120

стара новина

преди 12 години

Президентът Георги Първанов пипнал трипер от 15-годишна девойка. Болестта била диагностицирана от лекари в правителствена болника в кв. Лозенец в София преди около два месеца. Екипът медици изпаднал в паника, защото не знаел как да съобщи на държавния глава неприятната новина. Наложило се първо да се посъветват с началника на канцеларията на президента генерал Никола Колев, бивш началник на Генералния щаб. Именно на него се паднала честта да уведоми върховния главнокомндващ, че е заразен. Ка

119

Анонимен

преди 12 години

ВЕРТУ, МОЗЪКА, ХОНОРАР, КОНФЛИКТ, ИНТЕРЕСИ, КОНТРАБАНДА, КУГЪР, ЯНЕЕЕЕЕЕ !

118

ot chujbina

преди 12 години

a Purvanov?demonstrira naglost i bezsilie!

117

за 160

преди 12 години

Насилието над престъпници и кумуни е радост за народа :) чакаме Кръстник Гоцко по очи..

116

Анонимен

преди 12 години

БОНУСИ, КАЛИНКА, МАЛИНКА, ДИПЛОМА, ТАНОВ, ВУЧКАТА, ЦАР, КИРО, ЯНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

115

amimi2

преди 12 години

И какво стана, тия където крадоха досега,не са виновни?Ега ти логиката!Крадеца вика ,дръжте крадеца.Чудя се как има хора , които викат ,на бялото ,черно.Абе тия комунисти отнесоха всичко и пак не им стига.(*** народ,с такива управници) ТАКАВА НИ Е СЪДБАТА.

114

Анонимен

преди 12 години

6, АПАРТАМЕНТ, ТЪСТ, ВИЛА, НАСИЛИЕ, СЪД, ШЕНГЕН, ЯНЕЕЕЕЕЕ !

113

Анонимен

преди 12 години

Първанов все почесто се явява в ролята на махаленка!Жалко че падна толкова ниско!

112

Анонимен

преди 12 години

БОКО, ЛЕДЕНИКА, МИТНИЦА, ЛЕТИЩЕ, БАНКА, ПЪРЖОЛА, ЯНЕЕЕЕЕЕЕ !!!

111

Анонимен

преди 12 години

Кабинетът Станишев е бил наясно, че хазната е празна, месец преди да сдаде властта, пише вестник Стандарт, позовавайки се на стенограми от правителствените заседания на 11 юни и 9 юли.На тези две заседания са обсъждани съкращаването на разходите на държавната администрация.Според публикуваното в Стандарт на 11 юни в желанието си да изясни с какви пари разполага ведомството му бившият министър на образованието Даниел Вълчев казва:Защото в момента задържаме всичко. Автобусчета сме поръчали, но не сме ги платили. Част от разходите по общежитията са извършени, не сме ги разплатили.Аз моля някаква яснота да се даде по този въпрос. Казваме има има, няма няма. Защото в противен случай сега ние нищо не правим. Поели сме ангажименти, те пищят, ние казваме ще видим, то не е много ясно. Моля ви за някаква яснота.В отговор тогавашният финансов министър заявява:И аз много бих искал да имам яснота как ще ми вървят приходите. Живеем в такива условия. Дано не се стигне дотам, че да въведем приоритетност на разходите. До 1996 г. такъв беше редът заплати, пенсии и всичко друго чака на опашката.И още:Господин Вълчев, записано е министърът на финансите да внесе в МС предложение за промени в утвърдените програми и целеви разходи в централния бюджет.Страхувам се да внеса на този етап такова нещо, защото отговорът е нула, гледайки днес. Това успокоява ли ви? Не. И мен не ме успокоява. И аз много се притеснявам не само за образованието, а за цялата държава.На заседанието на Министерския съвет на 9 юли Пламен Орешарски казва, че от началото на месеца досега приходът в бюджета е нулев, извинявам се, отрицателен.Тогавашният министър на държавната администрация Николай Василев директно говори, че в края на бюджетната година държавата трябва да изкара на хляб и вода, за да оцелее изобщо.

