226

Тази

преди 12 години

публикация трябваше да бъде поднесена намазана с вазелин, сега червената пасмина трудно ще я преглътне, но животът не е форум в нета и ако искате, драги дядовци и баби и лели да сте адекватни, ще трябва и да излизате от стаите с компютрите.Животът изплюва неинформираните и затъпялите и зомбираните.Ще има много да се чудите.

225

Анонимен

преди 12 години

Ехооо, НЦИОМ, какви са тези шегички днес? По-полека, избързали сте малко, 1-ви април е след 5 седмици :))) Ясно, че искате да се посмеем, но все пак по-полека с лъжите :))))

224

Драскач червендалест

преди 12 години

До 272 Кой за какво е учил ние поне можем да пишеме за разлика от теб просто тикве!

223

Гражданин

преди 12 години

Какво да одобряваме на политикан като Борисов, който от хорското страдание си прави евтин пиар.... Защо страхливо се скри при протестите срещу убийството в Катуница, при протестите на земеделците, железничарите, миньорите и т.н.? Къде беше тогава? А при потопа цъфна веднага, за да 'осребри' по свой си начин нещастието на хората. И на всичкото отгоре по време на криза харчат луди пари от хазната за поръчването изследвания! Що за *** бил повярвал на този НЦИОМ......

222

НЦИОМ

преди 12 години

едва ли определя рейтинга на палитиците от платените червени драскачи по форумите и които слид 17.00 ч. спират да работят.:)))))))

221

Пешо

преди 12 години

Борисов най одобряваната тиква!Печената Тиква!

220

stoian79

преди 12 години

PALNA LAJA.ZA DA SE KAJE PODOBNA GLUPOST IGRAIAT STRA6NO MNOGO PARI.

219

Анонимен

преди 12 години

никъде не пише на каква база/колко хора са анкетирали/ са направени тези проучвания100 човека ? от ГЕРБ ?

218

мдаааа

преди 12 години

29 % одобрение за ГЕРБ и някакви нищожни 17.5% за БКП и на това ли му викате мразене на народа. ГЕРБ е "мразен" от смотаните ,бедни и озверели нереализирани червени форумци и те си въобразяват че са преставителна извадка.Е, сега си поплюйте че ви се е паднало на воля

217

иван

преди 12 години

От сайта актуално подигравка на гърците с нашта мизерия и безпаричие-докарани от некадърниците от ГРОБ"Тук нещата не са толкова черни, колкото може би си мислите в България. Да, заплатите намаляват. Но минималното заплащане е около 600 евро. Сами си направете сметката с колко се живее в България и къде са по-страшни нещата. Гърците няма да спрат да се бунтуват за всяко отнето им евро, но това е нормално, когато знаеш какво си имал и какво ти се отнема. Фактът обаче е, че ако си говорим за сравнения за живота у нас и в Гърция, няма място за сравнение. Българите, които сме тук, не бихме си тръгнали, защото каквито и да са сътресенията, животът е по-добър", споделя търгуваща със сувенири в Кавала наша сънародничка.

216

Бени

преди 12 години

Който смята това иследване за измислица палец нагоре а който смята че е истинско палец надолу .

215

хи хи хи

преди 12 години

Гледай сега пяна и пръски от червената нишка, ще трябва да си покрием мониторите да не ни офръскат.Жалко за яростното дращене от сутрин до вечер тиквуня мууу, кратуня муу и тям подобни простотии.Народът е мъдър, само комунистите са с кухи глави:)))))))))

214

Распутин

преди 12 години

Или казано с други думи, ако днес имаше парламентарни избори, ГЕРБ-132депутата, БСП-77 депутата, ДПС-31депутата Правете си изводите...

213

Анонимен

преди 12 години

За какво одобрение говорим при тия галопиращи цени.,които повтарят на празните ни глави ,че няма ни държава,ни пазарна икомномика,а монополизъм с озъбена физиономия,който ни дъвчи бавно и убийствено.Канибализъм в най-първобитната си форма.

212

Анонимен

преди 12 години

Не знам за хората, но онзи човек на портрета вдясно със сигурност се е обърнал в гроба.

211

222222222

преди 12 години

И администраторите!!!!!! Думичката *** не е обида за човека за когото я използвах. Това е гордост за него - да е първи в класацията. Цяла България го знае е така си го нарича. Защо ме триете?

210

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

Защо не е предложен и рейтинга на бай Тошо .....?Всички други бледнеят .----22г.-----НИ-ЩО!

209

222222222

преди 12 години

НЦИОМ КОГАТО ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ОЦВЕТЕНИ В ЗЕЛЕНО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО МНОГО Е ОБИЧАН б. борисов, СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ВАС

208

САМО В Бг

преди 12 години

След ---22г.,преход.....:Искам си СОЦИАЛИЗъМА,МНОГО ПО-ВАЖИ ОТ ----КАПИТАЛИЗъМА----,не го ли усетихте ,колко още ще се пробват ,..............опитни мишки ли сме?

207

Анонимен

преди 12 години

Доста съм учудена от рейтинга на ...... величията.Как за 20 г никой не ме е питал - за удобрение или не.Май рейтинга нещо не е съчинен?То всичко подлагам на съмнение.