272

The Punisher

преди 12 години

Сега военните да го наградят с орден стара планина и да му осигурят служебна базука за следващи подобни инциденти, за да изкорени проблема, а не да ликвидира само последствията!

271

Анонимен

преди 12 години

ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ДА СЕ НАЗНАЧИ ПОНЕ ЗА ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР

270

славянин

преди 12 години

Ако *** влезе в къщата ти да те заколи и ти го убиеш по някакъв начин държавата и съдът на чия страна ще застанат - на твоя или на убития ***!? Отговорът на този въпрос ще покаже кой е най-големият ни враг!

269

Иван

преди 12 години

Браво на стражаря, добра работа.Награда и обществена похвала заслужава.Българската полиция да взима пример. И мен ако ме гони *** с брадва ще го застрелям при неизбежна самоотбрана.

268

dada

преди 12 години

Ama kak ni splotqvat takiva *** nqma 1 spor v1v komentarite , vsi4ki sa pozitivni i edinodu6ni :D

267

славянин

преди 12 години

Трябва да бъде награден с медал за заслуги към отечеството! В САЩ законът е такъв - ако хванеш някого в имота си имаш право да стреляш - води се самоотбрана и не се предвижда наказание ако убиеш натрапника! Кога и в България ще има такъв закон - тук нуждата от такъв е още по-голяма!?

266

Холандец

преди 12 години

Както в европейска Холандия, така и в България трябва да има сайт, на който всички граждани от цялата страна да вписват *** безчинства и престъпления. Само така ще лъсне огромната *** престъпност и тормоз над беззащитните Българи.

265

ivanandreii

преди 12 години

БРАВО НА КОЛЕГАТА.ГОРСКИ СТРАЖАР НА ГОДИНАТА.БОЙКО НАГРАДИ ГО

264

Samo minavam

преди 12 години

Имало още мъже в тази държава.Браво горски.

263

Доволен

преди 12 години

Най-после една добра новина. Браво на горския, браво! А бе има още държавни служители в България, които си гледат работата, ама са много малко. Да бъде награден за пример на останалите, а *** ни братя, които си позволяват да нападат държавен служител, веднага на прокурора, ама веднага.

262

Той е

преди 12 години

Този човек е свършил добра работа. Да го въоръжат както трябва и да му пуснат Цар Киро, Кировица и останалата *** около тях. Трепане, дране и кожите да се предадат на Уорлик. Хора като горския стражар заслужават бонуси, по 10 000 лева за всяка съборена черна мишена. Така ще отървем от тези *** и ще изчезне онова гърлесто хъхане. Браво горски.

261

И друго...

преди 12 години

По-добре България да бъде обезциганена,отколкото да е обезлесена!!! Горският-и премиер и президент!!!

260

!!!!

преди 12 години

Найденоф,да го награди,или най-добре да му преотстъпи креслото!!! А уорлик-да го д...!

259

Vanish

преди 12 години

Стрелял няколко пъти, а само един мъртав ***, хабиме муниции! Един куршум, един *** по-малко, това е формулата!

258

Браво и от мен !

преди 12 години

поздравления за горския стражар и от мен. Да е жив и здрав и да продължава все така правилно да стреля. Гората е пълна с такива мишени. Ако е необходимо да му дадат и "Калашников" и много патрони, направо цели сандъци. Той е един добър българин. Още веднъж браво ! Поздрави и за цялото ти семейство.

257

награда

преди 12 години

Да бъде награден стражаря най-малко с две награди .Първата за отлично изпълнение на служебните задължения с парична награда поне една месечна заплата.Заслужава я. Втората награда да бъде орден "Стара планина" за заслуги в опазване на народното богатство-сиреч гората и като наистина ДОСТОЕН българин.Само да посмее някой да го укори,ще види нанагорно!

256

Анонимен

преди 12 години

Браво на горския ,но какватао сме *** държаца ,сега ще го съдят До там стигнахме с тези политици .Боко ,чакам изказване .За това ще наградиш ли горския и ще му платите ли почивка за да се съвземе след добре свършената работа .

255

мак

преди 12 години

Смел човек е този горски, поздравявам го. Но дано да не го осъдят, че стреля вместо с голи ръце да се бори с тълпа ***. Мисля, че точно така ще стане, ще го обвинят, че е превишил правата си, *** ще се превърнат в жертви, а той в подсъдим.

254

Хан Крум

преди 12 години

Браво, Браво, Браво на човека изпълнил служебните си задължение за разлика от страхливите милиционери.По често такива новини. Топлят ми сърцето.Призовавам правителството за, което гласувахме да разреши отстрела на вредителите по дървесината и кабелите и ще видите колко бързо нещата ще си дойдат на мястото.

253

Анонимен

преди 12 години

ето това е НОВИНА!!!