78

ССС

преди 12 години

СИГУРНО Е ПРАВИЛ БИЗНЕС С МУТРИТЕ ЗА ДРОГА

77

Баровец с Г55амг

преди 12 години

Честит празник на всички българи!!!Като наръгаха Бага всички викахте тоя е мутра,лихвал а дано умре,като наръгаха момето от Перник тоя Илко национален герой не бил виновен затова че е отнел човешки живот.Сега полицая бил виновен,бил мутра,да го увоняват и не знам си кво още.Егати вижданията имате.За мен Дъмпела,Илко и този който е бил полицая са за затвор.

76

Михаил Саакашвили

преди 12 години

Налага се прилагането на"грузински вариант"- уволняването на всички "полицаи" до един и пълната им замяна с недокоснати от тях истински полицаи. Няма как!!! Излиза че, от 20-30 години, престъпността е в полицията и полицията е в престъпността, полицаите са престъпници и престъпниците са полицаите.Саакашвили

75

petio marionov

преди 12 години

Q da vidish ti. kuka bez uniforma :) ne e sushtoto kogato si bez kolegi i pistolet, ima i po silni ot teb mai ;p. Chestit Praznik Bulgari!

74

Анонимен

преди 12 години

полицаите по принцип са доста прости и ограничени хора, супер арогантни и обичат да избиват комплекси правейки се на велики... пълни ***

73

Анонимен

преди 12 години

Тъй де, ченгета и бандюги заедно се пийват по нощите!

72

Анонимен

преди 12 години

Жалко за полицая,че въпреки не ангажиран служебно се е притекал вероятно на помощ но на някой не им харесва да има дисциплина,ред и законност и затова плюят по хората на реда.

71

РРР

преди 12 години

И в статията си го пише, че ушевия се е сбил първи. То са били закани и фукни, че е полицай и т.н... А и ушевите са с нагласата, че могат да бият с право всеки както в районните го правят, ама този път не е познал... Хак да му е сега и да си ближе раните. Въобще не ми е жал за такава ***. То да не смее човек да изведе жената или да иде с приятели на заведение вече

70

new koz

преди 12 години

Истинските мутри са полицай-те, държат се така, изглеждат така, занимават се с рекет, убийства, кражби, продажба на акцизни или забранени вещества, организират престъпни групировки. 99% от най богатите в БГ са полицай или от друга имаща власт държавна структура. Президента ни има 100 милиона $, а не е произвеждал нищо, нито е изобретил нещо.

69

new koz

преди 12 години

В белите страни полицайте които не са на работа, не са полицай.

68

Старшина Ушев

преди 12 години

Завистливи пъпчиви ***

67

инсп. Ал. Георгиев

преди 12 години

Честит празник на всички българи .Да се преклоним пред тези които дадоха живота си за свободата на един народ. /за щастие те не криеха имената си като повечето герои от този сайт/Иска ми се да вярвам,че повечето хора в тази държава не се чувстват щастливи от нещастието на друго човешко същество/пък бил той и полицай/.

66

Анонимен

преди 12 години

Само едно не ми е ясно, как може да се радват , че са пребили полицай в центъра на София, при положение че Полицай след побой е с опасност за живота, 99,9 % от писателите в този форум на негово място вече щяха да ги опяват, е тва ли е радостносто и хубавото???? Че има и *** сред куките е ясно, но въпросът е друг, не смятате ли?

65

86

преди 12 години

За него не знам, но аз трябва често да се занимавам тия тъпуци щото ми е такава работата. Е напълно е вярно, че са мутри в униформа. Комплексар до комплексар които се чудят само от къде да гепят и кой да рекетират, а си въобразяват, че като са сложили фуражка са над закона. А доказателството е милиционерския субект от статията - с прибраното от рекет отишъл да се прави на велик из нощните заденения. Е този път просто е ударил греда и не е нацелил човека :))). Дано го уволнят!

64

Анонимен

преди 12 години

Какво ли може да ме изненада още в бугаристан.

63

Фех

преди 12 години

до 81/анонимен-"Полицаите били мутри, облечени в униформа"-за да напишеш такава глупост доста си брал ядове явно от тях. Да напишеш така за правозащитната система явно доста често си се срещал с тях или законодателството не ти е приоритет.

62

кой

преди 12 години

А кой ще пребие ЦЕЦО , кой ,кой ,кой

61

Багера

преди 12 години

Искам полицаите да се вземат в ръце и да изхвърлят мутрите от кръчмите. Писна ми да гледам мазни дрогирани муцуни които безчинстват и живеят с разбирането че сме в началото на 90-те. Дано се оправи момчето.....

60

Анонимен

преди 12 години

И аз пожелавам на полицайчето скорошно оздравяване. Но искам да го питам ,като все реват, че са им малки заплатите, що дири там, от другата страна на барикадата?

59

Анонимен

преди 12 години

Имало и добри новини! Оказа се, че когато полицаите не са на глутница, респективно не са големи мъжаги, и не ни бият и "самоубиват", могат и да страдат! Това е добре! Този се надяваме, че ще си вземе урок! Ако не, следващият път този етап може да се прескочи! Освен това пиянствал с бандитите! така че загубата не е голяма!