250

Анонимен

преди 12 години

Всички мутри и борци това заслужават.Кой знае колко народ е изтормозил.Такива трябва да се чистят редовно.Писна ми от престъпници обиращи хората.От чужди сълзи и глад е спечелил мръсни пари.Ай да видим къде ще ги носи сега.И наистина е жалко ,че някой си ще ги наследи вместо да отидат при бедните.От чиста и честна работа милионер не се става.

249

До 340

преди 12 години

Точно такива хора като теб са проблема. Ти дори не можеш да си представиш,че имаш шанс да започнеш бизнес и да успееш и точно затова няма да оставиш следа в живота на никого, защото можеш само да се оправдаваш и да говориш празни приказки за неща от които нямаш понятие!

248

kritik

преди 12 години

PO4IVAI V MIR DAKA!

247

Somebody

преди 12 години

Очистили поредния новобогаташ... жалко, че парите му няма да отидат за бедните граждани..

246

ггг

преди 12 години

С голяма болка и за съжаление си останахме страната на престъпниците,убийците,чалгата,сиромашията и псевдодемокрацията.Ако младите българи не вземат нещата в ръцете си ...

245

Анонимен

преди 12 години

Който го е назначил за бизнесмен, той го е и уволнил.

244

До 333

преди 12 години

"*** си, честно. Като не го познаваш, не коментирай. "*** си ти! Може да не познаваме конкретното лице, но познаваме конкретните условия в България и по този повод с чиста съвест мога да твърдя, че няма български бизнесмен който да не е престъпник. Е, този вече не е престъпник защото е в графа покойници. Да се готвят следващите.

243

44

преди 12 години

*** това е в центъра на града, където е пълно с хора и където пресичат майки с деца и колички за да влязат в морската градина. Можело е да избият децата с тая бомба. Все едно сме в Ирак. При тия поражения явно бомбата е била много мощна. Това правителство ни върна пак в мутренския преход. Чалга,взривове,човешкин останки,мутри и Бойковци и оправдани Сикаджии.

242

Анонимен

преди 12 години

"Загиналият шофьор е крупен играч на пазара на рапани"Бил е, вече не е.

241

se

преди 12 години

Нищо ново под слънцето.Престъпниците са си на свобода и няма власт която да ги озапти.Няма значение какви интереси са причина за гибелта на този човек.Потресаващо е че 23 години вече България е взривявана.Да ви имам демокрацията и пазарната икономика.Срам за страната и ужас за народа ни.

240

Анонимен

преди 12 години

До 330: *** си, честно. Като не го познаваш, не коментирай. Нали не искаш и за теб да говорят без да знаят? Отиде си един човек, който не трябваше да си отива. Преди да пишете идиотщити се замислете, че на първо място си е отишъл човек, който за близките и приятелите си е скъп. По вида на колата не съдете за човека.Бог да те прости Дака.

239

Митьо

преди 12 години

Е нали сутрината казаха ,че е било неизправност в газовата уредба.

238

Пфф

преди 12 години

ПФФФФ знаеш ли как ми е през *** за тоя "човеко". Още като прочетох новината си знаех че ще е някое или борче или *** мутра. Защо ли всички взривени карат аудита мерцедеси бмвта и са бивши борци. Може би е случайно? Или не !

237

аз

преди 12 години

Смешковци, преди да пишете злобните си коментари против човека се замислете, че може и да не сте прави. Човека си отиде, остави 3 деца сираци, а тук някакъв *** се шегува, че се е самозапалил със запалката ?!?

236

Анонимен

преди 12 години

Такава съдба пожелавам на всички мафиоти , мошеници , корумпирани и нагли ченгета , както на 240-те прасета в парламента :)

235

Анонимен

преди 12 години

във Варна спортната зала се казва ДКС,а в София Армеец.Стига сте свързвали *** с Варна,по правилно е ОТДАВНА да ги свързвате вече със София .Явно имате грешна представа за бизнеса на ***.

234

ЦЦ

преди 12 години

Нали овлядяхме престъпността , това казахме на Барозо ........

233

BG TarikaT

преди 12 години

А така!бг индианците сме великисами ще се избиемедайте ни евтина ракия,чалга и малко парида видите как се трепимезлобата и завистта ни е вродено.

232

Ицо

преди 12 години

Във Варна съм чувал че с рапани се занимават ***! Честно казано той или е бил част от тяхната организация, или им е бил конкурент. Второто ми се струва по-възможно, като се има предвид, че никой никога до сега не е закачал най-силната групировка в България и името *** не се споменава дори от Бойко Борисов! Дано стане ясно какво се е случило, но според мен хората ще бъдат подлъгани по някоя удобна следа...

231

Кирил

преди 12 години

Абе защо пишете глупусти, като не знаете нищо за човека и бизнеса му..............ей това не ми е ясно