12

Hristov1984

преди 12 години

10 Все си мисля, че може да набъбне цифрата, съдейки по това, което съм виждал да се укрива във фирмите, в които съм бил. В комбинация с безработните, които бачкат там, а никой не води на работа може би има известен шанс. А и не вярвам това да се случва само в тези фирми.

11

Жоро-бг

преди 12 години

Освен това трябва да се има предвид, че в БГ има 2,5 милиона пенсионери които нищо не произвеждат а само искат да цоцат, освен това има един милион ***, които също нищо не произвеждат а само цоцат социални, крадат ток, железа и т.н., освен това има 700.000 турци които също са бедни и почти нищо не произвеждат, като се прибавят и децата, учениците и студентите, какво остава, че около 3 милиона работещи носят на гърба си 4милиона паразита.При тази ситуация няма как БВП на човек да е много висок

10

до 6

преди 12 години

Не си прав.В България има таван на пенсиите, който е незаконен.Хората, които са заслужили по закон големи пенсии не могат да си ги взимат.От там и ниската средна пенси в България.Щом са ти отчислявани пари за пенсия които трябва да ти осигурят висока пенси, трябва да я взимаш.А за това, че парите са откраднати хората не са виновни.Защо хората да плащат за чужди престъпления?Държавата трябва да конфискува имотите и бизнеса на новобогаташите.И да махне тавана на пенсиите.

9

до 9

преди 12 години

Никога няма да се вдигне производителноста със 50 % безработица и и алъш вериш на китайски стоки колкото и на светло да го вадим пак ще е толкова.

8

Hristov1984

преди 12 години

Жоро-бг Отговора на въпроса е когато си изкараме произведеното на светло, тогава производителността ни ще се вдигне в пъти. Отговор на въпроса кога ще ни вдигнат заплатите и пенсиите, за да направим първото, ще дадат партиите.

7

Анонимен

преди 12 години

И *** трябва да връщат едни бонуси ама се дърпат нещо явно иде световна пролет тоя път маите може би са прави настъпват лоши дни за банкери олигарси *** и всяка алчна ***

6

Жоро-бг

преди 12 години

До номер едно:много простоБВП на човек в Португалия 22.699ЕБВП на човек в БГ: 7.243EСредна пенсия в Португалия: 400ЕСредна пенсия в БГ: 132ЕСъотношението БВП на човек към средна пенсия е горе долу едно и също.И отговора е когато си вдигнем БВПто т.е. производителността с 3 пъти тогава и ще се изравнят пенсиите.

5

Do N1

преди 12 години

Ами то в БГ също много хора взимат 400 евра ... само, че не средна а най висока :)

4

Луд гербер

преди 12 години

Яааа, средната пенсия в Португалия била 400 евро?! А тя нали беше пред фалит и по пътя на Гърция? А ние като "отличници" и "по-стабилни" колко ни е средната пенсия? Май към 130 евро има-няма... ам че тя 3 пъти по-ниска бре?!?! При същите цени! Аааа не мой тъй, оказва се, че Бойко не ни лъже, че сме стабилни и сме добре... ама аз му вярвам де, нали съм луд на бургия и *** на умиране, и си имам ангажименти...ох обърках се... Само герб! Мачкай Бойко! Айде да си пия лекарствата, че стана късно...

3

Анонимен

преди 12 години

Ахмед Доган"Един от хонорарите ми падна на 1 милион лв."

2

българин

преди 12 години

А у нас колко оставки да искаме ?Ще останем без правителства и парламент...

1

Анонимен

преди 12 години

"Средната месечна пенсия в Португалия е 400 евро."Eeееххх кога ще ги стигнем...португалците.