60

разумен

преди 12 години

Хубаво е тези "Капацитети" от Министерството на образованието да хванат дневниците и да вземат да влязат като редови учители , да им се струпат всички техни разпоредби на главата, да се белосват с подивяли и невъзпитани ученици, да учат такива дето от прогимназията са пуснати незнаещи, да оправят неизвинени отсъствия с " легални" бележки, да си затварят очите, защото Парите идват с ученика и никой не може да ги изгони и да се лиши от тези пари ! Това направиха от Минисъетството.Парата играе!

59

Анонимен

преди 12 години

ИГНАТОВ НЕ СИ ПОДРИТВАЙ ЗДРАВНАТА КНИЖКА,КАК БЕЗ КРЪЧМИ БЕ ?МИ ТИ УТРЕ ЩЕ ПОИСКАШ И НАРКОТИЦИТИ ДА ИМ СПРЕШ.ЕЕЕЙ АЛН КОЛУ,МАЙ БЪРКАШ В ДЖОБОВЕТЕ НА БОЙКО И ЦВЕТАНОВ,ВСЕЕДНО ТАНОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА

58

до:64

преди 12 години

Направо ме разби от смях ахахахаха

57

?

преди 12 години

е какво ако няма кръчми ще седнат да учат ли....?ще го правят ако искат *** си е *** и пияницата си е пияница независимо дали има или няма кръчми

56

студент

преди 12 години

На всички игнатовци тука им пожелавам да гледат филма"КОСА".

55

дрън-дрън герб

преди 12 години

Споко, както и при предишните убийства, герберите ще вдигнат пушилка и... всичко ще се забрави! Да не си мислите, че сегашния или предишния кмет ще влезе в затвора?

54

Анонимен

преди 12 години

Няма да поркат в близката чалга дискотека ще се наливат с домашен боздуган.Ще им го пратят мама и тате които са в дълбоката провинция.После сички ще се чудят що *** са се наковали като мотики и са се изпозаклали или изпозастреляли.Цялата история е много селяндурска забележете- напили се некви и като едни истински бо"рци нахлули с шутове и тупаници в коптора където живеят-после се развъртели и единя го наръгали с нож другите със сцепени тикви кой повече кой по-малко.Сменете им чипа не друго

53

razumen

преди 12 години

Цялата история с нашето образование и възпитание на подрастващите тръгва от училище.Не заради учителите дето са се хванали за главата да понасят разни глезльовци и да ги пускат от клас в клас учили недоучили .Това идва от Министерството на образованието ! Нали те намалиха контрола за неизвинени отсъствия, за " големите права " на учениците, за това че се правят ,че не виждат проблема с фалшивите мед. бележки, което още от малки ги учи на ЛЪЖА и ,че с лъжа може навсякъде и с простотия !

52

Хейтър

преди 12 години

Понеже е по-добре като се напият и да вършат същите простотии в центъра...Не е проблемът в отворените заведения, ако не там - ще са другаде. Проблемът е в неоткритите учебни и културни такива. Ако Студентски град стане средище на знание, то това ще променя нагласата и на самите студенти там, дори и поначало да са гамени.

51

студент

преди 12 години

Ми то по това се познава, че е студентски град!! Ти какво искаш - старчески домове там ли??

50

Анонимен

преди 12 години

Не може студентски общежития да са оградени от чалготеки, мутробарове, казина и бордеи. Никъде по света няма такава пародия. Какъв студентски град е това!?

49

студент

преди 12 години

Абе основателят на Кибернетиката - Норберт Винер се е напивал като *** в студентските си години! Стига сте плюли по студентите!! Или от пиене вече сте забравили вашите студентски години???

48

Анонимен

преди 12 години

Браво! Най-накрая съзряхте за истината!

47

Габи

преди 12 години

Друга е причината , проф.Игнатов, за тая ситуация и вие много добре я знаете: повечето студенти влизат с 2+ или 3- във ВУЗ-овете и веднаж влезли, знаят,че преподавателите ще ги изтикат в буквалния смисъл на думата да завършат висше образование. Затова хич не се напъват да учат и да придобиват знания. за тях това са 4 години на забави и пиянство. И за "опрашване" на колежките... А повечето свестни момчета и момичета от 10-ина години учат и средно образование в чужбина.

46

Отврат

преди 12 години

Аз си прекарвам 70% от времето в студентски град.Тука малко пресилвате нещата.Проблемът не в дискотеките,не е и в алкохола.Проблемът е в комплексите на българите.Немога да разбера защо всеки си мисли че трябва да доказва нещо.Кой им надува самочуствието на тия тапаци?Немогат ли да видят че всички са еднакви.Уча в унсс и мога ви кажс че от повечето ми колеги нищо нестава.Това е тъжната истина.

45

Анонимен

преди 12 години

Отново убийство на студент. Отново в Студентски град. Отново обещания за спешни мерки.Когато през декември 2008-*** година бе убит студентът Стоян Балтов, последваха масови младежки протести. Под натиска на общественото недоволство, тогавашното ръководство на Столичната община увери, че условията и правилата в Студентския град ще бъдат спешно променени. Обещани...ята бяха, че работното време на нощните заведения ще бъде намалено, продажбата на алкохол ограничена, безразборното строителство забранено, полицейското присъствие засилено, за да се превърне районът в истински студентски кампус. Кое от всичките тези обещания бе изпълнено?

44

Stan

преди 12 години

Да прехвърлят УНСС в Бургас :-) малко да живне нощния живот и тука ;)(

43

Киро Секирата

преди 12 години

Алкохолът е необходим на студентите! Помага им да забравят по- бързо, защото семестриалният материал е много!

42

баба

преди 12 години

От както почнаха да се продават изпитите, студентите не учат.Дошли са в София само да обикалят кръчмите . Родителите им пращат пари а те по цяла нощ скитат из студентския град.Трябва всички кръчми в студентския град да се закрият. Да отворят библиотеки. Съболезнования на родителите на момчето.

41

студент в УНСС

преди 12 години

Пък аз пия, щото нашия преподавател Иван Костов ни каза, че иначе икономиката ще фалира!