110

Гоце, къде беше?

преди 12 години

Кабинетът Станишев е бил наясно, че хазната е празна, месец преди да сдаде властта, пише вестник Стандарт, позовавайки се на стенограми от правителствените заседания на 11 юни и 9 юли.На тези две заседания са обсъждани съкращаването на разходите на държавната администрация.Според публикуваното в Стандарт на 11 юни в желанието си да изясни с какви пари разполага ведомството му бившият министър на образованието Даниел Вълчев казва:Защото в момента задържаме всичко. Автобусчета сме пор

109

Анонимен

преди 12 години

Направо ми е кеф да го гледам как се излага! :))

108

Иван Грозния

преди 12 години

Такива силни политици като Гоце са като воденичен камък на шията на България.Време е да отрежем въжето и тежкият камък да потъне на дъното но блатото в което са ни набутали тия соцПЕСове.

107

Анонимен

преди 12 години

"Борисов граби власт и демонстрира надмощие! "АКО ИСАШ ДА ДАМ МАЛКО ВЛАСТ И НА ТЕБ

106

99

преди 12 години

БРАВО ПЪРВАНОВ МАЧКАЙ ГЕРБЕРИТЕ.МНОГО СА ЗЛОБНИ ,ЗНАЧИ СИ ПРАВ.ЩЕ СВЪРШАТ БОНУСИТЕ

105

Охранител

преди 12 години

За скачени съдове чували ли сте? Всичките ни политици са точно такива, а ние сме тези, които им пълним обема...те само преливат...от пусто, в празно...ГАДОВЕ!Но не те са виновни! Луд е не който яде баницата, а този който му я е дал!...Народа...т.е. ние! НАРОДЕ!?!?!?

104

Анонимен

преди 12 години

Следствената служба на Русия е започнала разследване на мащабни измами при производството на уреди и и агрегати за ядрени централи, действащи в Русия, но и в чужбина - в България и Иран.Това съобщи руската информационна агенция "Росбалт".Според версията на контраразузнаването (Федералната служба за сигурност или ФСБ) от 2007 г. оборудване се е произвеждало от по-евтина от предвиденото стомана, а разликата си поделяли ръководителите на няколко големи предприятия от руския ядрен отрасъл. Арестуван е директорът по снабдяването на машиностроителния завод "ЗиО-Подолск" Сергей Шутов. Контраразузнавачите издирват генералния директор на компанията "Атом-Индустрия" Дмитрий Голубев, който е подизпълнителят, от който тръгва проблемът.Източници от руските спецслужби обясняват пред "Росбалт", че става дума за т.нар. тръбни дъски и дъна за подгреватели с високо налягане на АЕЦ "Козлодуй", за които се оказало, че са изработени от стомана с качества, които не отговаряли на технологичните изисквания и на условията по договора за поръчка. Само от доставката на 4 тръбни дъски (метален агрегат с формата на диск, през който минават тръби) незаконната печалба възлизала на 39 млн. рубли (около1 млн. евро).

103

Анонимен

преди 12 години

Гоце е политик от доста години,но вместо да гради и да обединява нацията то той всячески се стреми да разединява и да руши.Ето това е качеството присъщо на комунистите.ЗАПИТАЙТЕ СЕ КАКВО ДОБРО НАПРАВИ ТОЙ ЗА 15 ГОДИНИ В ПАРЛАМЕНТА И 10 ГОДИНИ ПРЕЗИДЕНТСТВАНЕ??????? ЕДНО ГОЛЯЯМО НИЩО! А ID;F ВРЕДА И ЗАТЪВАНЕ В РЪЦЕТЕ НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ

102

Анонимен

преди 12 години

яне, грозде, октопод, адвокат, килър, уволнение, БОКО !

101

Анонимен

преди 12 години

ГОЦЕ-ШЕФА НА МАФИЯТА ГО ВТРЕСЕ И ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗТЪРВА ГОШО, ЛЕКО, ЩЕ НАПЪЛНИШ ГАЩИТЕ