132

Април1876

преди 12 години

Да, той ги е плел..И ги е връзвал на карачките на войниците си!! За да им цъфтят паламарките и да им се радва като истински ***..

131

до македонец

преди 12 години

Аре ходи си в някой анадолски форум или там у вашите слески форуми- к'во ни цапаш нашите тук с *** разсъждения??? Као ми се цъфнете тук "макета" , *** всичко. Хайде марш оттук...ЕС и НАТО през крзи макарон...хахаха

130

Makedonec

преди 12 години

bolgari, nemate pravo na zbor. Vcera na istiov ovoj sajt, gi procitav slednive dve ***: site prostitutki vo belgija i holandija se od bolgarija i romanija; pesnata za evrovizija od bolgarija e nekakva ciganka. Dali mislite deka treba ovde da komentirate?!?!?

129

Анонимен

преди 12 години

Пежо и Пендовски са стааари македоснки герои!!

128

Анонимен

преди 12 години

от ден на ден албанците ми стават все по - симпатични...:)

127

Анонимен

преди 12 години

ами кой друг освен него ще е измислил мартениците?ако не е той ще да е бил бог македон :)то и когато кандидатстваха за Гинес с бонбена чорба казваха че е било любимо ястие на техния Сашко само дето не бяха се сетили че боба е внесен от Америка след откриването и:)но пък като се замисля колко му е докато е бил в Индия Сашето да е прескочил ей така за малко до Америка колкото да си вземе малко боб за любимата му чорба :)

126

Анонимен

преди 12 години

Доколкото знам Хан Аспаруховски и Хан Крумовски ги има в учебниците на нова Македония...Даже сигурно и Божият Син се казва Исус Ристовски...Смех,бате...

125

Анонимен

преди 12 години

-ДОРИ И ПЪРВИЯ ГЕЙ Е МАКЕДОНЕЦ----САШЕТО МАКЕДОНСКИ СЕ КАЗВАЛ...И КАТО ТАКЪВ ПАЛАВНИК Е ПЛЕТЯЛ МАРТЕНИЦИТЕ И НАИСТИНА ГИ Е ВРЪЗВАЛ НА ПОЛОВИТЕ ОРГАНИ НА ВОЙНИЦИТЕ СИ С ПОХОТЛИВА И НЕЖНА УСМИВКА.А ТЕ ПОСЛЕ МУ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАЛИ КАТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОНИКВАЛИ В НЕЦЕНЗУРНОТО МУ ОТВЕРСТИЕ ДЕНОНОЩНО......-ПРОПУСНАХ ДА КАЖА ЧЕ ЛИЧНО БАЩА МУ-ФИЛИП---ГО Е НАПРАВИЛ ГЕЙЧЕ ОЩЕ В НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ.....

124

Harmony

преди 12 години

На седмия ден от танцуването може да разбера,може и да не разбера :)

123

Българин

преди 12 години

Споко Македонци - пичове сте! Съвет - разкарайте си некадърните политици сърбомани и бъдете приятели на България! Само така можете да чакате нещо добро. На никой друг не му пука за вас...Честита Баба Марта!

122

Анонимен

преди 12 години

Леле тия българи от Македонско направо изкукуригаха вече!Е не може никой вече да ме обеди че тия шашавелници не са БЪЛГАРИ!А да им е честита и на тях Баба Марта!

121

до 157

преди 12 години

Естествено, че са откриватели на мартеницата, нали и те като нас са българи... А и ако *** Ценов(доктор, чийто трудовете са били признавани и от Хитлер, изгонен от България от комунистите и починал в Германия) е бил прав за произхода на българи и македонци, ще се окаже, че Александър Велики е бил македонски българин, който се е гърчеел и тогава нищо чудно да е вярно, че е връзвал мартеници на войниците...

120

Мария

преди 12 години

ХА-ХА-ХАААА! И мартеницата ли е македонско откритие! Егати комплексарите! Тия са откриватели на всичко, що съществува! Големи са смешници. Приличат на мравка, която показва мускули, за да изглежда по- значима.

119

анонимен

преди 12 години

Александър Македонски си е чист грък, а не македонец. Македония тогава е била област на гърция, а след много векове половината е била българска, тъй, че едната половина са чистокръвни гърци, а другата чистокръвни българи ! Не ме учудва ако и Аспарух се окаже македонец. Действително, че на света няма по-лумпенизирано племе от македонците. Жельо Желев е за трепане дето първи ги призна !

118

Анонимен

преди 12 години

Ще падна от смях с този Александър ***, който е измислил всичко, включително и кибритената клечка. А зомбираните фиромци не си ли задават въпроса, защо тази стара Мартенска традиция отдавна не се поддържа във Вардарска Маскедония, както е в цяла България ? Нали уж Алексадър я е измислил мартеницата ? Или те са "забравили" подобно на езика му и "традициите му" ?

117

българин

преди 12 години

Майка ви *** македонски *** неблагодарни!!!! Първи ви признахме кирливата държава, като шихтерите ви стигнаха до Скопие танкове и оръжие ви пратихме. Бутаме ви за ЕС и НАТО, даваме ви български паспорти, а вие си оаквате бъдещето. *** НЕБЛАГОДАРНИ!!!!

116

Анонимен

преди 12 години

Бе то като се замисля Александър Македонски е бил ако не първия, то поне най-успелия *** в света. Няма да се изненадам ако първата *** е негово дело.

115

Анонимен

преди 12 години

Тези и те не се спряха.Да ама не,този път от сигурен източник знам,че Лили Иванова ги въвела и връзвала на войниците

114

Гражданин

преди 12 години

Нека македонците и северно корейците да се разберат кой от тяхните вождове е създал света та да се знае вече :)))))))))) Само да не стигнат до война

113

Кирил

преди 12 години

Аз не мисля, че обидите са помогнали на когото и да било. Всеки има право да бъде такъв, какъвто иска да бъде! Друг е въпросът, че подобни статии нарочно се въртят, за да създават настроения. Иначе на всеки му е ясно, че написаното е шит, не се съмнявам, че и на средноинтелигентния македонец му е ясно това нещо. Въпросът е не в това, а в масата... Вместо да се водят безсмислени и подигравателни разговори, по-добре да обединим усилия, тези които имаме малко мозък и да напишем заедно историята си!