162

Гергана

преди 12 години

Успех, Нана! От сърце ти желая сили и успех в борбата! Нямаш избор, трябва да успееш!

161

Журналист

преди 12 години

Браво, това е да направиш рейтинг от собственото си страдание!

160

Анонимен

преди 12 години

Защо вдигате кокалите на умрелите?Никой не им отрича качествата.

159

Анонимен

преди 12 години

Тази година се очаква нови 30 хиляди души да се разболеят от рак в България. Шокиращото в случая е, че повечето от тях няма да получат адекватно лечение и в крайна сметка ще умрат. Това е истинският шок на рака, а не някаква сълзлива история по телевизията!

158

до 172

преди 12 години

То всеки има кусури, но Васа беше институция, рядко се срещат толкова ерудирани хора!

157

АНТОАНЕТА

преди 12 години

Усещането е ужасно когато чуеш тази диагноза.Само този който не я чувал може да говори с пренебрежение за това.Надявам се да има грешка и това се случва.Ако не лечението продължава

156

анонимен

преди 12 години

тя покойната Васа беше света вода ненапита... Бог да я прости, но и тя си имаше кусури, яла съм и попарата..

155

анонимен

преди 12 години

ами нали съпругът и е англичанин, защо не отиде там да се лекува, може би имат и апаратура и лекарства.

154

Реалист

преди 12 години

В природата има равновесие...Иван и Андрей, заедно с Нана, целенасочено убиха Васа Ганчева...Сега тръгнали да реват! Не става така, милички, мен лично не ме разчувствахте. Имате средства, изпратете Нана в чужбина и дано Бог й помогне да се излекува! Но такъв смешен плач - не, мерси!

153

Анонимен

преди 12 години

Дръж се Нана. Не се давай на някаква си *** болест. Ще успееш!

152

Анонимен

преди 12 години

Преди две седмици Нана се "хвалеше", че пуши по 3 кутии цигари на ден...Днес реве по телевизията, все едно е единствената болна в България...Желая й успешна борба с рака и оздравяване!

151

MINDJO

преди 12 години

NITO SHTE SI PARVATA, NITO SHTER SI POSLEDNATA DETO SE E RAZBOLIALA OT RAK!!!

150

к

преди 12 години

Колкото и да е силен човек такава диагноза го смазва тотално,дано намери точното лечение жената,да оздравее и дано се намери лечение на рака,това е болест,която не трябва да пожелаваме и на хората които ни мразят

149

Бай Ламби

преди 12 години

Брао бе лицемериии ... само Нана ли е с рак? Тая година се очакват над 30 000 нови случая на заболявания от рак в България - за всеки един от тях ли ще пишете или само за известните ни псевдозвезди? ...

148

Мария

преди 12 години

Нона,за Бог няма невъзможни неща.След 5 дни в кома изписаха моята свекърва да почине в къщи.На третия ден след като я взехме започна сама да ходи и вече е добре.Лекарите казаха че това е чудо.Това се случи преди два месеца. Моли се от сърце и Бог ще бъде с теб в тези тежки дни.Аз ще се моля за теб с цялото си сърце и душа и са всички които са в нужда.

147

neli

преди 12 години

Страшен бич! А ние си мислим, че имаме проблеми....Спирам да хленча, спирам да мрънкам за глупости. Здравето е най - важно, всичко останало са подробности.

146

Надя

преди 12 години

Винаги, когато съм те гледала съм ти се възхищавала. Бъди все така борбена и силна! Ти ще успееш! Трябва да успееш!

145

А

преди 12 години

Бесен съм, толкова пари се крадат в държавата, а не купиха съвременни технологии за лечение на различни форми на рак. В онкодиспансерите не се извършва качествено лечение. Скрито се извършват опити с хора под формата на помощ от израелски фирми. На докторите се дават титли и аспирантури.

144

пепи

преди 12 години

от сърце ти пожелавам да пребориш коварната болест

143

Tani

преди 12 години

Mila Nana,ti si prekrasen 4ovek.Ti 6te ozdravee6 mili4ka i 6te si gleda6 detenceto. Sveta Bogorodi4ke,pomogni na tova milo momi4e da ozdravee!