485

Анонимен

преди 12 години

557, изнерви ли се вече? айде сега *** да пийнеш, като го докараш до 2 промила ела пак да си поговорим ;)

484

Анонимен

преди 12 години

549, не се пъни, с каузата против турците няма да помогнеш пернишките пикльовци да ни станат по-симпатични... тук основното е алкохола и това, че лекенцата може да са били много добри дечица, ама с 2 промила в кръвта стават други хора....

483

до 553

преди 12 години

Ти си рядко ***, момче, нали знаеш "Който търси - намира!". Всеки от нас се е напивал, но не всеки се държи като ***! И аз съм бил студент, и аз съм се прибирал пиян, но си отварям вратата, влизам и си лягам. Без да тормозя спящият ми съквартирант, който на следващият ден има лекции, без да светвам и изгасям лампата и да се правя на интересен! Още по-малко да го заплашвам и да събирам приятели, с които да го набия, защото "не можело да ми говори така"!

482

Анонимен

преди 12 години

547, не, това говори, че пернишките лигльовци са такава ***, че човека не е могъл да ги изтърпи дори един семестър...

481

до 545

преди 12 години

Ако в 3 часа през нощта върху теб се нахвърлят с юмруци три пияни ***, ти ще звъннеш на декана ли? Или ще пробваш да се защитиш, за да не се превърнеш в новия Стоян Балтов! Аз залагам на второто!

480

до 544

преди 12 години

Достатъчно е, че не съм от перник :))))

479

НИКОЙ

преди 12 години

Пиша този коментар въз основа на съседи на Илко! Не вярват!Набеден!Оф, тези съседи нямат компютри-разходете се до Добрия,уважаеми репортери от "Днес.бг"!

478

до 539

преди 12 години

Ти специално може да се оплачеш на арменският поп...Ако "пернишките тарикати" си бяха в леглата в общежитието, ако не бяха буйствали под влиянието на 2 промила алкохол, то наистина нямаше да има умрели! И аз бих пребил някое пияно ***, което ми пречи да си почивам и да уча, а все пак съм станал студент точно за това, а не за да се наливам с алкохол и да ритам вратата в 2 през нощта!

477

до 535

преди 12 години

"Ама не ми казвай, че си от София, щото това нищо не значи. "Значи, винкеУ, значи. Означава, че не съм от перник... ;)

476

Анонимен

преди 12 години

До 506 Я вземи се информирай малкоЗасега задържани са и тримата участници - Мартин Д., Илко Р. и Владимир Б.. Те имат видими наранявания от сбиването и не е ясно кой кой е наръгал и ударил. (dnevnik.bg/bulgaria/2012/02/29/1777451_vse_oshte_niama_zapodozrian_za_ubiistvoto_v_studentski/?ref=rss)Илко разказал на майка си, че е с надута глава, че и другите младежи имали сериозни наранявания. vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4607251

475

Анонимен

преди 12 години

Пишете едни неща, ама ей така, наизуст, без да знаете каква е ситуацията на практика. Защо не си бил сменил стаята, след като не са му харесвали съквартирантите?!?! Това да не е хотел, стаята може да се смени в края на семестъра, и то при положение, че има свободни стаи, което в УНСС почти е изключено, понеже няма места в общежитията за всички желаещи, какво остава за свободни стаи и т.н.!

474

Киро

преди 12 години

Историята е следната - некакви пернишки *** дошли в Сф и решили, че ще им мине номера с подкреплението, но уви не. Битови въпроси не се решават в 2 през нощта с близо 2 промила алкохол в кръвта.

473

Анонимен

преди 12 години

Е не питаше ли 528 от кой град е, бе винкеУ? Що и мен питаш? Някаква безсмислена статистика ли си водиш?

472

ввв

преди 12 години

Жалко и за двете момчета!Случката можеше да завърши с някоя и друга синина и наранено самолюбие.И все пак,мисля,че Илко е трябвало да стисне зъби и сутринта да си разрешат проблемите на ТРЕЗВО!

471

до 526

преди 12 години

Абе кой ти говори за перник, бе винкеУ!? Става въпрос за пияни ***! И от София някой да се напие и да налети на бой пак ще е ***. Ясно? Не е проблема че са от перник. Друг е въпроса, че винкеУите такъв имидж си създавате...И все пак няма никакъв смисъл само щото са от перник да защитаваш тия пияндурници, решили, че като са в Ст. град и сега е момента да си сменят кръвта с алкохол.

470

527

преди 12 години

Перник не е български град, много моля недейте да опетнявате името на България! Имам чувство, че хората живеещи там не се развиват интелектуално- остават недоносчета! "В Перник е било намерено дете, отгледано и възпитано от вълци Това е единственото възпитано дете в Перник!"

469

Анонимен

преди 12 години

пияните братя са тормозили момчетоима поговоркакаквото повикало такова се обадило

468

Киро

преди 12 години

Перник е клоака!

467

Луд си беше луд си о

преди 12 години

Като стане нещо все студентите са ви виновни! Днес имаше 2 случая за бой на футболни фенове и ученици, за тях нищо не се каза. От тях не ви ли е гнус?

466

още един луд

преди 12 години

съгласен съм на 100% с коментар 515!! В днешно време,студент=разврат и упадък..в 80% от случаите,не всички.