21

Анонимен

преди 12 години

ама тази противоконституционна партия още ли не е закрита?

20

Анонимен

преди 12 години

Тази държава се разпадна окончателно.Дори вече турци са спонсори на Левски.

19

Професора

преди 12 години

*** платени драскачи от ГЕРБ имат мозък само да плюят предишните,които са безспорни крадци.Но голямото НО е,че ГЕРБ дойде на власт с обещания да спре порциите на ДПС и БСП,а стана така,че се оядоха повече и от тях-справка жената на Бойко е милионерка продаде си банката за близо 400 милиона,а Доган взел мизерните 1.5Това дами и господа няма как да скриете,а именно,че Герб е част от същата мафия на БСП и ДПС.НФСБ-национален фронт за спасение на България(партията на СКАТ)това е надеждата!

18

Говедарин

преди 12 години

Бах маа му теа па колко са нагли...

17

ddt

преди 12 години

Бойко да не се прави на очуден,като че ли не е ставало с негово съгласие...

16

12

преди 12 години

Setili sa se ot etnicheskata partiq da uchat na moral.

15

Анонимен

преди 12 години

Щях да повярвам в искреността на ББ, като приканва всички да върнат парите, ако не бях убеден в арогантността на тази власт. Тази жена на снимката е само една малка част от проблема наречен "бонуси за 2011 г". Големия проблем се нарича некадърност на управляващия всички институции в държавата- ББ. Ако той искаше да не се раздават такива пари, или имаше и най-малкото угризение на съвестта, че в държавата няма за най- бедните, можеше да направи нещо абсолютно елементарно- решение на мин. съвет с което или да се забранят тези плащания заради кризата и всеобщото безпаричие, или поне да ги ограничи с таван до една брутна заплата в края на годината. Но той не е очаквал, че ще се разчуе и сега се прави на мъж, което не му отива.

14

Анонимен

преди 12 години

Местане,затвори си плювалника,твоят началник,купи ли си вече летяща чиния от боноси или забрави за Цанков камък,че си грозен ,грозен си,но сега си и нахален и по правило нахалните са и простаци!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Бонусче вземи и се оплачи

12

Дее Пасе

преди 12 години

бафмааму, ми то самия доган взе хонорар от 1 500 000 лева, без образование и без закон!

11

БГ

преди 12 години

Междувременно по-рано днес в кулоарите на парламента Корнелия Нинова показа сумите, които е получила като бонуси от "Булгартабак" в качеството си на председател на Управителния съвет на дружеството от 2005 г. до 2009 г. - взетите пари за този период са 7696 лв.И ЗАЩО ЛИ СИ МИСЛИ ЧЕ И ВЯРВАМЕ АКО СЛОЖИ 2-3 НУЛИ ОТЗАД ПО МОЖЕ

10

аватар

преди 12 години

ВСИЧКИТЕ ЩЕ ВРЪЩАТЕ,ДОКАТО ББ Е МИНИСТЪР ПРДСЕДАТЕЛ,НЯМА ПРЕДИШНИ,НЯМА СЕГАШНИ ВСИЧКИИИИИИИИИИИИИИИИ ,*** КРАДЛИВА !!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Така Корнелия Нинова опроверга отправените към нея обвинения от страна на управляващите, че в качеството си на председател на Управителния съвет на "Булгартабак" е взела 150 000 лева...В този червен сайт няма нито един журналист! Аз помня, че не управляващите обвиняваха тази *** Нинова, а четоха извадки от статия във в. Труд. Има разлика, а?

8

Анонимен

преди 12 години

А главния фес от дпс взе 1. 5 милиона хонорар... Гнусни и нагли турци. Единствената партия, която ми е аналогично противна с дпс, е бсп. Те са си един дол дренки.

7

Анонимен

преди 12 години

И аз мога да си изфабрикувам бележка...като др.Нинова

6

ЕС

преди 12 години

Тройната коалиция кога ще връща БОНУСИТЕ, а хидроинженера Доган - както винаги те крадците нищо не са вземали

5

askhole

преди 12 години

1, ама ти наистина ли вярваш, че е взела само 8 000 лв?! наивник....гласувай си за крадливите комунисти и турци, ама по-добре ще е да си хванеш чантата и се изметеш в Африка, където управялват точно такива като Тройната коалиция- крадливи и корумпирани, които само съсипват. Свикнал си на такова управление, така че лесно ще се пригодиш

4

Стария

преди 12 години

Лютви, приветствам писмото за бонусите, но кажи и на доган да върне двата милиона, дето ги взе като хидроинженер и то по много философски начин. Иначе цялата свада за тези бонуси е взаимно оплюване.

3

askhole

преди 12 години

Егати и турския цинизъм, нагъл. Кога Доган ще върне 1 млн за "консултирането" на Цанков камък, кога Етем ще върне ограбеното от нейната партия министерство на бедствията, кога бившите им земеделски министри върнат бонусите и рушветтите, за това че поставиха бг земеделието на колене заради техните тютюнопроизводиели- електорат. Тези хора са за затвора..

2

hagen

преди 12 години

На фона на гладуващия български народ една част партийни функционери получават смущаващо високи материални стимули", допълни Местан.Ами вашият електорат г-н Местан да не би да са нахранени след като твоят лидер Доган взе милион и за него ни лук ял ни мирисал.