54

до 50

преди 12 години

ЕС е най-голямата икономика в света и е нормално, нейната валута да е световната резервна валута.--Това е логиката на нещата. Въпрос на време!

53

qwerty

преди 12 години

Износител другия път, в Ротердам пристига и после до "изнасят" до други части на Европа. Ако са втория износител, тогава със сигурно са 1 вносител в Европа.

52

до 57

преди 12 години

Руснаците никога няма да клекнат на еврото,--Никой няма намерение да кара някого да кляка. Факт е, че процентът на еврото в руските и китайските валутни резерви се увеличава. Второ, руснаците и ЕС планират постепенно създаване на единен пазар, за ужас на американците. Особено сега с преизбирането на Путин нещата ще се ускорят. Точно затова американците инвестират огромни пари в създаване на руска опозиция. Съюзът ЕС Русия означава край на доминирането на САЩ, доларът става локална валута.

51

Анонимен

преди 12 години

Холандия, вторият по-големина износител в еврозоната след Германия :)) Германия, най-големина

50

Анонимен

преди 12 години

до 50Ти слушай Дилма,но гледай азиатския пазар!Руснаците никога няма да клекнат на еврото,но в Азия е 2/3 от населението на земята(Индия)....Така ,че се замисли малко...А долара печели когато се отказват от него до определен момент и като скочи.....Не случайно се проси нова война в Иран...

49

?

преди 12 години

Тук някои агитират да не се купуват холандски стоки. Аз знам само за холандски цветя, и семена за зеленчуци и цветя. Семената им са отлични. Та какви други холандски стоки има на пазара?

48

Ангел

преди 12 години

Айде Холандци ,Немци ,Французи връщайте се към старите си валути.И аз със една стабилна къса позиция Евро/долар да стана милионер за нула време

47

до 50

преди 12 години

Даже една Гърция да излезе от еврозоната доверието на инвеститорите към тая валута ще се сгромоляса с не знам колко пункта не пиши глупости.

46

бойкот

преди 12 години

заради такива като този изпразнен *** от 3 месеца не купувам нищо холандско

45

Анонимен

преди 12 години

Туй мизерно създание Холандия е сбирщок на генномодифицирана биомаса. Един читав не вирее там. Да ги залее морето дано.

44

Анонимен

преди 12 години

Абе нека излезнат бе!Още по-добре!И от НАТО нека излезнат и тогава ще им обявим война и като ги превземем ОЛЕЛЕ!!!!

43

до 42

преди 12 години

Купувайте рубли, еврото ще се сгромоляса главоломно--Днес Дилма Русеф критикува еврото, че измества другите валути и има все по-голяма тежест. Нито намек за сгромолясване, точно обратното! Еврото избутва долара като световна валута. Доларът се обезцени спрямо еврото, откак то се появи на пазара. ЕС е най-голямата икономика в света и е нормално, нейната валута да е световната резервна валута.

42

антиЕС

преди 12 години

Холандия=Содом и Гомора

41

до 43

преди 12 години

Ххаха усет Сорос надува цената на златото ти купувай още ли има наивници.

40

НИКИ

преди 12 години

ЯВНО НАРКОТИЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ НА НИКОГО.И ТОЯ МИРИЗЛИВ ГЕЙ ТРЪГНАЛ ДА ГОВОРИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ

39

Анонимен

преди 12 години

За съжаление ние пак заложихме на куц кон.Така е било и през втората световна война.Първо с немците,после с руснаците.Днес е същото,ама с валутите.Пак е война и ние пак сме в грешния съюз.

38

Анонимен

преди 12 години

Ако ги няма нашите *** в Холандия,ще си пръснат *** холандските "мъже" !

37

МИРО

преди 12 години

АМИ НАПРАВО ИЗЛИЗАЙТЕ И ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,ТЪКМО ЩЕ ИМА ПО-МАЛКО ГЕЙОВЕ,НАРКОМАНИ,*** И ***.И БЕЗ ТОВА ХОЛАНДЦИТЕ СТЕ НАЙ-*** ПЛЕМЕ В ЕВРОПА

36

Анонимен

преди 12 години

Китай ще завладее света!С помощ на Русия,Япония,Виетнам,Корея и всички с дръпнати очи.Руснаците по-близо до Китай масово учат китайски.Та валутата ще е съвсем различна,но фактите са си факти.Е *** имат усет и винаги инвестират в злато....

35

Анонимен

преди 12 години

Купувайте рубли, еврото ще се сгромоляса главоломно, а холандците ще си спестят 38 млрд евро наем във финансовата пирамида ееех.