79

ILIQ

преди 12 години

Що си мислиш че тяхната полиция бие по демократично от нашата ли?!

78

Анонимен

преди 12 години

Всяка година от затворите в Италия се изнасят над 120 ТРУПА Всяка година от затворите във Франция се изнасят над 200 ТРУПА Демокрацията е това да напълниш гробищата с трупове на затворници и задържани ,а после да оплюеш България ,че не спазва правата на човека .В Италия средния брой на чужденците в затворите варира от 30 до 90 % от всички арестувани В Австрия средния брой чужденци в затворите е 45 % от всички задържани .За другите държави нямам данни .Пишете ако знаете как е там .

77

do 86

преди 12 години

Прочети решението, а за това дали се оправдава, не се, едното няма нищо общо с другото, освен, че сега трябва да се гледа делото му отново, но е излежал към момента по-голямата част от присъдата си. Чети, чети и пак чети, а после реви. А що се отнася до по-предният ми пост, прочети го, две отделни изречения са, защо мислиш е така? Защото в други ден, от такива защитници като тебе, за нарушаване на правото на тишина на МП ще ни затварят в затвора до живот.

76

до 87

преди 12 години

това е мястото където са измислили и приложили за първи път демокрацията - те и заради това сега са по улиците, а ние си стоим по дупките (където сме си и били по онова време)

75

alo

преди 12 години

така се управлява с насилие !Всичко е изкуствено!Бегайте по горите!

74

ILIQ

преди 12 години

E точно Гърция в момента е най актуалния пример.

73

до 74

преди 12 години

да бе разбрах ..фалшификация на пари му викаш нарушение. Не е нужно сега да се опитваш да замажеш в по предния ти пост ясно си го написал. Имаме един доказан престъпник оправдаващ се с липсващи документи/много удобно/...имаме съд в Страсбург които казва, че няма физическо насилие над престъпника....и ти пак вярваш на престъпника...опсссс извини ме "нарушителя" ;))))

72

Тялото

преди 12 години

Много коментари пишат за правата на престъпниците. Но преди да бъде доказана вината, всеки е невинен. Основен принцип на обществото ни. Дори да е виновен, това не оправдава полицаите да извършват престъпления като побой и заплаха безнаказано. Всички са равни пред закона.А това да насочваш пистолет към дете и причина не само за затвор, но и за психиатрия. Такъв човек е обществено опасен, много повече от фалщификатор.

71

ILIQ

преди 12 години

до77 и 80 по добре сте го формулирали.

70

до 80

преди 12 години

баце не те знам какъв си не те знам откъде си - ще ти кажа само, че народната власт като политически принцип се ражда в гърция-после е доразвит в рим-и до момента на всякакви политико-икономически нива е ръководен принцип в управлението на държавите

69

ILIQ

преди 12 години

Безкрайно си глупав, надявам си да си млад и да имаш време да поумнееш. Вземи и прочети статията преди да пишеш простотии.

68

Анонимен

преди 12 години

НА 26 ФЕВРУАРИ В ГРАД ХОДЖАЛЪ КОЙТО СЕ НАМИРА В НАГОРНИ КАРАБАХ СА ИЗБИТИ 106 ЖЕНИ И 63 ДЕЦА ОБЩО 613 АЗЕРИЙЦИ ОТ АРМЕНСКИТЕ И РУСКИТЕ СИЛИ..АРМЕНЦИТЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРИЗНАЕ ИЗМИСЛЕНИЯ ГЕНОЦИД А ТОВА НЕСА ЛИ ФАКТИ..ПОКЛОН ПРЕД НЕВИНИТЕ ЖЕРТВИ..

67

Анонимен

преди 12 години

до 76Пътя към ада е постлан с добри намерения!И ОФ и БКП слаед 9.XII.1944 година са излизали с тези въпроси, уж за благото на обществото...Резултата е виден - мафиотска държава, мафиоти на власт, безнаказаност, мизерия...Така, че я не ни обезпечавай за "народна власт", доста ни беше.

66

Анонимен

преди 12 години

хайде сега спомняте ли си за паспорта Муювич-Уювич-Зуювич... И кой издаде въпросния паспорт , а? Вие имате ли представа каква организация е била необходима ,за да издаде държавата въпросния паспорт!!!!!

65

Анонимен

преди 12 години

Александра Василева наистина се е постарала. Статията е интереса. Абсурда е пълен. Има още куп подобни човешки истории. За съжаление нищо немога да направя. Освен да чета. Една птичка пролет не прави.

64

Анонимен

преди 12 години

В цяла Европа -няма правосъдие .Ако четете какви са решенията на Страсбург за Италия ще се хванете за главата .Бой ,пребите арестанти ,процеси по 20-30-40 години за какво ли не .Има подобни решения и за Франция ,Германия ,Австрия .Само ,че българите си мислим ,че при нас е най зле .А и ни си мислете ,че българските ченгета са най умни ,утре ще ви арестуват за това ,че сте престъпник и после 10 години ще се оправдавате в съда .

63

)

преди 12 години

моите почитания за статията- като махнем политическия отенък се вижда, че който я е писал е запознат с проблема, изучавал го е и ни го е поднесъл като статия, а не си го е вадил от г*за -еми тва е

62

до 71 от 64

преди 12 години

Дори съда в Страсбург, определя, че има нарушаване на правата на човека, да не става дума за насилие, става дума за унижаване, сега на кой ще вярваш, за завряната ти в г...а глава или на съда. Аз питам дали искате за всяко нарушение да се лежи в затвора до живот, и си е съвсем умишлено, защото от такива като теб на там отиваме.

61

Тялото

преди 12 години

МВР = организирана престъпна групаНасилие, документални измами, заплаха за убийство. Каква е разликата с обикновените мафиоти?

60

до 49

преди 12 години

Ненавиждам БоБо, но това се случва във всяка една държава, иначе Съда в Страсбург, щеше да е в София. И не за всяко нарушение на човешките права някой си подава оставка или бива приключено с кариерата му. Въпроса е, че в България, не се взимат мерки срещу тези нарушения, а напротив, поощряват се тези действия от страна на властимащите, чрез изказа си и действия си на защита на нарушителите. Виновни са преките ръководители и самите барети и на тях трябва да им се търси отговорност, примерно глоба