13

princess

преди 12 години

Тогава как ще си тръгне Асад, както предричат мнозина?"Надеждата е, че той или ще се оттегли сам или ще бъде принуден да се оттегли от собствения си народ".ABE RAZBERETE,4E NARODA PODKREPQ PREZIDENTA.Hilari moje da i se iska Bashar da si tragne,no tova nqma kak da stane,taka 4e Hilari gubi obzalaganeto i 6te i go.......ha 4estito

12

СЮЛЕЙМАН ОСМАНОГЛУ

преди 12 години

ТАЗИ СТАТИЙКА е дезинформираща и манипулативна.Целта й е да манипулира съзнанието на българите в антисирийска посока.Бил съм няколко пъти в Сирия и ви уверявам, че написаното е далеч от истината.Сирия е светска страна, не само защото действащото законодателство се основава на светски принципи, но и самият манталитет на хората е изключително светски, а не религиозен за разлика от останалите мюсулмански държави. Затова единствено в Сирия съжителстват без никакъв проблем хора с най различни религии и религиозни направления. За сирийците няма никакво значение кой каква религия има. Това, че имало 10% християни и 12% мюсулмани алевити, за обикновенияп сириец няма никакво значение, защото знае, че от най-дълбока древност тази земя е била кръстопът на народи и религии, и е свикнал от давна с тази човешка пъстрота. Толерантността е в природата на всеки сириец.Затова усилията на западните пропагандни централи да насаждат релитиозна нетърпимост и на тази основа да насъскват хората едни срещу друти, се провалиха напълно.Всеки сириец знае например, че във войската има както генерали мюсулмани сунити, така и генерали алауити, а също и генерали христиани. Последните, например, са четирима.И подобно разнообразие има във всички области на обществения живот, без това да предизвиква отрицатерни реакции.

11

Чугуниц

преди 12 години

Бясната световна шайка някак си омеква. Обяснявам си това така: Башар Асад държи пленници, които уличават много държави в незаконна агресия. А в доста от тези държави /Франция, САЩ/ властта е аталувана сериозно от опозицията. Ако се появят доказателства за международно престъпление - тайно нахлуване - може опозицията да го използва.

10

1

преди 12 години

Сирия няма нищо общо с Египет, Либия и останалите държави от този вид. Сирия е в степени по-интелигентна, по-модернизирана и по-светска държава. Може би най-добрия модел на управление в мюсюлманския свят. Позицията и на съюзник на Русия ще препъне опитите на американците, които поради вродената си политическа тъпота искат да приложат същата схема, както в Либия.

9

петър ненов

преди 12 години

браво на асад истински държавник а не като нашите национални предатели и дупедавци...и империята сащ ще си отиде и тогава тези безгребначни *** къде ще се дянат....

8

Анонимен

преди 12 години

Няма чужденец, който е посетил Сирия и не се е влюбил в тази страна.Сирия е с много добре развита инфраструктура,здравна система, завидна пенсионна система и с почти безплатно образование. Нищо общо с египетската беднотия и либийската простотия.Интелектуален елит е на много високо ниво.Ще бъде жалко, ако бъде съсипана тази хубава държава и дадена на ислямистите.

7

Анонимен

преди 12 години

Мачкай американците Асад!!!

6

Патриот

преди 12 години

Подкрепям Башар Асад срещу алкайда/цру

5

Анонимен

преди 12 години

Как беше?Не се меси на чужда маса,че ти ще платиш сметката!Оставете Сирия на сирийците!

4

Анонимен

преди 12 години

1, ако не си бил никога там, няма как да знаеш наистина, че там живееха много по-добре от нас, по-спокойно, по -осигурено и по-сигурно, преди да им внесат "демократично мислещите опозиционери", добре въоръжени и командвани ясно от кого

3

рицар

преди 12 години

Не е вярно, че народа гладува за сметка на принцове. Това е преднамерена манипулация.

2

sombody

преди 12 години

Той обаче е обречен, защото представлява последният миноритарен режим в Близкия изток", каза Ландис. Ne ne, toi ne e posledniqt.Ima oste Sauditska Arabia, Katar, jemen, Emiratite. i kolko oste mnogo.

1

Анонимен

преди 12 години

Или по-скоро, народите около Сирия ще видят, че могат да се опънат на еврейските подли превратчета, че не е невъзможно да защитят начина си на живот!Вместо тази харпия Клинтън да пророкува бъдещето на Асад, да си погледне в нейния двор -дали пък краят на нейния мандат не е по-близо от този на Асад? хехе!