на всички .. жалко че не вижда истинските причини и не търси вината в себе си

6

възмутен

преди 12 години

До 5 - Няма проблем! Първо обаче искам да излезе списъка с взетите бонуси при БСП. Искам Бойко Борисов да извади този списък и да си видите лакомите управляващи сега! И вашите какво върнаха - на фона на стотиците милиони левове, хвърлиха шестотин хиляди и ви замазаха очите!

5

Анонимен

преди 12 години

"Някакви хорица са работили като технически лица там, допълни Борисов по повод замесването в скандала на експерта на ГЕРБ Росица Велкова и бившия съветник на Симеон Дянков - Ивайло Георгиев."Хахахаха ... значи Станишев бил крал, а някакви хорица от ГЕРБ са припечелвали по малко покрай кражбата, но с честен труд. И ако действително е било кражба, те изобщо не са разбрали за това! :)))Тиквооо, тикво. Що не си остана в Банкя да си гониш прасето с филия мас в ръка! ;)

4

Анонимен

преди 12 години

Браво Борисов. Само така. Хората те подкрепят!

3

за 2

преди 12 години

Връщайте парите, а не се обяснявайте.

2

възмутен

преди 12 години

Бойко, *** сте отвсякъде! Първо - нали щеше да вадиш бонусите на Тройната бе?Или те достраша да не се види, че в пъти повече лапате от държавната трапеза! За горивата също ви видяхме, че сте налели с пъти повече пари за литър гориво, отколкото е била пазарната цена. Да не говорим и за скандала с австриеца, където май май Моника си е декларирала навсякъде всичко и си е платила данъците, докато Велкова даже и оборотите не си е заприходила, камо ли данъци да е платила. Провал отвсякъде!

1

Анонимен

преди 12 години

Вярвам в Борисов !