219

Онзи

преди 12 години

Картофи ще садим, кокошки ще се развъждат, явно и надуваема жена да си купя ще се наложи и няма да влизам в никакви разходи.

218

ops

преди 12 години

Май ще чукаме с други яйца......

217

bob

преди 12 години

Пак спекула.....май ние сме я измислили !

216

Анонимен

преди 12 години

У нас всичко е х2, а доходите са /5

215

овчар

преди 12 години

предлагам още повече да се дигне цената, не само на яйцата , а на всичко от първа необходимост и да се намалят заплатите , та да измре тоз български народ, щото държавата няма нужда от него и да ни закрият като държава, оказва се , че да караш автомобила си в БГ е направо лукс, като се има предвид съотношението цена гориво/заплата :((((((((((((((((

214

гербераст

преди 12 години

Аз нали си взех бонусите-какво ми пука кой можел и кой не можел да си купувва яйца!Бонуси и държавни поръчки с комисионни-това е истината!

213

Чулев

преди 12 години

При истинска пазарна икономика цените биха се регулирали автоматично и за кратък период.Така е по теория. Но това нашето не е пазарна икономика, а дирижиран пазар, в който пазар не всеки може да влезе и да продава свободно. При това положение се налага защита на потребителите от държавата.Това е страната на скъпотията. В която всичко се качва и после пак се качва. Просто не купувайте!Велик ден, не Велик ден - ограничете се само с необходимото.

212

ЕС-НАТО ориентиран

преди 12 години

Голяма работа че яйцата са скъпи, другите неща да не би да са евтини? Важното е Бойко да мачка комуназите ! Не щем вече масквочи, а шевролети!

211

Чулев

преди 12 години

В Италия при заплати 1000-2000 евра, яйцата са по 22ст а в България при заплати 270- 350лв за по 40ст??????А да не говоря колко много безработни българи има. След като 2 яйца са по скъпи от един хляб, безработните поради липса на работни места както ще предпочетат да си купят за Великден?! 2 яйца или 1 хляб?

210

петела е женски

преди 12 години

всички дето тук се петелчите,че нямало да купувате яйца,дали няма да си вземете пак по две кори за великден,всъщност търговците на това разчитат,че българина много се репчи на маса и по форуми,но после кротко отива и си купува и яйца и всичко

209

я да питам

преди 12 години

дали пък не ни готвят промяна на курса на еврото двойно,т.е.1 евро за 4 лв,така пак яйцето ще е 0,10 евроцента,дано греша,но на това ми намирисва,резерва свърши,няма с какво да се плати външния дълг,вдигнали са мерника на Сребърния фонд...

208

ohhh Ganyo

преди 12 години

Tipichno po Ganyovski e v BG.Navsyakude po sveta predi praznicite stokite poevtinyavat, samo Bay Ganyo ne vliza v takt s tendenciite !!! Loshooooo ! Kato vulka e - ne si smenya nravite.Sorry za latinicata.

207

Анонимен

преди 12 години

Щастливи кокошки-нещастни българи!Е БА*ТИ НЕЩАСТНИЦИТЕ СМЕ! Най-лесното оправдание Е.С.! ВИНОВНИ СА ТЕЗИ ,КОИТО НИ НАБУТАХА В ТОЗИ ФИЛМ И В ИМЕТО НА СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОПОЛУЧИЕ,СЕ ГАВРЯТ С ЦЯЛ ЕДИН НАРОД!!! ДО КОГА???

206

до 253

преди 12 години

Не съм пич,а пичка и следващият път смятам да гласувам за "лудият"Волен напук на всичко и всички.И тъй и инъче децата ми нямя да се върнат от Англия където яйцата са около 20 ст. така,че вече нищо не губя.

205

Анонимен

преди 12 години

У нас всичко е х2 за по-лесно да се смята

204

до 255

преди 12 години

КАТО ГО НАПИСА ПРАВИЛНО,ДА НЕ СИ ГИ КуПИШ ПО 20 СТ.НЕ ТОВА Е ВАЖНОТО!!!

203

нцънцънцъц

преди 12 години

Бойковистите на превърнаха във крепостни селяни и роби във собствената си държава ,и едно уточнение не сме били под турско робство а под османско владичество има голяма разлика ,честито

202

Анонимен

преди 12 години

249Бастунеее,Костов е толкова икономист колкото и *** е бял!!За такива леваци като теб -"съчки събирам,пръчки намирам"

201

Стилиян

преди 12 години

ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА Е 4-5%. ХАХАХАХААХАХТИЯ НАПРАВО НИ РАЗКАТАХА.

200

до 183

преди 12 години

Личи си ,че си хортуваш с кокошките,пише се кУпувам,а не кОпувам